Şimdi Ara

Tüm Sorun Şu ; Aykut Takıma Atak Yaptırmayı Bilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm Sorun Şu ; Aykut Takıma Atak Yaptırmayı Bilmiyor

Arkadaşlar o kadar tartışmaya vs gerek yok. Ben aykut hocayı senelerdir izliyorum. Hocalığını artık çözdüm.

Çok güzel savunma yaptırıyor o kabul. Amma velakin takıma atak yaptırmayı bilmiyor. Bakın hücum futbolu demiyorum. Bildiğiniz atak yaptırmayı bilmiyor.

Takıma atak planları çizemiyor. Takıma bunu uygulatamıyor.

İlk şampiyonlugunda alex etkeni vardı. diğer başarılarında da hiçbir zaman sistemli atak yapamadık. hep karambol futbolu, hep ilerdeki oyuncuların kişisel gayreti. Bu arka tarafın savunma başarısıyla birleşince bir şeyler kazanabildi.

Konyaspor başarısıda tamamen ligin en pahalı anadolu savunmasını yapıp anadolu takımlarının en iyi bildiği kontratak futbolunu oynamasıydı.

Dick'in bile zamanında o kötü oyuncularla daha mantıklı hücum planı yapıyordu.

Şimdi buraya gelip en çok golü biz attık demeyin. Bu kadro emin olun daha kaliteli ve iyi işler yapabilecek bir kadro. Valbu dediğiniz adam tek başına bjk ile oynadı geçen sene guli brezilya milli takımında janssen premier ligden gelde. soldada villareal de aktif oynuordu.

dirrar diye eleştirdiğiniz adam monaco ile cl de finale yol aldı. Aatıf denilen adam bu ligde gol kralı oldu sivasta yakaladığı gol ve asist ortalaması müthiş .

Ama aykut bu oyuncular arasında bir etkileşim sağlayıp hücum planı kuramıyor.

Zaten bunuda yapabilse gerçekten çok kaliteli bir hoca olur . Aykut bizim başımızdayken ep bu senaryou yaşadık ve akıllanmadık hala.

• Takım dün son 15 dakikalık bölümde hücum edebileceğini gösterdi. Katılıyorum üretken olmamamızın esas problemi Aykut Kocaman. Dün yine dikkatle baktım. Orta ikilimiz stoperlere nerdeyse yapışık oynuyor. Oğuz Kağan oynadı mesela daha önde konumlanabilirdi çünkü pas kalitesi fena değil hızlı dönüyor tak kanada bırakıyor. Oyunu hızlandırabilecrk bir adam ama dün 1 kere falan görebildik çünkü adam yarı sahadan ileri çıkmadı. Dün ilk yarıdaki sıkıntıların forvetsiz çıkmamızla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kanatlar ve orta saha ceza sahasına çok uzak kalıyor. Valbuena alıyor topu çizgide içeri çıkaracak sadece Giuliano var içerde. Atıf,Dirar çizgide takılıyor orta sahalar ceza sahasının 30 metre gerisinde. Ayrıca 2. Yarıya Soldado yerine direk Fernandao ile başlamalıydı.
  • Takım dün son 15 dakikalık bölümde hücum edebileceğini gösterdi. Katılıyorum üretken olmamamızın esas problemi Aykut Kocaman. Dün yine dikkatle baktım. Orta ikilimiz stoperlere nerdeyse yapışık oynuyor. Oğuz Kağan oynadı mesela daha önde konumlanabilirdi çünkü pas kalitesi fena değil hızlı dönüyor tak kanada bırakıyor. Oyunu hızlandırabilecrk bir adam ama dün 1 kere falan görebildik çünkü adam yarı sahadan ileri çıkmadı. Dün ilk yarıdaki sıkıntıların forvetsiz çıkmamızla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kanatlar ve orta saha ceza sahasına çok uzak kalıyor. Valbuena alıyor topu çizgide içeri çıkaracak sadece Giuliano var içerde. Atıf,Dirar çizgide takılıyor orta sahalar ceza sahasının 30 metre gerisinde. Ayrıca 2. Yarıya Soldado yerine direk Fernandao ile başlamalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek yaptığımız kanada top taşıyıp karambol orta yapmak..

