Şimdi Ara

TüM TüRK ADMiNLeRe SeSLeNiYoRuM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server açmış yada açacak arkadaşlardan emeğe saygı istiyoruz...
    Keyfi server acacaksanız hiç acmayın bugune kadar en az 20-30 tane turk server gezdim her birinin ömrü en fazla 2 ay yani server acacaksanız düsünün tasının derim keyfi olarak acmayın.Herkes server acarken kalıcı olcak dio ama sonuc ortada

!!!!!!!!!!! LÜTFEN EMEĞE SAYGI GÖSTERİN !!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_ZaZa -- 21 Temmuz 2006; 13:20:11 >

• bizmu 2 sene olacak neredeyse acilali 2 ay nedir hehehe..
    sadece gece 12-1 gibi kapiyom o kadar.
  • NİYE KAPION YAW ACIK BIRAK
  • kac kez version deistin
  • 97d sonra 1.01e sonra 1.02d sonra kapandı tekrar 1.02d ve son 97d pff yazarken yoruldum
  • Bilindiği Üzere Bende Bir Server Sahibiyim ve Server Her Ay Nerdeyse 1 Asgari Ücret Kadar Paraya Mal Oluyor.
    Maddi Durumu Olan Yada İmkanı Olan Herkes Server Kuruyor Ama Nereye Kadar. Bir Kaç Nedenle İzah Etmeye Calışayım.

--- Oyuncu Serveri Sahiplenmez. Konu Para Olunca Hemen Bye..
    Gece Gündüz , Günlük Hayatından Fire Verip Server İle Ugrasırsın En İyiye Hedeflersin Kendini Sonuc Ne Olur, Oyuncular Seni Bir Vatan Hainliği İle Suclamadıgı Kalır.
    Makine Arıza Yapar İsyan. Nette Sorun Olur İsyan. Silersn İsyan. Banlarsın İsyan.

Server 1 Senedir Online Şubat AyındaYaşadıgımız Bir Olay Yuzunden Resetlemek Zorunda Kaldık(Zorunlu Bir Durum Olmazsa 2008 e Kadar Reset Yok), Her Gun Yuzlerce Kişi Ucretsiz Faydalanıyor Ama Hala İsyan Var.

Oyuncular Bu Hizmetten Faydalanırken İsyan Edeceklerine Yardımcı Olsalar. Kapanmış Olan Çogu Server Bugun Ayakta İdi.

---- Türk'ün Türkten Başka Dostu Yoktur Denmi Ama Nedense Türk Serverlarına Sadece Türkler Saldırı Yapıyor. Her Gün 50 Den Fazla Hele Geceleri Sayısı Belli Olmayacak Kadar Saldırı Kaydediyoruz. İP ler Hep Türkiye İçinden.

---- Ego Tatmin Serverları, Bende Kurucam Benimde Serverim Olacak Admin Olmak İstiyorum Acıcam Serveri Havamı Atıcam....... Bu Tip Kişiler Surekli Server Acıyor Ama En Ufak Bir Sorumluluk Duygusu Olmadan Açılan Serverdan Ne Hayır Gelir.

---- Maddi Sıkıntı; Bu Coğu Serverin Yasadıgı Bir Sorundur. Server Kuran Kişi Bilgisayar İle Ugrasmıyor İse (Cafe, Teknik Servis, Satış vs.) Mutlaka Bir Gun Son Buluyor. Çünkü Başka Meslek Dalları İle Ugrasan Kişiler Mutlaka BirGun Bilgisayara Verdiği Miktarı Kısmak Zorunda Kalıyor.

Şimdilik Aklıma Gelenler Bu Kadar.

Saygılar

• o zaman server acarken herseyi goze alacaksın server acmadan once durum boyle boyle dedinmi kimse sana ben yapmam ben etmem demez ama oyunu acıp yok su kadara maal oluyo yok ben bunaldım gibicesinden serveri acıp kapatanlar oluyo.su saldırı meselesine gelince ortada bidolu dandik server var guya senin oyunu cokertip online sayısını artırcak saldıranlar nie salıdırır demekki online sayısı az senin serverdan online calmak icin sen bu adamları kafana yakma bu adamları serveri yurutemiyolar gidip milletle urasıyolar....

SaNa KoLaY GeLSiN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_ZaZa -- 21 Temmuz 2006; 20:15:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilindiği Üzere Bende Bir Server Sahibiyim ve Server Her Ay Nerdeyse 1 Asgari Ücret Kadar Paraya Mal Oluyor.
    Maddi Durumu Olan Yada İmkanı Olan Herkes Server Kuruyor Ama Nereye Kadar. Bir Kaç Nedenle İzah Etmeye Calışayım.

