Şimdi Ara

Tüm Zamanların En Kötü Windowsu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 10.10.2023)
Giriş
  • Resmi olmayan whistler, longhorn vs lerin dışında resmi olarak çıkan sizde en büyük hayal kırıklığı yaratan Windows versiyonu hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Temmuz 2010; 12:42:33 >

• Xp zamanında en kötü windows sürümü Windows ME idi..
    Şimdi ise bence en kötü Windows sürümü Windows Vista'dır.
  • Bence hiç bir windows sürümü vista kadar kötü olamaz :)
    tüm zamanların en iyisi sorulacak olursa da xp demek en doğrusu olacak sanırım..
  • Vistaya ölüm, Yaşasın Windows 7
  • Vista donanımınız iyiyse en iyi işletim sistemidir, değilse eksik win 7 yi kullanabilirsiniz.
  • Vista en kötüsü, ancak Windows Xp kullanmak yerine Vista kullanmayı tercih ederim. Yeni yenidir.
  • kullandığım işletim sistemleri arasında güçlü sistem isteyen windows vista tabiki
  • en iyisi windows ñp en kotüsü VİSTADIR...
  • Teknik açıdan bakıldığında en kötü Microsoft işletim sistemi Windows ME'dir.
    Bir geçiş döneminin temsilcisidir. NT tabanlı sisteme geçmeden önce bazı yeni teknolojilerin bir anlamda denemelerinin yapıldığı sistemdir. Zaten satışa sunulmasının 6 ay sonra Windows 2000 piyasaya sürülmüştür. Microsoft tarihindede en az satışı olan işletim sistemidir.

Genel kanının aksine Vista teknik olarak iyi bir işletim sistemidir. Birçok yeni teknojiyi evlerimize sokmuştur. Fakat her geçiş sisteminde yaşandığı gibi Vistada da sorunlar yaşanmıştır. Service Pack 2 ve güncel bir donanımla kulanıldığında tadına varılır.

Microsoft tarihinde mihenk taşı olan 2 işletim sistemi vardır. Bunlardan en önemlisi Windows NT 3.1'dir. Döneminin ötesinde özellikler ve teknolojik gelişmeler sunan NT 3.1, bana göre ve birçok bilişim uzmanına göre Microsoft üretimi olan gelmiş geçmiş en önemli işletim sistemidir. Diğer önemli işletim sistemi de Windows 98 Second Edition'dır. "Win98 SE" bugün kullandığımız Network altyapısının temelini oluşturmuştur. Küçük ev ağlarımızı (Workgroup) kumak bile birkaç tık kadar kolay olmuştur. Microsoft açısından önemi ise, en çok satışı yapılan işletim sistemidir. Yani Bill Gates'i en zenginler arasına sokan ürün bizzat Windows 98'dir.

Bir küçük dipnot: Windows 95'den bu yana kernel'i(çekirdeği) yazanın bir ekip olmadığını biliyor muydunuz? Yani en temelde işlemi yapan, işleyen, herşeyin üzerine kurulduğu yapıyı sadece 1 kişi yazıyor ve bunu Windows 95'den bu yana aynı adam yapıyor...

• vista tam bir fiyasko gerçekten
  • Windows ME dir oyuda ona verdim çünkü 98den sonra kısa bir dönemden sonra geçiş oldu pek istenileni karşılamadı stabilte çok sorunluydu
    çok sık çökerdi

sonra en berbatı vistadır çok ağır çalışır driverları geç çıkması vs istenileni veremedi... çok şikayet aldı ve süper tam kararlı sürüm ve en başarılı olan windows7 geldi
  • windows sun en berbat sürümü ME dir bana göre. ben de oyumu ona verdim. sonrasın da vista gelir ama kullandıgım dönem de çok ahım şahım problemler de yaşamadım. geneli düşünerek vista takip eder me yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uGürkan. -- 14 Temmuz 2010; 12:13:12 >
  • Vista
  • Anket sorusu "Tüm Zamanların En Kötü Windowsu..." ve 25 kişi vistayı seçmiş
  • vista düşük sistemlerde ağır kalmış olabilir ama bu kötü olduğunu göstermez, windows me sürekli verdiği hatalarla ızdırap haline getiren hali sayesinde açık ara en kötüdür, windows me yi en kaliteli bilgisayara kurunca bile verim alınamıyordu zaten ömrü de kullanım alanı da bu yüzden en az olan windows tur
  • Düşük sistem mi?
    Amd Phenom II 4Çekirdekli 3.2Ghz
    Ati Radeon HD 5980 OC
    8 Gb Ram
    2TB Toplam Harddiskim var ve Vista çok ağır.
    Win 7 hiçbir programı çalıştırırken sorun çıkarmaz,tasarımı harikadıren hızlısıdır.
    Geber VİSTA,YAŞA WİN 7 ULTİMATE x64
  • Vistaya kötü diyenler çok..İlginç... Gelmiş geçmiş en berbat sistem Windows ME dir. Vista SP2 ile en güvenli ve en iyi işletim sistemidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istannbullu34
    Vistaya kötü diyenler çok..İlginç... Gelmiş geçmiş en berbat sistem Windows ME dir. Vista SP2 ile en güvenli ve en iyi işletim sistemidir.

Vistaya oy verenler windows me kullanmayanlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sailor

quote:

Orijinalden alıntı: istannbullu34
    Vistaya kötü diyenler çok..İlginç... Gelmiş geçmiş en berbat sistem Windows ME dir. Vista SP2 ile en güvenli ve en iyi işletim sistemidir.

Vistaya oy verenler windows me kullanmayanlar olabilir.

Celeron 600 bilgisayarımda 2003 yılına kadar Me kullandım. Çok memnundum. Vista dan da memnundum ama genel kanı vista kötü.
    Herşey bir yana Windows 95 bilgisayarda devrimdi.
  • bn 2000 yılında win98 ile gözümü açtım win xp ile büyüdüm şuan vista kullanıyorum yakında win7 ye geçicem
    windows hergeçen gün dahada iyi işler çıkarıyor

ha bu arada linux ta kullandım lanet olsun nerden yüklediysem.
    windowsa alışan zor vazgeçer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.