ne çizgiye inip altıpasa top çıkarmak, ne defans arkasına cepheden derin toplar atmak, ne de verkaçlarla kaleye yaklaşmak... hiçbiri yok....

soldado dediğimiz adamın özelliği mesela; adamı derin paslarla karşı karşıya bırakacaksın veya çizgiye inip altıpas civarına pası yollayacaksın bu da tek vurup gole çevirecek..

ama hiç böyle şekilde atağımız olmadığından adamı kötü sanıyoruz...yani adamı olması gerektiği gibi beslemiyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptırmayı bilmediği gibi hücum yapamayan oyuncuları alarak/sözleşme yenileyerek denemesi daha da rezillik. Bir insan niye bozuk olan bir şeyden tam performans bekler ki ? Bir de çıkıp " oyunumuz bu değil daha üst seviyeye çıkarıcaz " diyor Seviyen 10 üzerinden 5 iken neyin çıkartması bu ? Düşünce olarak güzel düşünüyor. Takımca savunma yaptırmak, takımca hücuma çıkmak istiyor. Bu oyunu da kabul ettirmek istiyor. Ama arkadaş sen bu dediklerini Hasan Ali, Dirar ve Mehmet Topal ile yapamazsın. Sezon başında düzgün adamlar aldırıp bunu yapmaya çalışsa eyvallah diyeceğim. Ben sözleşmesi bitecek diye hasan ali'den kurtulacağız diyorum. Herif geldiği gibi sözleşme yenilettirdi. Şimdi de yalakaları kadro kötü diye zırlıyor. Başlarına ne geliyorsa müstahak. Beter olsunlar.

• ver ordan bi 15-20 milyon euroluk santrafor aykuta

aykuta transfer lazım hemde daha çookkkk.
  • lig sonuncusunu evinde boğamayan.

korkak futbol anlayışını olan

deplasmanlarda tekleyerek , ite kaka , yenen veya takılan takım şampiyon o-la-maz.

tarihte görülmemiş.
  • sanırsınki epl de bir liverpool , tottenham deplasmanına çıkıyor arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aykut Hoca catenaccio (italyan futbolu)'nu benimsiyor.

Bu formatta, takım kendi yarı sahasında pas yapar, atmaya değil yememeye çalışırlar, özellikle son dakikalara doğru hafiften gol aramaya başlarlar. (Tanıdık gelmiştir)

Lucescu ve Mourinho'da seviyor bu formatı.

Göze hoş gelmese de sonuç almak olasıdır.

Yok ofansif futbol isteniyorsa bu, yukarıdaki 3 hocayla da olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Aykut son dakikalarda aramaz golü.

Aykut " yemeyeyim de birine çarparsa gol olursa ne güzel" mantığıyla oynatır takımı.

Son dakikalarda gol arayan takımın bir düzeni olur. Atak şekli olur.

Misal Mou nun Manu sunu izleyin son dakikalarda hızlı adamlarla, üstüne gelen takıma karşı kontra arar. veya ibra, Lukaku ikilisi ile topu ileri yıkar ve delerek girmeye çalışır.

Bizim takımın gol ararken ne yaptığını asla tarif edemezsiniz. Attığımız gollere bakın. Belli bir ritmi, düzeni veya şekli yok. Tesadüfi. Birisi çıkıp şut atarsa, kafasını kaldırıp içeriye atar ve orada birileri varsa gol atıyoruz.
  • hücum seti de var savunma seti de ancak dengeli oyun müptelası
    hücum yaptırmayı bilmeyen adamın takımı bu kadar gol atmaz bireysel yetenek falan derseniz o serbestliği bırakan da aynı kişi oluyor.
    bir de öne geçince koruma içgüdüsü farkı açma içgüdüsünü eziyor olayı da bu zaten çok garantici
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.