Şimdi Ara

Tüm zamanların en korkunç oyunu veya oyunları ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim korku oyunlarına büyük bir fantazim var :D Özellikle gece 1'de son sesle tek başıma oynamayı severim,apayrı oluyor öyle :D Her neyse...Şu ana kadar Çıkan tüm korku oyunlarını oynadım nerdeyse ve şu anda tabiki Silent Hill ve Resident Evil efsaneleşmiş bir durumda.Son zamanlarda ise Amnesia ve Dead Space ön planda.Daha öncelerinde ise Condemned,Forbidden Siren,Alone in the Dark ve Fatal Frame gibi muhteşem yapımlar var.

Ve benim için en korkutucu oyun bence Fatal Frame...Nedeni ise şu ;

Bazı korku oyunlarında çok korkarız,hatta bazen rüyalarımıza girer ama çoğusunu unuturuz.Kalbimize işlemez.Fakat Fatal Frame hem dramatik açıdan hemde korku bakımından kalbime öyle bir işldedi ki açamıyorum hala.RE 1-2,Silent Hill 1-2-3 falan bunlar'da efsane özellikle RE'deki Nemesis,Silent Hill'deki Pyramid Head.Fakat hiçbiri beni Fatal Frame kadar bağlayamadı.Her neyse ilk 3 sıralamam şu şekilde.:

1-Fatal Frame
    2-Resident Evil
    3-Silent Hill 2

Peki sizin en sevdiğiniz 3 korku oyunu nedir ?

• ben pek korku oyunu sevmem fakat ilk 3 ü sorarsan

1- fear (özellikle 1 . Çünkü 2 ve 3 iyice aksiyona kaymıştı)
    2-amnesia
    3-dead space
  • Fatal Frame i ilk kez duyuyorum..Ps3 için yok herhalde ??
  • fatal frame eski bir oyundur sanırım ps2 için vardı japon-korku oyunuydu heralde kamerayla yaratıkları felan görüyorduk 13 hayalet filmi gibiydi
  • amnesia the dark descent'i korkudan bitirememistim
  • korku=amnesia :)
  • Dead Island.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resident Evil 2
  • amnesia
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.