Gece Gündüz , Günlük Hayatından Fire Verip Server İle Ugrasırsın En İyiye Hedeflersin Kendini Sonuc Ne Olur, Oyuncular Seni Bir Vatan Hainliği İle Suclamadıgı Kalır.
    Makine Arıza Yapar İsyan. Nette Sorun Olur İsyan. Silersn İsyan. Banlarsın İsyan.

Server 1 Senedir Online Şubat AyındaYaşadıgımız Bir Olay Yuzunden Resetlemek Zorunda Kaldık(Zorunlu Bir Durum Olmazsa 2008 e Kadar Reset Yok), Her Gun Yuzlerce Kişi Ucretsiz Faydalanıyor Ama Hala İsyan Var.

Oyuncular Bu Hizmetten Faydalanırken İsyan Edeceklerine Yardımcı Olsalar. Kapanmış Olan Çogu Server Bugun Ayakta İdi.

---- Türk'ün Türkten Başka Dostu Yoktur Denmi Ama Nedense Türk Serverlarına Sadece Türkler Saldırı Yapıyor. Her Gün 50 Den Fazla Hele Geceleri Sayısı Belli Olmayacak Kadar Saldırı Kaydediyoruz. İP ler Hep Türkiye İçinden.

---- Ego Tatmin Serverları, Bende Kurucam Benimde Serverim Olacak Admin Olmak İstiyorum Acıcam Serveri Havamı Atıcam....... Bu Tip Kişiler Surekli Server Acıyor Ama En Ufak Bir Sorumluluk Duygusu Olmadan Açılan Serverdan Ne Hayır Gelir.

---- Maddi Sıkıntı; Bu Coğu Serverin Yasadıgı Bir Sorundur. Server Kuran Kişi Bilgisayar İle Ugrasmıyor İse (Cafe, Teknik Servis, Satış vs.) Mutlaka Bir Gun Son Buluyor. Çünkü Başka Meslek Dalları İle Ugrasan Kişiler Mutlaka BirGun Bilgisayara Verdiği Miktarı Kısmak Zorunda Kalıyor.

Saygılar

Demissinki Oyuncu serveri sahiplenmez Su dunyada 1 tane Serverı adam akıllı tuttum Hem dedıcated tı hem 3 mılyon accsı wardı hemde Turk serverlarından daha fazla turk oyuncusu wardı Mu ısraıl.Sponsor ıle anlasma ıptal edılıp maddı yetersızlıkten Server kapancagı zaman En az yabancılar kadar turklerde bagıs yaptı yanı bızler. Telefon numaraları werdıler ne kadar uzun ararsak o kadar para kazandırıyorduk onlara dk da 3 dolardı galıba hatırlamıorum En cok arayan turkler oldu.Sız 2 tane dosyayı edıtleyıp Admın ım Dıe gecınırken ortalıkta adamlar 3 mılyon account a ulasmıstı kendınızı Mu ısraıl gıbı Lockdown mu gıbı serverlarla asla kıyaslamayın !!!!

Durduk yere kimsenin kimseye kastı olmaz Kımse durduk yere saldırmaz kımseye...
    Madem o kadar cok ıp tespıt edıyorsun hepsınıde kayıt ettıryorsun nıe gıdıp Mahkemeye wermıorsun? Yalan!... :)=

quote:

Makine Arıza Yapar İsyan. Nette Sorun Olur İsyan. Silersn İsyan. Banlarsın İsyan

Bunların olmaması ıcın dedıcated alıcaksın Canım!... dıorsun ayda askerı ucret kadar masraf 350 ytl ye fıstık gıbı dedıcated server kıralanır.. KIm server kıralamak yerıne aynı parayı werıp ewınden acar O FUn sesını cekmek zorunda kalır geceleyın uuuu dıe bı sesle uyumayı ıster ?? ..

quote:

Ya yeter artık aptal aptal konusuorsunuz yeter cıdden yeter.Ben gece gunduz kasıcam Pc mı aylarca kapatmıcam Aylarca uykusuz kalcam 1. olmak ıcın sonra sen gelcen o serverı kapıcan vea carıma bısey yapcan Bak soleımmı en azını Kıme yaparsan bu olayı ana avrat kufuru yersın yok dıorsun silersin isyan banlarsın ısyan gıdıp ufacık seylerden banlarsan Bırak ısyanı CINAYET sebebı olur. Annadınmı ornek serverın basında yapılan bıseyden dolayı adam kasıp guclenıp bıyerlere geldıkten sonra o adama ban atarsan O adamın senı oldurmedıgıne dua etmelısın...

son sozum ınankı sen server acmak ıcın ne kadar emek harcıyorsan Benım gıbı playerlar kasmak ıcın onun en az 10 katı daha fazla emek harcıo Server admınlerının emeklerı Cok buyuk kasanların emegı yok gıbı gostermeyın kendınızı delırtmeyın adamı hadı bye.

