Evet arkadaşlar böylesi bir zaferi türkiyede ilk gs ve şimdide fb yaşatmış oldu.İnşallah ileride bütün takımlarımız bizlere böyle zamanlar gösterirde artık türkiyenin ne olduğunu anlarlar.Bize şu zamanda bu mutluluğu yaşatan fb takımımza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.EE artık bir fb li olarak diğer takımlardan bizleri destekleyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.Aksini düşünenlerede inanamıyorum.Böye bir zamanda türkün türkten başka bir dostu yoktur. E birde ahmet bey sözünüzü yerinize gitirirseniz türkiye 2. bir ilginç sevinç yaşayabilir.
Sİzce arkadaşlar gönlümüz hangi takımın çeyrek finalde rakibimiz olmasını ister ?
Ben Topic acmistim bazi arkada$lar hatirlayacak "BU AKSAM HEPIMIZ FENERBAHCELiYiZ" diye ve sonra tekrar kapattirdim nedeni ise herkes bir cevap yazmi$ ortaligi germeye calisti FB liler leverkusen diye eglendi GS liler Sevilla diye neden böyle yaptiklarini ANLAMIYORUM
TÜRKÜZ YAA TÜRK TÜRKIYE'de YiYiN BIRBiRiNiZi AMA AVRUPA da DESTEKLEYIN BiRBiRiNiZi
biz italyanlar gibi veya ispanyollar gibi kani bozuk degiliz onlarda mesala AVRUPA KUPALARINDA inter milanin ba$arisizligini ister Milan sa inter in ama ne oldu $imdi ikiside elendi ispanyada Barca lilar Real in ba$arisizligini ister Real iste barca nin
Bizim ONLARDAN FARKIMIZ OLMASI LAZIM
TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BASKA DOSTU YOKTUR
BiR GS li OLARAK FENERBAHCEYI TEBRIK EDIYORUM HELAL OLSUN HEPSINE BENI BIR TÜRK OLARAK GURURLANDIRDILAR