Şimdi Ara

TÜM SONY XPERİALARDA YENİ VEYA ESKİ ANDROİD SÜRÜMÜ YÜKLEME... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
15.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: redrewil

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkarakum

device disconnected hatası alıyorum olmuyor. cihazzım xperia U
     TÜM SONY XPERİALARDA YENİ VEYA ESKİ ANDROİD SÜRÜMÜ YÜKLEME...

flashtool icin pc'nizin bölgesel dil ayarlarını ingilizce yapıp reset atın öyle deneyin. .ve resimde sen sony xperia ray st18 inin android versyonunu flashlamışın.ama telefonun xperia u demişin yukarıdaki linklerden kendi telefon modelinin android versyonunu indir onu flashla

Here is how to backup firmwares

You need to reinstall the firmware using SUS (Sony Update Service )
    After completing go to C:\Program Files\Sony Ericcson\Update Service\db\13740270\blob_fs\
    Copy 2 files One of 15 mb and other around +- 200/300 MB into a New folder
    Run FlashTool > Advanced > Decrypt Files
    Source folder : New folder that you created
    From Files, Select both of the files and select OK
    Wait till the decrypting finishes , after it does, a list will appear on the left
    From Folder list, select all and move everything to the right
    Fill all the details in the box
    If the firmware that you are backing up is ICS then mark Disable Final Verification Check and select OK
    Select your device > Ok
    You will see the backed up firmware in > C: > flashtool > firmwares

anlatmak ıstedıgı mevcut rom'un backupunu alma sanırım ama ben cok anlayamadım bu konudada bır bılgın varsa paylasırsan sevıınırım konu cok yararlı ve guzel olmus xperia u ıcın olanınıda ben paylasayım"http://forum.donanimhaber.com/m_71380743/tm.htm " iyi forumlar

• quote:

quote:

flashtool icin pc'nizin bölgesel dil ayarlarını ingilizce yapıp reset atın öyle deneyin. .ve resimde sen sony xperia ray st18 inin android versyonunu flashlamışın.ama telefonun xperia u demişin yukarıdaki linklerden kendi telefon modelinin android versyonunu indir onu flashla

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyu -- 20 Ocak 2014; 15:33:44 >

• quote:

xperia ray rom'u atmaya neden calısıyosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyu -- 20 Ocak 2014; 15:37:57 >
  • ÇOK YARARLI OLMUŞ EN KISA ZAMANDE DENİYCEM XPERİA T BENİ TELEFON KATİLİ EDECEKTİ :D
  • redrewil kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımların için teşekkürler ama benim telefonumun önceki yazılımı xperia t 4.0.4 ama yönlendirdigınız sayfada ıcs değil de jealy bean var ben bu sürüme geçtiğim için yavaşladı.zaten nasıl ilk haline getirebilirim.nerden bulurum 4.0.4 xperia t dosyasını help pls telefon çakıldı ya :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Hocam yardımların için teşekkürler ama benim telefonumun önceki yazılımı xperia t 4.0.4 ama yönlendirdigınız sayfada ıcs değil de jealy bean var ben bu sürüme geçtiğim için yavaşladı.zaten nasıl ilk haline getirebilirim.nerden bulurum 4.0.4 xperia t dosyasını help pls telefon çakıldı ya :(((

Tüm sony xperia modelleri android sürümleri burada yazan yazıya tıklayınca açılan sayfa Ice Cream Sandwich Firmwares başlığı var oraya bak görüceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redrewil -- 12 Haziran 2014; 14:53:19 >
  • quote:

quote:

Tüm sony xperia modelleri android sürümleri burada yazan yazıya tıklayınca açılan sayfa Ice Cream Sandwich Firmwares başlığı var oraya bak görüceksin

Ama orda indirilebilir olan.xperia t için versiyon 4.1.2 benim eski.versıyonum.4.0.4. Ben. Ics den jealy bean à geçtim.geçmez olaydım.telefon.3310 dan.yavaş.çalışıyo.fabrika ayarlarını denedim.gene.aynı.kasılma.var.çünkü.400-600 mb civarında bir güncelleme geldi keşke.de.o geçe olmaz başım ağrıyo diyeyim.

• quote:

quote:

quote:

Ama orda indirilebilir olan.xperia t için versiyon 4.1.2 benim eski.versıyonum.4.0.4. Ben. Ics den jealy bean à geçtim.geçmez olaydım.telefon.3310 dan.yavaş.çalışıyo.fabrika ayarlarını denedim.gene.aynı.kasılma.var.çünkü.400-600 mb civarında bir güncelleme geldi keşke.de.o geçe olmaz başım ağrıyo diyeyim.

bi yerden buldum

link: sony xperia t ıcs

• yukarda verdiğim romda sıkıntı çıkarsa alternatif ıcs linki veriyorum

4.0.4 ıcs sony xperia T
  • quote:

yukarda verdiğim romda sıkıntı çıkarsa alternatif ıcs linki veriyorum

4.0.4 ıcs sony xperia T

türkçemi peki :D telefon yavas ama kullanılabilir durumda :D ingilizce felan degildir degilmi ?
  • Zaten romu kurduktan sonra telefon açılırken dil seçeneklerinden türkçeyi seçersin

• quote:

Zaten romu kurduktan sonra telefon açılırken dil seçeneklerinden türkçeyi seçersin

TEŞEKKÜRLER BAYA PERFORMANSI ARTTI HAKKINI HELAL ET.
  • teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ali32 -- 14 Eylül 2014; 14:54:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.