Turkıyede BAşka mu We Muturkıye harıcı yalan...

• quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

quote:

Bilindiği Üzere Bende Bir Server Sahibiyim ve Server Her Ay Nerdeyse 1 Asgari Ücret Kadar Paraya Mal Oluyor.

Saygılar

Demissinki Oyuncu serveri sahiplenmez Su dunyada 1 tane Serverı adam akıllı tuttum Hem dedıcated tı hem 3 mılyon accsı wardı hemde Turk serverlarından daha fazla turk oyuncusu wardı Mu ısraıl.Sponsor ıle anlasma ıptal edılıp maddı yetersızlıkten Server kapancagı zaman En az yabancılar kadar turklerde bagıs yaptı yanı bızler. Telefon numaraları werdıler ne kadar uzun ararsak o kadar para kazandırıyorduk onlara dk da 3 dolardı galıba hatırlamıorum En cok arayan turkler oldu.Sız 2 tane dosyayı edıtleyıp Admın ım Dıe gecınırken ortalıkta adamlar 3 mılyon account a ulasmıstı kendınızı Mu ısraıl gıbı Lockdown mu gıbı serverlarla asla kıyaslamayın !!!!

Durduk yere kimsenin kimseye kastı olmaz Kımse durduk yere saldırmaz kımseye...
    Madem o kadar cok ıp tespıt edıyorsun hepsınıde kayıt ettıryorsun nıe gıdıp Mahkemeye wermıorsun? Yalan!... :)=

quote:

Makine Arıza Yapar İsyan. Nette Sorun Olur İsyan. Silersn İsyan. Banlarsın İsyan

Bunların olmaması ıcın dedıcated alıcaksın Canım!... dıorsun ayda askerı ucret kadar masraf 350 ytl ye fıstık gıbı dedıcated server kıralanır.. KIm server kıralamak yerıne aynı parayı werıp ewınden acar O FUn sesını cekmek zorunda kalır geceleyın uuuu dıe bı sesle uyumayı ıster ?? ..

quote:

Ya yeter artık aptal aptal konusuorsunuz yeter cıdden yeter.Ben gece gunduz kasıcam Pc mı aylarca kapatmıcam Aylarca uykusuz kalcam 1. olmak ıcın sonra sen gelcen o serverı kapıcan vea carıma bısey yapcan Bak soleımmı en azını Kıme yaparsan bu olayı ana avrat kufuru yersın yok dıorsun silersin isyan banlarsın ısyan gıdıp ufacık seylerden banlarsan Bırak ısyanı CINAYET sebebı olur. Annadınmı ornek serverın basında yapılan bıseyden dolayı adam kasıp guclenıp bıyerlere geldıkten sonra o adama ban atarsan O adamın senı oldurmedıgıne dua etmelısın...

son sozum ınankı sen server acmak ıcın ne kadar emek harcıyorsan Benım gıbı playerlar kasmak ıcın onun en az 10 katı daha fazla emek harcıo Server admınlerının emeklerı Cok buyuk kasanların emegı yok gıbı gostermeyın kendınızı delırtmeyın adamı hadı bye.

Turkıyede BAşka mu We Muturkıye harıcı yalan...

benim forum içindeki daha onceki yazılarımı okursan ne demek istediğimi vede asla ovunmediğimi anlarsın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7555760/mpage_1/key_mulan//tm.htm#7556371 al buyur bir ornek.

nedense aylarca oyunda kasıp bir yere kendi ugrası ile gelen kişiler silinmiyorda hile hack ve bu tip olaylar ile guclenmiş kişiler siliniyor. bunun nedenini sana soyleyim.

