Şimdi Ara

Tüm Serverlerin Ardream ı İçin Hayallerdek Mage(edanada) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mage can yakar
    Boyle itemler olsa herkes paper mage acsın,ama unique niz yoksa paper mage le paspastan baska bişi olmuyorsunuz...

Dipnot:İron set im olsa Bp acardım...
    +7 Hb +8 Paper set İron set Dual WE Dual RoC
    Str Rezzer Priest Ardream de kesemeyecegin adam yok bu charla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

quote:

Orjinalden alıntı: nicoise

quote:

aslında asas'ın elinden spike alıcaksın görcekler erkek gibi oynamak neymiş..wolf,sw,lf,cure,spike,trusht,sthealth %5 ne desen asaslara koymuşlar.bunlarla oynamak kolay tabi

ne demek Asas değince Spike gelir akla sen ne erkek merkek daha laf yapıon . Ne adamsınız ya spikeyi elinden alcakmışın

Kıskanmayın kardeşim

%600 dmglik skill i 70+ya koysalar diyorum.bi warriorla vs yapıyorsunuz diyelim warrior size s.a vuruyor bu da %200dmg sizse %600dmg %400dmg lik skilleri vuruyorsunuz ayriyeten dediğim gibi lf,wolf,minör gibi çok önemli şeyleride taşıyorsunuz.BursaLe arkadaşıma katılıyorum ardream bi denge üzerine kurulmuş deil bunu bil yeter

Konu dengeli olup olmadığı değil zaten.Asasın spike 'ı olmasın diyor , erkekçe oynasınlar diyor.
    Anlayın bu kadarınıda ..

Asasda spike olmasın alırım asasları Minör olmasın yatırırım.Lf olmasa yıkarım.

• asasa bu oyunda kıyak gecmısler bence ama herzamankı gbı defencef prıest oynadıgım ıcın bnm ıcın sorun olmuo genelde partydekı dıger charlar asas sorunu yasıo
  • Defansı int bir mage kadar

Walla acaip kıskandım

Güle güle oyna hayallerimdeki char

Hep bir mage kasmak istemişimdir itemleri güzel olsun istemişimdir ama olmadı
  • yaw mageler bir hiç +70 olmadıktan sonra üst cz magelerine bişi demem ama ardreamda mage falan savunmayın mage kilitilıyo ama arakasından gelen asaslar olmasas mage ne yapabılır bide sşunun chara bakın 400 defans 2500 hp falan dandik bence ıron neck ıron belt falan ınanmıyorum belktı crystal belt ss koy bi asasla vs ye gırsen spike turhst piresr = press ok ardreamda asastan başka güclü olamaz waryorda o kadar hp def warda ne oluyo bı spike bı trust hp yarıda en sağlam char rogue o kadar yorum yapmayın sınırlerımı atıttrmarın rogue işte o kadar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aslında asas'ın elinden spike alıcaksın görcekler erkek gibi oynamak neymiş..wolf,sw,lf,cure,spike,trusht,sthealth %5 ne desen asaslara koymuşlar.bunlarla oynamak kolay tabi

ne demek Asas değince Spike gelir akla sen ne erkek merkek daha laf yapıon . Ne adamsınız ya spikeyi elinden alcakmışın

Kıskanmayın kardeşim

%600 dmglik skill i 70+ya koysalar diyorum.bi warriorla vs yapıyorsunuz diyelim warrior size s.a vuruyor bu da %200dmg sizse %600dmg %400dmg lik skilleri vuruyorsunuz ayriyeten dediğim gibi lf,wolf,minör gibi çok önemli şeyleride taşıyorsunuz.BursaLe arkadaşıma katılıyorum ardream bi denge üzerine kurulmuş deil bunu bil yeter

Konu dengeli olup olmadığı değil zaten.Asasın spike 'ı olmasın diyor , erkekçe oynasınlar diyor.
    Anlayın bu kadarınıda ..

komik şey seni

• o itemlerle 60+ kas bence
  • Koca adream tek rogueleremi kaldı bu mage butun roguelere vs yapar alnını akıylada cıkar solemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mer!ç

