Şimdi Ara

**Tüm Sorularınız İçin Buraya** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
21.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 model şahinlerde devir saati yok bu sonradan yaptırılabilirmi ve doğan göğüsleri ile şahin göğüsü arasında baya baya bi fark var yeni göğüslerden taktırsak oturmama yada göstergelerin yer sorunu gibi saçma problemler meydana gelirmi az aydınlatırmısınız
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadireren01 -- 16 Ekim 2012; 12:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b£y@z-ku$

Takılır ve göğüsle alakası yok sadece gösterge paneli değişir yada saati kesip oraya uydurulabilir.

Yok orada sormak istediğim şuydu aracım şahin doğanların yeni göğüsünden taksam problem çıkarmı yada takılırmı diye sormuştum yanlış anlaşılmış sanırım ve bu doğanın aynaları şahine takılırmı buda ayrı bi soru (arkayı gösteren ışıklı ayna)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah---

quote:

Orijinalden alıntı: b£y@z-ku$

Takılır ve göğüsle alakası yok sadece gösterge paneli değişir yada saati kesip oraya uydurulabilir.

Yok orada sormak istediğim şuydu aracım şahin doğanların yeni göğüsünden taksam problem çıkarmı yada takılırmı diye sormuştum yanlış anlaşılmış sanırım ve bu doğanın aynaları şahine takılırmı buda ayrı bi soru (arkayı gösteren ışıklı ayna)

Çıkmaz abi.Doğanın aynalarıda şahine takılır
  • herkese slm ya arkdaşlar benim 94 model şahinim var bunun bir türlü hararetini düşüremedim soğutma sistemi komple yeni çevremdeki en sağlam ustalara gittim fakat sonuç yok araçla otobanda 120 km hılza giderken hararet yükseliyor trafikte de hep sınırda trafiktekinde sorun yok ama uzun yolda giderken yükselen hararete anlam veremiyorum nedendir daha önce başına gelen arkadaş varmı yada bir fikri olan varmı yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşım çok acil cevaba ve ayrdıma ihtiyacım var. ben daha 8 ay önce bi kartal slx aldım. acemiyim ilk arabamdı. bugunda sattık arabayı. fakat alıcı ruhsatı karıştırırken bu araba SLX değil sadece kartal S yazıyor dedi. hakikaten de ruhsatta öyle yazıyor. ama arabnın arkasında slx yazıyor özellikleride slx özellikleri . bu nası oluyor? bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumay_aktas

herkese slm ya arkdaşlar benim 94 model şahinim var bunun bir türlü hararetini düşüremedim soğutma sistemi komple yeni çevremdeki en sağlam ustalara gittim fakat sonuç yok araçla otobanda 120 km hılza giderken hararet yükseliyor trafikte de hep sınırda trafiktekinde sorun yok ama uzun yolda giderken yükselen hararete anlam veremiyorum nedendir daha önce başına gelen arkadaş varmı yada bir fikri olan varmı yardımlarınızı bekliyorum

yağını değiştirme vakti gelmiştir o zaman. Castrol lpg ve bor katkısı öneriyorum. motor yağsız kalır veya yağ ömrünü tamamlarsa böyle olabilir.
    ayrıca havalar çok sıcak buda bir etken sayılır. sıcaklık göstergesi 110 dan yukarı çıkarsa öyle kullanmayın, dinlendire dinlendire gidin soğutma suyunu 3 te 1 i antifiriz olacak şekilde değiştirin.

quote:

Orijinalden alıntı: druzzzz

arkadaşım çok acil cevaba ve ayrdıma ihtiyacım var. ben daha 8 ay önce bi kartal slx aldım. acemiyim ilk arabamdı. bugunda sattık arabayı. fakat alıcı ruhsatı karıştırırken bu araba SLX değil sadece kartal S yazıyor dedi. hakikaten de ruhsatta öyle yazıyor. ama arabnın arkasında slx yazıyor özellikleride slx özellikleri . bu nası oluyor? bilgisi olan varmı?