çünkü charının degeri yok emek yok o charda zaten hırsızlıkla alınmış bir char kendi emegi ile kasan kişi kuralları bilir vede uyar charının degeri vardır.

kardeş senin gibileri cok gorduk bu forum ve serverlarda. yaptıgınız tek şey insanlara hakaret etmeye calışmak adam gibi oyunuc olmayı bile başaramıyorsunuz.

ipleri belirliyoruz evet ama sen hayal alemindesin Türkiyede olduğunu unutmuşsun ve mahkemeye ver diyorsun, adam ne derler biliyormusun.!!

ha pardon unuttum sen herseyi dort dortluk bilen vede kurdugu serverda kimseye ban atılmamış ve hack yapılmamış ornek bir insansın.

uyan artık hayat senin baktıgın kadar pembe degil.

server reklamı yapacaksan adam gibi cık reklamını yap baska serverları karalamaya yada asagılamaya calışarak anca kendine zarar verirsin.

ilk once insan gibi konusmayı ve yazmayı ogren sonra fikirlere saygı duymayı. yani kısacası HADDİNİ öğren.

anlayana saygılar.

• tgbv kardesim sorarmısın sanane_tr ye , Mu ısraıl , Lockdown kaç reset atıp kaç kere kapattılar Hala bunlara server diyor artık onların adminleri bile yaşamio

benim fikrim bu işi en iyi yapmanın yolu Admine kullanımı en kolay gelen server dosyası ile serverini açıp sabırla onu açık tutmalı . Türkiyede serverler maddiyat değil sabırsızlıktan ve ego tatmininden kapanıyor.Durmadan gelişen versiyonlarda cabası . Kişisel düşüncem bana göre en iyi Server dosyası 99tr
    tgbv 1.1e yi sever ,HolyAty 97d, Mu-Turkiye Kendi kafasına göre takılır. Yani herkes kendi bildiği server dosyasını kullanır .
    Ortaya Laf atıp meshur olmaya çalışma hiç bilki burdaki server adminleri senden daha zeki Öyle olmasalardı Senin gibi çobanlar burda olmazda , Çıkartın artık ayağınızdaki takunyayı..

ve holyaty MuManisa 4 yıldır açık hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaevton -- 22 Temmuz 2006; 0:24:38 >

• quote:

tgbv kardesim sorarmısın sanane_tr ye , Mu ısraıl , Lockdown kaç reset atıp kaç kere kapattılar Hala bunlara server diyor artık onların adminleri bile yaşamio

1.si Mu israil in 3milyon acc warken OWNER ı PLAY4FUN Dı 3 mılyon acc den sonra sponsor ıle baglantıları koptugu ıcın maddı yetersızlıkten dolayı kapandı. Lock down mu Reslenmesı normaldır fun server cunku!!!...
    son 2 sene ıcınde gercek muısraıl kapandıktan sonra bır suru mu ısraıl turedı ortalıkta Hepsı Ozentı mu ısraıldır Gercegı ıle karıstırmayın mu ısraıl ı ortaya cıkartan OWNER ı PLAY4FUNN DIr.. Bı bok bılmıosunuz gelıonuz otuonuz Orjınal server HArıc DUnyada Hangı server 3000 Onlıne oyuncusu oldu?? Hangı server 7/24 Full cekti hangı serverın 3MILYON ACCOUNT u oldu soleın bana ?? 1 tane orjınal olmayan 3 mılyon account u olan server sole dunyaya gelmıs.. gIdıp daha turkıye dısına yayılmamıs serverları ıle mu ısraıl ı kıyaslamasınlar kendılerını onun yerıne koymasınlar...

Her servera 1 cıft solucegım laf wardır mu ısraıl e laf soletmem!...

• yaw hala 3 milyon diyo ya ulan globalin o kadar hesabı yok sallama ulan adamı pis pis sövdürecen
    Çıkarın şu ayağındaki takunyayı 7/24 server ortalıkta bol git mudusta bak tam 4 senedir hiç reset lenmeden açık exp 1000 olmasına rağmen
    Hatırlıyormusun Mu-Turkiyede haktan Hukuktan bahsediyordun ilk israilin birincisi var ZaKiRa ona yaptıklarını hatırlıyorum play4funnun ; hiç bir müslüman serverimde 1. olamaz die sonra hop TarakanSM oyun birincisi oldu Adminin arkadaslarına verilen full itemlerde cabası Merak etme Mu - İsraili senden daha iyi tanıyoruz .

hem madem israile laf söletmessin defol git israilde yaşa pis yahudi

• quote:

