Şimdi Ara

**Tüm Sorularınız İçin Buraya** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
21.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ilandaki araç için ne düşünüyorsunuz? Ederi nedir? Almayı düşünüyorum da.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-memurdan-memura-98944508/detay
  • MERHABA 98MODEL TEK NOKTA ENJEKSIYONLU DOĞAN SLX ARACIM PATLATMA YAPIYOR.ARACI GÖSTERDIĞIM TAMIRCI BUJILERDEN DEDI DEGISTIRDIK OLMADI OZAMAN BUJI KABLOLARINDANDIR DEDI ONLARIDA DEGIİŞTIRDIK YINE OLMADI BİR KAÇ TAMIRCIYE DAHA GOSTERDIK ONLARDA YAPAMADI yada UGRASMAK ISTEMEDILER.BU KONUDA BILGISI OLANA ARKADASLAR LUTFEN NE YAPMAM GEREKTIGINI YAZSINLAR SANAYIYE GIDIP GELMEKTEN SIKILDIM ARACIMA BINEMEZ OLDUM SAYGILAR...
  • arkadaslar meraba

bir arkadasımdan şahin 1.4ie / 2000 model hidrolik direksiyonlu enjeksiyonlu lpgli şahin aldım arkadasım askere gitmeden aldı askerden gelene kadar 15 yattı araba 15 ay bakımsız yatmanın getirdigi bazı paslanmalar var bu yüzden aracı komple soydurup boyatıcam ama normal şahin beyazı istemiyorum , yeni jetta da ki beyaz olur , elegant toyota da ki beyaz olur , focusun beyazı olabilir böyle kaliteli bi beyaza boyatmak istiyorum.
    istanbul anadolu yakasında bu işi hem düzgün hemde bütçe olarak fazla sarsmadan yapabilcek bildiginiz bi usta var mıdır ?

tavan , taban döşemelerini yenileyip

cıkmacılardan yanıksız düzgün şekilde koltuk bulursam doğan slx koltugu almayı düşünüyorum

arabaya baska ne yapabilirim bu halde binmeden direk tamirciye vermek istiyorum,

daha önce doğan ve şahin kullandım genel olarak kullanımı eglenceliydi ama onlar 1.6 ve 90-92-95 modeldi

acaba 1.4 olması 1.6 ya göre bariz bi performans düşüklüğü gösterir mi ?

1.4 olmasının ne gibi eksileri olur ne gibi artıları olur ?

bu konularda bilgili arkadaslar görüşlerini paylaşırsa cok sevinirim.

saygılar.
     **Tüm Sorularınız İçin Buraya**

• quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN

arkadaslar meraba

bir arkadasımdan şahin 1.4ie / 2000 model hidrolik direksiyonlu enjeksiyonlu lpgli şahin aldım arkadasım askere gitmeden aldı askerden gelene kadar 15 yattı araba 15 ay bakımsız yatmanın getirdigi bazı paslanmalar var bu yüzden aracı komple soydurup boyatıcam ama normal şahin beyazı istemiyorum , yeni jetta da ki beyaz olur , elegant toyota da ki beyaz olur , focusun beyazı olabilir böyle kaliteli bi beyaza boyatmak istiyorum.
    istanbul anadolu yakasında bu işi hem düzgün hemde bütçe olarak fazla sarsmadan yapabilcek bildiginiz bi usta var mıdır ?

tavan , taban döşemelerini yenileyip

cıkmacılardan yanıksız düzgün şekilde koltuk bulursam doğan slx koltugu almayı düşünüyorum

arabaya baska ne yapabilirim bu halde binmeden direk tamirciye vermek istiyorum,

daha önce doğan ve şahin kullandım genel olarak kullanımı eglenceliydi ama onlar 1.6 ve 90-92-95 modeldi

acaba 1.4 olması 1.6 ya göre bariz bi performans düşüklüğü gösterir mi ?

1.4 olmasının ne gibi eksileri olur ne gibi artıları olur ?

bu konularda bilgili arkadaslar görüşlerini paylaşırsa cok sevinirim.

saygılar.
    [simage]http://a1301.hizliresim.com/15/q/j6rvc.jpg[simage]

[simage]http://c1301.hizliresim.com/15/q/j6rw6.jpg[simage]

[simage]http://c1301.hizliresim.com/15/q/j6rws.jpg[simage]

[simage]http://c1301.hizliresim.com/15/q/j6rxx.jpg[simage]

Öncelikle hayırlı olsun.15 ay hiç çalışmadan mı yattı araba yoksa arada çalıştırıldı mı?Eğer çalıştırılmadıysa motor ve yürüyen aksam da elden geçse güzel olur.Çekiş sıkıntısına gelirsek 1.6 da bile çekiş ve yakıt problemi var 1.4 hayli hayli kasayı kaldıramıyor ve daha fazla yakıyor çekiş düşüklüğü de cabası.Ayrıca 1.4 leri elden çıkarmak zordur.

Boyatmak yerine folyo kaplatabilirsiniz.Sedefli beyaz güzel renktir hoş durur.Kaliteli folyo maliyeti de 1000tl yi bulur.Boyatmak isterseniz de kaporta-boya maliyeti 1500 civarı olur.

