Şimdi Ara

Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE MERHABALAR,ÜRÜNLERİ ANLASMALİ SAGLAYİCİMLA PİYASA DEĞERİNİN ALTINDA SATİSA SUNMAYA CALİSİYORUM,İLERLEYEN GUNLERDE URUN SAYİSİNDA ARTİS OLACAKTİR.SİPARİSLERDE KARGO UCRETSİZDİR VE YANİNDA SHAKER HEDİYE OLARAK VERİLECEKTİR.(hediye secenekleri de artacaktir)

NOT!! ÖNEMLİ!! : ÜRÜN ALAN KİŞİNİN AMACINA GÖRE BESLENME PROGRAMINI BİZZAT KENDİM HAZIRLAYIP ÜCRETSİZ GÖNDERİYORUM.

%100 ORJİNAL ÜRÜNLER ADİNİZA FATURALI SEKİLDE UCRETDİZ KARGO İLE GONDERİLECEKTİR EN UFAK BİR ŞÜPHENİZ OLMASIN.

AYNI ZAMANDA BESYO ÖĞRENCİSİYİM VE 3-3.5 YILDIR ANTRENÖRLÜK YAPIYORUM 1 SENEDİR MÜSABIK YARIŞMACIYIM AKTİFİM.SAYGILARIMI SUNUYORUM :)

FİYAtlAR ŞU ŞEKİLDE:

PROTEİN TOZLARI:

HARDLİNE WHEY3MATRİX 190 TL

MULTİPOWER %100 PURE WHEY PROTEİN 250 TL

OLİMP PROTEİN COMPLEX 240 TL

DYMATİZE İSO 100: 260 TL

MUSLEPHARN ARNOLD İRON WHEY : 200 TL

NUTRADE PREMİUM WHEY: 210 TL

KİLO ALDIRICI MASS GAİNERLAR:

HARDLİNE 5 KG PROGAİNER:170 TL

NUTRADE WEİGHT GAİNER 4.5 KG : 190 TL

MULTİPOWER MASS GAİNER 3 KG: 180 TL

ÖDEME:
    Odeme: Ziraat,Kredi Karti,Kapida Nakit veya Kapida Kredi Karti ile Odeme..
    Kredi kartina 3 taksit imkani vardir.

Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz! Tüm Supplementler Bulunur! Uygun Fiyat Garanti! Antrenman Beslenme Programı Ücretsiz!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bir onceki konuda l-carnitine kazanmistim cekilisle :) adres bilgilerini yolladim sagolsun arkadas kargoyu da kendi oduyor,ayni zamanda blprotein tozu siparisi de verdim :) urunler elime ulastiktan sonra editlicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Houdini -- 27 Mart 2016; 18:14:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upppppp

• Merhaba. BCAA çeşitleri gelecek mi?
    Optimum toz BCAA, Nutrade BCAA vb.
  • Tüm supplementler var kardesim bcaa glutamin arginine zamanla buraya ekleyecegim ozel mesaj atarsan fiyat ve icerik konusunda bilgilendiririm :)

• Bcaa arginine fiyatlar nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Nutrade bcaa 4:1:1 110 tl kardesim
    Olimp bcaa 500 gr xplode 120 tl
    Nutrade arginine hcl 120 tl
    Nutrend arginine 120 tab 55 tl
    Bodylab24 arginine 110 tl
    butceye gore tabiki prvsports gaspari dymatize bcaalarda var kardesim arastirip istedigini siparis verebilirsin yardimci olurum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncell

• Uppp

• upppp

• Weider cla var mıdır elinizde ?

• Malesef hocam weider ürünlerinden premium whey var sadece ürünleri pahalı olduğu için pek tutulmuyor ama dymatize cla prvsport cla ve olimp cla var mağazada

• Bcaa'lar da fiyat revizesi var mı?

• ben7_x B kullanıcısına yanıt
    istediğiniz bcaa için fiyat sorabilirsiniz efendim hemen hemen tüm ürünler bulunuyor ve tablet toz formda hepside mevcut

• güncel mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.