Orjinalden alıntı: chaevton

tgbv kardesim sorarmısın sanane_tr ye , Mu ısraıl , Lockdown kaç reset atıp kaç kere kapattılar Hala bunlara server diyor artık onların adminleri bile yaşamio

benim fikrim bu işi en iyi yapmanın yolu Admine kullanımı en kolay gelen server dosyası ile serverini açıp sabırla onu açık tutmalı . Türkiyede serverler maddiyat değil sabırsızlıktan ve ego tatmininden kapanıyor.Durmadan gelişen versiyonlarda cabası . Kişisel düşüncem bana göre en iyi Server dosyası 99tr
    tgbv 1.1e yi sever ,HolyAty 97d, Mu-Turkiye Kendi kafasına göre takılır. Yani herkes kendi bildiği server dosyasını kullanır .
    Ortaya Laf atıp meshur olmaya çalışma hiç bilki burdaki server adminleri senden daha zeki Öyle olmasalardı Senin gibi çobanlar burda olmazda , Çıkartın artık ayağınızdaki takunyayı..

ve holyaty MuManisa 4 yıldır açık hehe

Benim takıldıım nokta mumanisa 4 yıldan beri acıksa neden biz bulamadık...serveri ac kapa ac kapa ondan sonra 4 yıldan beri acık de

• MU MANİSAYI GECEN 2 AY ÖNCE DUYDUM...BİZMU 2 YILDIR OYNUORM(SİMDİ OYNAMIORM)BENCE O 4 YIL DEİL 4 AY OLMASIN ..ABARTMAYALIM YANE....
  • Gecen lerde 14-15 yasında bi cocuk server kurmus isim vermeyim.Sonra 2 gun sonra kapatmıs sormuslar .COcukda annem kızıyo gece uyumuyon ondan kapattım demis.TurK Mu ların hali bole Bu bir gercek!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_ZaZa

Gecen lerde 14-15 yasında bi cocuk server kurmus isim vermeyim.Sonra 2 gun sonra kapatmıs sormuslar .COcukda annem kızıyo gece uyumuyon ondan kapattım demis.TurK Mu ların hali bole Bu bir gercek!!!!!!

doğrudur karde$im...ben herkez server kurmasın derken..bana kar$ı çıkanlar vardı...emeğe saygı duyalım biras
  • quote:

yaw hala 3 milyon diyo ya ulan globalin o kadar hesabı yok sallama ulan adamı pis pis sövdürecen
    Çıkarın şu ayağındaki takunyayı 7/24 server ortalıkta bol git mudusta bak tam 4 senedir hiç reset lenmeden açık exp 1000 olmasına rağmen
    Hatırlıyormusun Mu-Turkiyede haktan Hukuktan bahsediyordun ilk israilin birincisi var ZaKiRa ona yaptıklarını hatırlıyorum play4funnun ; hiç bir müslüman serverimde 1. olamaz die sonra hop TarakanSM oyun birincisi oldu Adminin arkadaslarına verilen full itemlerde cabası Merak etme Mu - İsraili senden daha iyi tanıyoruz .

hem madem israile laf söletmessin defol git israilde yaşa pis yahudi

Ya chevton sen harbı krosun cıddı cıddı 3 mılyon acc yok dıosun ya helal olsun . Ya bırı suna anlatsın mu ısraıl evet nedense Play4Funn Muslımanlara o kadar gıcık kı arkadasımda msn ı war Lockdown muda Full Fp set werdı o kadar gıcık kı yardım edıyor muslımanlara... Haklısınn... Drakola war Oda yahudu Hen adı arkadaşım Play4fun zamanında playerdı sonra 1 aralar Muısraıl ı onlarda actı aynısı 1 e 1 kadroda play4fun eksık oldugu ıcın server kapandı hacklendı Kım hackledı turkler.Benım kasamda full set ustumde full set kanat yuzuk full stats olmasına ragmen Banlanmıyordum O kadar cok Gıcıklar kı muslımanlara Benım Full setlerle dolasmama ızın werıyorlardı demı... Bı bok bıldıgınız yok yahudı dıyıp On yargıyla yaklasırsan servera gırıp yahudıler anlamaz dıe ana bacı kufur sayarsan tabı 1. yapmazlar muslımanları UNUTMA KI MUISRAIL SERVERINDA TURK ADMINDE WARDI!!! senın mu ısraıl hakkında ne kadar cok bılgın oldugu ne kadar cok kastıgın bellı...
    Shade-Redhair-Ceza-KacoKarii-Ghost-RESPECT Bu adamların hangısını tanıosun???
    Shade Kaç kere statslarını fulleyıp sılıp fulledı bılıyormusun???

off yeter ya sızlemı ugrascam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.