Şimdi Ara

tum suriye halkini turkiye'ye kabul ederiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

saçmalama dostum tabikide kabul ederiz adamları tutupta istanbulun göbeğine yerleştirmiyecekler ya doğuda bir yere tabiki kabul edilebilir orada ölmelerinden iyidir insandan bahsediyoruz hatırlatırım suçsuz insanlardan

Peki bizim suçumuz ne?

suçsuz insanları çocukları kurtarmak sana gerçekten böyle mi gözüküyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkCedric

quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

bakti 3 cocuk olayi olmuyo dindar kesim yetistirelimiyo direk dindar kesimi getircek

dindar kesim yetişmiyor mu ?

bknz: abiler - Fetullah avi

hangi ülkede yaşıyorsun sen kardeş

demek istedikleri boyutta degil haci ne bilim :D
  • saçmalık.önce kendi vatandaşlarının refah seviyesini yükseltsinler bunlara ne suriyeden. Yeter bıktım suriye suriye.. Batının gazına geliyolar kendilerini bişey sanıyolar.
  • Oy ithal edecekler yani.
  • Ulan yürüyün gidin.Libyalılar geldi izmirde hastahanede gördüm.Bir havalar bir havalar.Yemeği beğenmeyenlermi dersin.Güvenlikle tartısanmı dersin.
  • O kapı 1.dünya savaşından sonra tüm araplara kapatıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti

Oy ithal edecekler yani.

Konudaki en kaliteli yorumdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mick Thomson

Kızları güzel olan İran'dı dimi? Gelmesin abicim Suriyeli felan.

İran'dakilerin peçelerden gözükmüyoki güzelliği
  • he size kaldı anasını satim kabul edip etmemek, sizin ne faydanız var bu ülkeye?

niye suriyelileri çağırıyosun buraya, ordaki ŞEREFİZİ İNDİRSENE!! NOLDU SESİNİZ ÇIKMIO ÇOKTANDIR ESAD'A
  • Gonlumde ki bir kac ulkeden biride bana kucak acsada kalkip gitsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Gonlumde ki bir kac ulkeden biride bana kucak acsada kalkip gitsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Ortalık kaç aydır sakindi basın suriyeyi ağzına bile almıyordu gene almaya başladılar. Amaç türkiyeyi bölgede yanlızlaştırmak ve kıskaca almak libya abd nin elinde tunusta öyle mısırda öyle sayılır. İsrail zaten abd yi yoneten ülke suriyeyide ele geçirmeye çalışıyorlar ırak zaten ellerinde iranıda ellerine geçirip bizi iyice kıskacak almak çabaları. Yarın birgün başımıza birşey gelirse eğer bu komşulardan hiçbirisi bize kapılarını açmaz

eskinin hıncını fena alacaklar desene iyice tırsmaya basladim.
  • quote:

Ortalık kaç aydır sakindi basın suriyeyi ağzına bile almıyordu gene almaya başladılar. Amaç türkiyeyi bölgede yanlızlaştırmak ve kıskaca almak libya abd nin elinde tunusta öyle mısırda öyle sayılır. İsrail zaten abd yi yoneten ülke suriyeyide ele geçirmeye çalışıyorlar ırak zaten ellerinde iranıda ellerine geçirip bizi iyice kıskacak almak çabaları. Yarın birgün başımıza birşey gelirse eğer bu komşulardan hiçbirisi bize kapılarını açmaz

ortalık sakin.. kandil günü 200 kişi öldürüldü
  • kimin adına neyi kabul ediyorlar? millet okumuş mühendislerimizi kapar biz elin cahillerini alır ülkemize koyarız. ben ülkemde Allahu ekber nidalarıyla infazlar görmek istemiyorum. kusura bakmasın kimse.
  • Açken tok görünmek gibi birşey olmuş.O kadar işsiz sokakta dolaşan vatandaşlar varken dışardakilere yardıma devam ediyorlar.
    Hangi ülke böyle yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal83

quote:

ortalık sakin.. kandil günü 200 kişi öldürüldü

Evet öldürüldü ama kimler öldürdü ? Batı medyaları daha düne kadar haber yapmayı kesmişti , gene başladılar. Batı medyası neden canlı yayında bakanın gösterdiği ölen asket fotoğraflarını ve görüntülerini yayınlamadı ? Neden yayını kesti ? Bunların hepsi planlı , dış güçler sızıyor ülkeye öldürebildiğini öldürüyor. Sonra esad katliam yapıyor diyor millet. Tüm dünyanın gözü esadın üzerinde iken kalkıpta bukadar insanı öldüreceğini düşünmüyorum. Ha yapıyorsa zaten yukarıda Allah var cezasını çeker ama suriyedeki muhaliflerin amacı özgürlük felan değil asıl amaç başka.

Rusya uçak ve savaş gemilerini suriye'ye yollamasaydı , ohhooo şimdiye kadar abd ve nato güçleri girmişti suriyeye.

• Şirazeyi dağıttı bunlar iyice.
  • ulan kara kuru adamları toplayıp durmayın şu ülkeye. sonra dövlet bize bökmir diye havlıyorlar. referandumsuz böyle birşey yapsınlar alırlar aşağı o hükümeti, bu kadar kürt sorunundan sonra sıkar biraz başlarına böylesine buyruk davranmak.
  • o kadar insana nasıl kömür yetiştircez leeee
  • Biz tarihten bu yana bize sığınan tüm mültecilere kollarımızı açmışızdır.Bakın osmanlı tarihine.Bunun için savaşlar bile olmuştur.Çünkü osmanlı bir müslüman devletidir.Ona sığınan herkese yurdunda yer vermiştir.Türkiye de bir müslüman devletidir.Bunun bir gereği ve büyük bir ülke olduğumuzu göstermek için tabiki de sığınmalarına hoş görüyle bakmamız gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.