Şimdi Ara

Tüm Zamanların En Kötü Windowsu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Tüm Zamanların En Kötü Windowsu...

(En Son Oy Tarihi: 10.10.2023)
Giriş
  • tum zmanlarin diye bakarsak kesinlikle cevabim ME olacaktir, omrumde o kadar unstable bir sistem gormedim ben, vista da simdinin rezaleti. ama yine de ME den cektigimi hic bisiden cekmedim ben
  • windows ME kullanmadığım için nasıl bir işletim sistemi olduğunu bilmiyorum.Kullandıklarım arasında en kötüsü Vistaydı
  • Windows 3.1 den win 7ye kadar hepsini kullandım en kötüsü vista olamaz kullanmadığınız için diğerlerini ona oy vermeniz normal :)

Kullananlar arasında 98e kötü diyenler varsa onlara diyecek sözüm yok :)) çükü 98de oy almış 98 efsanedir.. en kötü windows me dir me tam bir rezalettir media ve ev kullanıcısı için çıkmış ama sadece sorundan ibarettir ondan sonra microsoft akıllanıp hemen xpyi sürdü piyasaya xp hatalardan çıkarılanlardan sonra en çok tutulan windows oldu.. aynı windows 7 gibi vista hatalarıda olsa iyi bir windowstu bende kullandım hemde sorunsuz sadce çok sistem somürüyordu bunun içinde arkasından 7 çıktı...

En kötü Me..
    En iyi Win7 ve 98se ..
  • Windows 98 ve ME'den ötesini tanımam rezaletlik konusunda...Özellikle Windows 9x serisini kullanma özürlüydüm.Günde 50 defa kitlerdim.
  • Tabii ki vista
  • Vista Tabikide Bende Donma Problemi Yasamazdım Ama Yinede Kötü Ondan Sonra Windows ME (HER ZAMAN RES ATARDI COKERDI :)

Cenabet Windows Millennium
  • vista bir geçişti. her değişim sancılı olmuştur. vista bu yüzden onlarca hatayı barındırdı, fakat win7 ye giden yolda vista'nın payı büyüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemperor -- 19 Temmuz 2010; 14:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Windows 3.1 den win 7ye kadar hepsini kullandım en kötüsü vista olamaz kullanmadığınız için diğerlerini ona oy vermeniz normal :)

Kullananlar arasında 98e kötü diyenler varsa onlara diyecek sözüm yok :)) çükü 98de oy almış 98 efsanedir.. en kötü windows me dir me tam bir rezalettir media ve ev kullanıcısı için çıkmış ama sadece sorundan ibarettir ondan sonra microsoft akıllanıp hemen xpyi sürdü piyasaya xp hatalardan çıkarılanlardan sonra en çok tutulan windows oldu.. aynı windows 7 gibi vista hatalarıda olsa iyi bir windowstu bende kullandım hemde sorunsuz sadce çok sistem somürüyordu bunun içinde arkasından 7 çıktı...

En kötü Me..
    En iyi Win7 ve 98se ..

+1

windows bi iyi bi kötü çıkarıyo 95 kötü 98 iyi me kötü xp iyi vista kötü win7 iyi ki bende win8 kötü olacak

• windows vista ve 7 ile eski kullanım arayüzlerini yok etti gibi.
  • tabii ki me. çünkü vista olmasaydı, windows 7 olmazdı. vista adeta 7 nin habercisiydi. eğer windows vista yerine şu longhorn çıksaydı, ondan sonraki vista 7 8 olmazdı. o yüzden ÖLÜMÜNE WİNDOWS ME.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.