Sonradan slx aksesuarları takmış olabilir. Neticede s ile slx çok fark yok çelik jant ve döşeme elden geçerse slx olur. ama orjinali gibi olmaz o ayrı.

• eyvallah dostum saolasın ben anlamadım gitti bu benim başıma havalar soğukkende geliyordu mesela yeni yağ değiştiriyorum yağ filitresi her şeyi değiştiriyorum sorun devam ediyor dün bir moturcuya gittim yeni ilk defa gittim oda dedi radyatörden dir dedim radyatör yeni devirdaim yeni termostat yeni silindir kapak yeni bibolar yeni her şey yeni diyorum adam sibob ayarı diyor ona bakıyor buda tamam diyor anlamdım gitti ya bu arada 110 gelmiyor pek ama sanki hararet standartı 90 değilde 100 gibi ibre hep 100 de birde ibrede arıza yok sigorta kutusundan ayrı şase kablosu çektik ki yanılma payı olması bir yerden güç almasın diye ama cık yok
  • birde bu arada bu aralar nekadar yakıyor araçlarınız
  • arkadaslar. 96 doğan slx te (karbüratörlü) distribütörde ilk calıstırmada motor avansını ayarlayan parca var mı?
  • quote:

birde bu arada bu aralar nekadar yakıyor araçlarınız

ben benzinde kullanıyorum lpg yok . uzun yolda 260 kurus yakıyor.
  • usta bildiğim kadarı ile distiribütörde parça yok avans için distribitörü oynatıyorlar avans için yanılmıyosam çok ufak milimetrik bir hareketle düzeliyor
  • ya benim bu hararet sorununun çözüm yok mu
  • quote:

ya benim bu hararet sorununun çözüm yok mu

Hararet olması için ibrenin 120 göstermesi lazım..
  • quote:

ya benim bu hararet sorununun çözüm yok mu

Abi 120 de hararet olur.

Radyatörü elle çmak için düğme koydun mu???
  • Sa.benim aklıma takılan bır konu var.Aracımın ön lastık ile arka lastık bir değil bakıldıgında.Ön lastıkler acık duruyor yanlara.Lastıklerı bır kac ay oldu taktıralı,bütün ayarları yapıldı.Acaba böyle bir sorun ile karsılasan oldumu?Arka lastık düz iken,ön lastıkler bıraz yamuk gibi duruyor karsıdan bakıldıgında.Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL64

Sa.benim aklıma takılan bır konu var.Aracımın ön lastık ile arka lastık bir değil bakıldıgında.Ön lastıkler acık duruyor yanlara.Lastıklerı bır kac ay oldu taktıralı,bütün ayarları yapıldı.Acaba böyle bir sorun ile karsılasan oldumu?Arka lastık düz iken,ön lastıkler bıraz yamuk gibi duruyor karsıdan bakıldıgında.Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

Kamber ayarlarına baktıracaksın. Orda soun yoksa rot başlarına baktır.
     **Tüm Sorularınız İçin Buraya**

• eyvallah ustam saol ınu yaptırmadım sen heralde fan düğmesi diyorsun öylemi fan düğmesi taktırmadım ama 88 de fan açıyor araç zaten acaba dahamı erken açmak lazım manuel olarak
  • abicim araçdaki termostat kaçlık bendede aynı sorun vardı termostat açmıyodu fan müşürü değil termostat onu çıkardım yaz olduğu için boş termostat taktım şimdi fan açmıyor bile hararet 80lere ancak çıkıyor birde senin motor kanalları tıkanmışda olabilir arabaya antifiriz koydunmu hiç
  • Merhaba
    Bende 91 model şahin var kapı arasındaki lastikleri değiştirmek istiyorum bu işlemi kendim yapabilirmiyim zormudur?yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.