Arkadaşlar askerden geldiğim gibi spora yazıldım. Ancak yazıldıktan 2 hafta sonra işe başladığım için spora gidemez oldum. Ondan dolayı üyeliğimi satıyorum. Üyeliğim 1 Ağustos tarihinde başladı ve 14 aylık modeldir ve en yüksek üyeliktir. Yani bundan daha kapsamlı bir üyelik yok. Tüm şubelerinde sporunuzu yapabilirsiniz.
SPOR SALONUNUN ÖZELLİKLERİ
1- Size ait bilekliklerinizle kitlenebilir dolabınız, 2- sürekli bulabileceğiniz temiz havulular, 3- sauna, buhar odası, sıcak su ile duş alma imkanı(şampuan ve duş jeli kabinde mevcut), 4- açık ve kapalı havuz imkanları(açık havuz yaz mevsiminde açıktır), 5- hergüne özel farklı etkinlikler, 6- salonun çeşitli noktalarında su sebilinin olması, 7- üyeleriyle sürekli ilgilenen eğitmenlerinin olması ve her biri kendi alanında uzman olan hocalar, 8- özel otopark imkanı ( Akasya dan başka yerde özel otopark var mı bilmiyorum yanıltıcı bilgi vermeyeyim), 9- spor aletleri temiz ve kullanışlı hepsinin bakımı düzenli olarak yapılmakta
Gelelim fiyat konusuna. Arkadaşlar ben salona üye olurken tam üyelik 14 aylık kurumsal üye oldum ve 2150tl den kayıt oldum. Üyeliğimin bitmesine tam 11 ay var ancak üyelik devri yaparken hem 100tl ücret istiyorlar hem de 2 ay üyelik kısaltması uyguluyorlar. Ben 2150l ye üye olduğuma göre aylık fiyat 153,5 tl oluyor. Satın alacak kişi üyeliği 9 ay kullanacağına göre 9*153,5= 1380 TL yapıyor. 100TL lik ücret bana ait yani sizden 1280TL almam gerekiyor. 130TL de ben indirim yapıyorum (nerdeyse 1 aylık üyeliği hediye ediyorum) yani toplamda 1150 TL yapıyor. Ayrıca az da olsa elimde Hard Line Pro Gainer karbonhidrat tozu var. Onu ve yeni almış olduğum kapalı havuzda kullanılan bonemi üyeliği satın alacak arkadaşa hediye edeceğim.
Tekrar ediyorum bu üyelikle jatominin tüm salonlarından faydalanabilirsiniz. Detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilirler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.