Koca adream tek rogueleremi kaldı bu mage butun roguelere vs yapar alnını akıylada cıkar solemesi

vs de mage 'e yazık olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kıskanmayın kardeşim

Anlayın bu kadarınıda ..

komik şey seni

kim komik anlayan anlıo zaten. Halen ciddimisin yazdıklarında . Spike var asaslarda, olmasa görürdük ederdik gibi konuşmayalım lütfen.Var işte daha ne . Olmasa keseriz ederiz iyi ama var işte ne olcak

• kimse kusura bakmasın ardream açıldığından beri ardreamdayım ama magelerin çok iyi varlık gösterdiği şu bi kaç günü biliorum çıkıo üç dört light mage kitlio sürünüosun bu ara,benim sana tavsiyem bp aç iron setli bp olması çok iyi dual roc dual we iron set elinede hb +7 alırsın çok rahat bi şekilde gelsin npler kısaca çok daha zevk alabilirsin iron setli bp'De
  • anaaa bizim clan leaderi sa zirzop ben pesslmstlckfall (atmssn beni ) yeni gördüm :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: skeleto031

yaw mageler bir hiç +70 olmadıktan sonra üst cz magelerine bişi demem ama ardreamda mage falan savunmayın mage kilitilıyo ama arakasından gelen asaslar olmasas mage ne yapabılır bide sşunun chara bakın 400 defans 2500 hp falan dandik bence ıron neck ıron belt falan ınanmıyorum belktı crystal belt ss koy bi asasla vs ye gırsen spike turhst piresr = press ok ardreamda asastan başka güclü olamaz waryorda o kadar hp def warda ne oluyo bı spike bı trust hp yarıda en sağlam char rogue o kadar yorum yapmayın sınırlerımı atıttrmarın rogue işte o kadar

bi hesaplasana kafadan o kolye in olmasa o belt ib olmasa o takılar öyle olmasa o bonuslar okadar yüksek olurmu ? bi asasianın o chara wurcağı damage (1400 atak ile) spike=650 -700 max benim 50-60 resistanslı bi adama 54 ile wurduum dmage en az 750 56 ile de 600-550 ciwarı tek diyebileceğim gel bi kapışalım ozaman alnlarsın aşırı acıtıcı damageler wuruyorum çok da yemediğim için iyi gidiyo
    pet mage olsaydım dm denerdim normal +8 set görev takılı peper magenin defansı 240 ciwarı oluyor hp de 1500 fln itemlere inanmıyosan otur hesapla :D

• quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

çok sıkı mage bizim izmirdede böle bi ardeam mage vvardı +3 romler +3 ep ler felan deli bişi ama ardream char cücük kasssana sen bunu +60 olsa iş ypaar baya

eunomia mı ?
  • bence bunun gini mageler kendımden bılıyorum tum ws lerde anlının akıyla cıkıyoo hele o dd ler bende olsa durduramazlar tıpki bu adami durduramıyacaklari gibi asasım asasa kufur ettırmeyın mınor yapmayı bılmıyosa asas fıstır spıak vurursub sonra can ayni kalır
  • arkdaşlar daha da piskopat bi mage arkadaşım war onun resminide koycam +2 rof ları var +9 dd kafalık fln oda mage ardream de ws yapınca alıyorum ama asass/warior konusunda benden daha iyi :) defansı çok onda resist az
  • Bence premium alda itemlerini kilitle.
  • BENIM ANDERAMDAKI ITMLERE BAKIN
    +10 DUAL SHARD
    +0 CS
    +10 CHITIN SET
    +3 PP
    dual rol +3
    İron Neck +3
    We +3 dual
    Dahada Warda Saymak istemedım anderamda pısk0yum :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: zi0n

BENIM ANDERAMDAKI ITMLERE BAKIN
    +10 DUAL SHARD
    +0 CS
    +10 CHITIN SET
    +3 PP
    dual rol +3
    İron Neck +3
    We +3 dual
    Dahada Warda Saymak istemedım anderamda pısk0yum :P

resme bakmadın heralde bitarafımdan sıkmıyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.