Şimdi Ara

Tüm Serverlerin Ardream ı İçin Hayallerdek Mage(edanada) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+7 crimson set +7 dd +7 elixir görev takıları böyle bir mage lightning olduğunda oynamayı bilirse süper işler yapar belki karşıdakini öldüremez ama o da ölmez combo yapamazlar çünkü 42 lr staff vuruşu ile slide ile dalıon assas yalan oluo 1 2 sn kitleyince bütün party i çek gelsin np ben böle yapıyorum çok da zevkli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

güzel itemler.Ama bu itemlerle bi rogue ve ya warior dizsen ardreamdan daha çok zevk alacağına eminim

+1
  • Arkadslar Şu oyunda her bkun donduğu ve +9 +10 item +2 +3 unıqelerın en cok olduğu server edanadır.Belki diceksinziki edanadan daha eski serverlar var fakat edena butun duperlerın butun buggerların butun koxperların buluştuğu bi server...Dupe çıksın +10 item +3 unıqe yapana kadar durmazlar bug çıkar gene aynı yani arkadsın ıtemlerı edanaya göre sıradan..Edenada ne itemler var ardreamda ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

aslında asas'ın elinden spike alıcaksın görcekler erkek gibi oynamak neymiş..wolf,sw,lf,cure,spike,trusht,sthealth %5 ne desen asaslara koymuşlar.bunlarla oynamak kolay tabi

Bide yazmış eaheuaheuahe koptum

• http://www.imagehack.eu/uploads/3874dccc18.jpg

Ardreamde kesinlikle en çok np kasan char magedir.1 haftada 20k np kastığımı sa bilirim ws de oyanamayı bilen bi mage kolay kolay yatmaz.Sadece arkanda 3 4 asas varsa tehlikelidir.Tek asas ise dönüp ice atarsın 57 54 51 seri seri 56 ve 32 np :).
    Mageden de kolay kolay kaçamazsın:)
  • güzel..........
  • Cok guzel olmus char ii kasmalar.

quote:

aslında asas'ın elinden spike alıcaksın görcekler erkek gibi oynamak neymiş..wolf,sw,lf,cure,spike,trusht,sthealth %5 ne desen asaslara koymuşlar.bunlarla oynamak kolay tabi

Warriordanda screami ve o yuksek defanslarini, prisetlerden debuffu, lr magelerdende killitleme skillerini ve novayi alsinlar o zmn. Oyunu dengeli kurmuslar. Spike assasten cikarsa denge bozulur, assas kesilir
  • süper bir car
  • O charı lightning pet yapsan perişan olur millet o şekildede güzel ama defans az gibi geldi nedense...
  • char güzel ama edanada bi mage gördüm oda ardream char pet mage crimson +9 pauldron vardı yani light tı bide 2k atakla 800 vuruyordum
  • arkadaşlar öncelikle her çara defans skili verilmiş mesela priestte ac, rougede safety,warirodakini bilmiom ama var ya bi mezar taşı,magedede ıcesın ıce barirer die bi skili var o.ancak gene üstteki arkadaşın dediği gibi herşeyi asasa yüklemişler.stealth,%,lightfeet,cure,lupine eyes.
    oyunda tamamen bi eşitlik yok. şöle bişi olsa; aynı lv aynı değerde +lı ve gradeli giysi silahlarla donatılmıs,aynı derecede unique takılarla donatılmıs 4 çar mage,rouge,warior,priest bir birleriyle sırasıyla vs yapsa mage sınıfta kalırdı.bu bi gercek.ama genede ölse bile mage bnce oyundaki en zevkli çar.çünkü skillerini gözle görebildiin tek çar.mesela bi 51 skili bi infernosu falan renkli renklidr.ama asasta spike felna adamın kolunda görürosun sadece.nese bnden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMERTCANAVAR2X -- 3 Ağustos 2007; 16:15:09 >
  • 57 İle ortalama adam kaç vuruyon . Güzel char iyyi np kasmalar kardeşş
  • 2 mage(senin gibi)bi buffer olsun dağıtırsınız biriniz flame biriniz buz veya light
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

arkadaşlar öncelikle her çara defans skili verilmiş mesela priestte ac, rougede safety,warirodakini bilmiom ama var ya bi mezar taşı,magedede ıcesın ıce barirer die bi skili var o.ancak gene üstteki arkadaşın dediği gibi herşeyi asasa yüklemişler.stealth,%,lightfeet,cure,lupine eyes.
    oyunda tamamen bi eşitlik yok. şöle bişi olsa; aynı lv aynı değerde +lı ve gradeli giysi silahlarla donatılmıs,aynı derecede unique takılarla donatılmıs 4 çar mage,rouge,warior,priest bir birleriyle sırasıyla vs yapsa mage sınıfta kalırdı.bu bi gercek.ama genede ölse bile mage bnce oyundaki en zevkli çar.çünkü skillerini gözle görebildiin tek çar.mesela bi 51 skili bi infernosu falan renkli renklidr.ama asasta spike felna adamın kolunda görürosun sadece.nese bnden bu kadar

Çok yanlış düşünuyosun lr veya ice mage 72 staff skılı ıle kesmek çok zor (vs de) Mage slayt olarak çok hızlı staff vurduğu ıcın skıll vurmak çok zor oluyo bıde ustune kılıtlenırsen hiç dmage veremeden yatabılırsın bıle..

D.N: Iron belt ıron nec glass belt vs vs vs bunlar butun sılahlara anti defans sağlıyo ama magelere karsı bi işe yaramıyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

O charı lightning pet yapsan perişan olur millet o şekildede güzel ama defans az gibi geldi nedense...

itemlere göre mi demek istedin? ac de yok onuda hatırlatayım...
  • lr çok az +7 elixirli bi light mage ağlatır seni o kadar item varken +7 elixirli adama yatmakta koyar adama... vs de alabilcek asas tanımam bide paper dd varsa sende hiç şansı yok anca fr taliayla girerse bi şansı olabilir. güzel char iyi eğlenceler lr için dual rol bulmaya çalış derim romların yerine^^ hem ac ve hp de biraz daha artar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajax_mage -- 5 Ağustos 2007; 15:10:13 >
  • bnm anlamadıgım o kadar item war bir pre yok
  • Bende edana ardream den Carmenn seni edana ardream da görüyorum sende beni görmüşsündür mutlaka zaten edana ardream da iki tane çekindiğim mage var birisi sensin biriside peteray06 mıydı neydi adam bu aralar çıkıyor ama kolay kolay yatmıyor süper charın var ii pk lar
  • PS ya bu adam 1k yiyor benden.....

iron set peteray da var. tam kafa adam o spike ile ona 250 vuruyorum...
    senin i.n lerin tarihi geçmiş
  • Ya bu ne asas sevdası light bir mage asas warr dinlemez 42 skili ile cok rahat alır.Mage priest bp ezik muzuk demeyin priest paracite atıncada çat town cekiyor ama birüsür ödlek asas.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.