Şimdi Ara

TÜM ZAMANLARIN EN ANLAMLI FOTOĞRAFI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harunk1994

quote:

Orijinalden alinti: yastik1

Bekle çürütecem su resmi

Edit:

TÜM ZAMANLARIN EN ANLAMLI FOTOĞRAFI

Bu kadar anlamsyz resimle çürüttebilece?ini mi sandyn ? Üstüne üstlük Apple y övmü? oldun te?ekkürler. Apple sonradan kurulmu? oldu?u halde samsung ona yeti?emiyor bile. Y?te aradaki fark.

Adamın zeki olduğu avatarından belli

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Yaw he he siz dandikfon kullanmaya devam edin

önce o kullandığın W yu yavaşca yere bırak evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

Bende filistin,afrika,nagasaki falan bekliyodum
    quote:

Orijinalden alinti: Axwell.

+1
  • Yalan beyler yuzyil once apple yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herifler dünya para kaldırıyor bizim düşündüğümüz şeye bakın sonuçta para kazanmak için kurulan şirketler.
  • iyimiş

• Apple kullanıcıları tabi kalın, yağlı kazığa oturdu. İstemese de övecekler Apple ı.

• Evo'nun jatları ne güzel dimi ama

TÜM ZAMANLARIN EN ANLAMLI FOTOĞRAFI TÜM ZAMANLARIN EN ANLAMLI FOTOĞRAFI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 20 Nisan 2014; 9:44:31 >

• Doğu ülkeleri markalarından tek kral Sony

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Doğu ülkeleri markalarından tek kral Sony

• quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Bekle çürütecem şu resmi

Edit:

samsung giyim ile ilgili ne yapıyor onu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Bekle çürütecem şu resmi

Edit:

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

resim çok doğru ama samsung olmasaydı herkes apple ürünlerine o kadar para veremezdi.

Felsefik bakışın hoşuma gitti knk.
  • Apple denen firma tarih açısından Samsung'un yanından geçemez. Apple dokunmatik telefon çikardiktan sonra Samsung'da çıkadı dogru, ama Nokia'da cikardi, Htc'de cikardi, Lg'de cikardi. Apple altın renkli telefon cikardi(daha onceden vardi) Samsung altin renkli S5 cikinca millet Samsung'u hirsiz ilan etti. Ama Htc altin renkli One'i cok daha once cikardi. G2'nin altin renklisi cikti kimse birsey demedi onlara Samsung cikarinca suc oldu.

Bugun Apple denince akla Iphone, Ipad'den sonra Macbook'lar gelir. Samsung, Apple Notebook cikarmadan once notebook ureten firmadir.

Bugun Phablet yayginlastiysa 5.5" Iphone cikacaksa mimari Samsung'dur, Mobil platformda donanim yarisi basladiysa mimari Samsung'dur, simdi Samsung yada Lg'nin gelistirdigi teknoloji sayisi o övdugunuz Apple'ı 2'ye katlar.

Bu gün Xperia Z2'nin icinde bile Samsung uretimi parcalar var.

Siz halen boyle bos bos resimler ile Apple'a tapin. Teknoloji gelisiyorsa, yeni teknolojiler cikiyorsa cogunlugu Güney Kore'den (Samsung&Lg), Japonya'dan(Sony) Geliyor. Apple cokmu orjinal bir firma? Iphone 5C denilen telefonun basin afisleri bile cakma. Ios 7 denen isletim sistemi, %70, Android, Windows Phone çakması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Apple denen firma tarih açısından Samsung'un yanından geçemez. Apple dokunmatik telefon çikardiktan sonra Samsung'da çıkadı dogru, ama Nokia'da cikardi, Htc'de cikardi, Lg'de cikardi. Apple altın renkli telefon cikardi(daha onceden vardi) Samsung altin renkli S5 cikinca millet Samsung'u hirsiz ilan etti. Ama Htc altin renkli One'i cok daha once cikardi. G2'nin altin renklisi cikti kimse birsey demedi onlara Samsung cikarinca suc oldu.

Bugun Apple denince akla Iphone, Ipad'den sonra Macbook'lar gelir. Samsung, Apple Notebook cikarmadan once notebook ureten firmadir.

Bugun Phablet yayginlastiysa 5.5" Iphone cikacaksa mimari Samsung'dur, Mobil platformda donanim yarisi basladiysa mimari Samsung'dur, simdi Samsung yada Lg'nin gelistirdigi teknoloji sayisi o övdugunuz Apple'ı 2'ye katlar.

Siz halen boyle bos bos resimler ile Apple'a tapin. Teknoloji gelisiyorsa, yeni teknolojiler cikiyorsa cogunlugu Güney Kore'den (Samsung&Lg), Japonya'dan(Sony) Geliyor. Apple cokmu orjinal bir firma? Iphone 5C denilen telefonun basin afisleri bile cakma. Ios 7 denen isletim sistemi, %70, Android, Windows Phone çakması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Bekle çürütecem şu resmi

Edit:

• quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

aynen.
    biraz daha insanlığa hitap eden şeylere değer katabilsek

• Anlayana ;;;)9)9)9

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Bu fotoda samsung apple'in kucuk bir parcasi deniyor

kafanı tutmanı öneririm zeka fışkırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Apple denen firma tarih açısından Samsung'un yanından geçemez. Apple dokunmatik telefon çikardiktan sonra Samsung'da çıkadı dogru, ama Nokia'da cikardi, Htc'de cikardi, Lg'de cikardi. Apple altın renkli telefon cikardi(daha onceden vardi) Samsung altin renkli S5 cikinca millet Samsung'u hirsiz ilan etti. Ama Htc altin renkli One'i cok daha once cikardi. G2'nin altin renklisi cikti kimse birsey demedi onlara Samsung cikarinca suc oldu.

arkadaşım iphone unun içindeki ios işletim sistemi yetiyor fazla söze gerek yok yok bana android şöle iyi böle iyi diye konuşmaya gerek yok şahsi fikrim olarak söylüyorumki ios işletim sistemi heleki jailbreak yaptıktan sonra android yanında duramaz bile

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.