Şimdi Ara

Tüm serverlarda gold satılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben buradan yaklaşık 400m kdr gold aldım çok memnunum hizmet fln çok iyi msnden sürekli destek veriliyor gerçekten tavsiye ederim... kendisi bence kişiliğiyle olsun hizmetiyle olsun güven terkin eden bir kimse . Gold alıcaksanız doğru yerdesiniz =)Arkadaşlar fake diyenlerede cvbım şu telefon var adres var sitede herşey var . isteyen gözüyle gidp görebilr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angls -- 7 Aralık 2007; 22:32:37 >
  • 1 m ne kadar?
  • bn Aydın'dayım kredi kartım yok nasıl olcak
  • AŞIRI PAHALI
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhanizgin

quote:

Orjinalden alıntı: undergraund1905

20 milyon / 20 YTL
    50 milyon / 40 YTL
    100 milyon / 70 YTL
    200 milyon / 130 YTL
    300 milyon / 190 YTL
    400 milyon / 250 YTL
    500 milyon / 300 YTL
    1 milyar / 500 YTL

Antalya içinde elden teslim
    ilgilenen arkadaşlar msn adresim gokkusagibilgisayar@gmail.com
    TEL: 0 242 244 74 45

siz GM lerle anlaşmalımsızn ?? adamın birisi çıksa, server ın ilk açıldığı gün 100m istese nasıl bulcaksnz parayı ?

arkadaşlar siz bilmiosunuz sanırım bunlar para satan şirketlerle anlaşıp onları gerçek para yollayıp "m,milyar" alıyorlar ve satıyorlar

• 1 m satışımız yok arkadaşlar en az 10 m satıyoruz burda pahalı yazan arkadaşlar siz satın daha ucuza pahalıysa her servarda pahalıysa türkiyede 100 mi her serverda 75 YTL ye veren varmı soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergraund1905 -- 8 Aralık 2007; 12:00:26 >
  • BEN SANIRIM SENİ TİBET SERVERİNDEN TANIYORUM ORDADA GLOBAL ATMIŞTINIZ mikaborshi die bi çarla
    quote:

Orjinalden alıntı: undergraund1905

20 milyon / 20 YTL
    50 milyon / 40 YTL
    100 milyon / 70 YTL
    200 milyon / 130 YTL
    300 milyon / 190 YTL
    400 milyon / 250 YTL
    500 milyon / 300 YTL
    1 milyar / 500 YTL

Antalya içinde elden teslim
    ilgilenen arkadaşlar msn adresim gokkusagibilgisayar@gmail.com
    TEL: 0 242 244 74 45

• heservar char var globalde atıyoruz oyun içinden sürekli alttanda yazı geçiyoruz
  • Bence Sen Biraz Ucmussun Kusura Bakma Ama Gercek Bu.
  • türkiye icin uygun sayılır fiyatlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyaoner

1 milyar gözlerim kaydı yalla biz 1 m i topaynca havalara uçuyoz ark. bak bu ne yaaaaaw

• Türkiye için cazip midir bilmiyorum ama powerlevel'de 20m gold 6 YTL falan bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Bence Sen Biraz Ucmussun Kusura Bakma Ama Gercek Bu.

ne açıdan uçmuşuz arkadaş fiyat bakımından diyorsan fiyatlar türkiye için uygun
  • botturk çok daha ucuz
  • www.oyunyardim.com da sana 10 m 8 ytl
    20 m 15 ytl olarak alabilirsiniz
  • arkadaşlar zorla satılmıyor bunlar yanlış değil ama o gün bu abinn cafesinde botturk ten gold alan kişi 3 saatte goldunu anca alabildi adamlar gönderiyoruz gönderiyoruz dediler 3 saat bekledi 1 ytl fark vardı 3 ytl de cafeye verdi 2 ytl zararada geçti
  • arkadaşlar kimseye zorla satış yapmıyoruz isteyen istediği yerden alır benim fiyatlarım bunlar ayrıc o söyledğiniz sitelere soruun bakalım ellerinde 1 milyar gold varmı hiçbirisi çıkaramaz 1 milyar goldu istediğiniz zaman bende sınır ve limit yok istediğiniz kadar birde o sitelere sorun bakayım venüste saturnde m bulabiliyormı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergraund1905 -- 8 Aralık 2007; 17:51:59 >
  • uranus te 1milyar gold sat bana 2 gun icinde ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

uranus te 1milyar gold sat bana 2 gun icinde ama

buraya yazmakla olmuyor arkadaşlar msn adresimiz ve telefon numaramız var iritbata geçin ayrıca uranüstete gold mevcut tel açarsan konuşuruz canım kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergraund1905 -- 8 Aralık 2007; 22:38:26 >
  • bilader sen antalya nerede yapıyon bu işi yerini tarif etsenee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.