Diğer yapılacaklar ise slx stop,sinyaller su almış galiba kötü duruyor.Panjur,aynalar ve tampon altı araç rengine boyanabilir.Renkli cam takılabilir.

• kardeş benimde aklımda sedefli beyaz var ama paslanmalar oldugundan kaplama direk olmaz sanırım önce o paslar giderilcek sonrasında olabilir , madem bu kadar ugrasmısken de boyatmak daha sağlıklı olmaz mı ?

kardeşim arabaya 15 ay hiç bişe yapmamışlar şu an zaten calısmıyor hiç de baktırmadım araç şimdilik aynı yerinde yatıyor hafta sonu ilgilenicem

çekişten kastım zaten onu solluyim buna şekil yapiyim peşinde degilim normal kullanımda da öyle cok fark olur mu :( ben 89 model 1.6 motor karbüratörlü 4 ileri şahin kullanmıştım onun yokuşlarda falan çekişi iyiydi sonucda buda 2000 model onun kadar olmaz mı ? :(

şu aracı örnek alıp bu hale getirmeyi düşünüyorum sence nasıl ?

• quote:

kardeş benimde aklımda sedefli beyaz var ama paslanmalar oldugundan kaplama direk olmaz sanırım önce o paslar giderilcek sonrasında olabilir , madem bu kadar ugrasmısken de boyatmak daha sağlıklı olmaz mı ?

kardeşim arabaya 15 ay hiç bişe yapmamışlar şu an zaten calısmıyor hiç de baktırmadım araç şimdilik aynı yerinde yatıyor hafta sonu ilgilenicem

çekişten kastım zaten onu solluyim buna şekil yapiyim peşinde degilim normal kullanımda da öyle cok fark olur mu :( ben 89 model 1.6 motor karbüratörlü 4 ileri şahin kullanmıştım onun yokuşlarda falan çekişi iyiydi sonucda buda 2000 model onun kadar olmaz mı ? :(

şu aracı örnek alıp bu hale getirmeyi düşünüyorum sence nasıl ?

Direk kaplama olmaz paslanmaların üstüne dediğiniz gibi.Macun zımpara çekilecek boyanacak kıvama gelecek ondan sonra kaplama yapılır.Boyama işi zahmetlidir.İç mekan sökülecek motor kısmı boyanacak sök tak vs işlemi uzundur ama kaplama kolaydır.Zamanım var derseniz boyama işlemi daha sağlıklı olur.

15 ay hiç çalışmadıysa motor karıncalanma yapmış olabilir.İyice kontrol ettirin işlemini yaptırın derim.

Eğer benzinde kullanırsanız 1.4 çekiş farkı fazla olmaz ama lpg de kullanırsanız çekiş hissedilir derece düşük gelir.Çünkü lpg de enjeksiyon sistemi işe yaramaz.

Fotodaki araç güzel tam bizim araçlara giden sade modifiye fazla abartınca hoş durmuyor.Benim de aracım buna yaklaşık sayılır. Yalnız jantları bbs yerine farklı bişey takarsanız bence daha iyi olur.Çünkü etrafta çok bbs var bence farklı olun.Foto benim aracıma ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 22 Ocak 2013; 21:18:58 >

• kardeş araban maşallah güzelmiş düz şahin mi ?

sen hiç kullandın mı 1.4 şahin cok mu kötü bi kullanamadım ki bakalım nasıl bişe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ERCAN -- 22 Ocak 2013; 21:50:57 >
  • quote:

kardeş araban maşallah güzelmiş düz şahin mi ?

sen hiç kullandın mı 1.4 şahin cok mu kötü bi kullanamadım ki bakalım nasıl bişe

Teşekkürler.Evet düz 91 model.

1.4 kullanmadım ama 1.6 kullanıyorum. 1.6 hiç tatmin etmiyor benim çekişi olsun yakıtı olsun ona göre konuştum.Ama kullananlar da memnun olmadığını dile getiriyor.Zaten 1.4 lerin tutulmama nedeni bu.

• bi sorun da benden 94 serçe nin 20 tl lpg ile 43 km yapması normal mi ve vizede basık helezon sorun olur mu arkalar da önler de basık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrdg

bi sorun da benden 94 serçe nin 20 tl lpg ile 43 km yapması normal mi ve vizede basık helezon sorun olur mu arkalar da önler de basık

91 Kartal ile 20 TLye 60km yapıyorum. İstanbul, şehiriçi. LPG fiyatı : 2,64
  • kartal için güzel bence 20 tl ile 60 bence çok çok iyi subab ayarı yapıldı araba ya ama sıkı mi yaptılar acaba

• peki helezon sorun olurmu vizede ne dersiniz

• askadaslar benim araba sahibinden com da ilanı var bakarmisiniz müsait olunca vizede sorun çıkar mi çıkmaz mi nar çiçeği 94 model konya yazarsanız çıkar ilan no hatırlamiyorum

• arkadaşlar merhaba, 2000 model enjeksiyolu şahinim var. dün gece şehirlerarası yolculuktaydım sorunsuz bir şekilde eve geldim. ertesi gün aracım çalışmadı. gösterge panelindeki lambalarım yanmıyor. farlar sinyal yanıyor teyp çalışıyor ama kontağı çevirdiğimde gösterge panelinde hiç bir belirti yok araçta çalışmıyor. neden böyle yapış olabilir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.