Arkqdaşlar dün Türkcell den mesaj geldi " Süper tarife indiriminiz devam ediyor. Tümcep Kampanyası ile diğer operatör yönüne indirminiz 31 Temmuz 2009da sona erecek" diye Yaklaşık 7-8 aydır aylık 250 yükleyip tüm yöne 5 dakikası 1 köntöre konuşuyordum, başka operatör derdi olmadan. Kampanya sona eriyor. Varmı Alternatif kampanya önerileri Türkcell için????
Vodafone de cep1 tarifesi de uygun bence. 3 dakikasi 1 kontor tüm operatörler
quote:
Orijinalden alıntı: **BLL**
Vodafone de cep1 tarifesi de uygun bence. 3 dakikasi 1 kontor tüm operatörler
31 temmuza gelirken diyelim 40 turkcell kontorunuz kaldı bununla 200 dakika vodafone hattınızı ararsınız vodafonedan kazancağınız 100 kontorunuz ilede her yeri 300 dakika ararsınız gelecek ayda sizin için daha avantajlı olur ondan sonrasına artık başka bir şeye bakarsınız
Turkcell harici bir hat kullanmıyorum.. onu için Turkcell harici çözümler uygun olmuyor bana Turkcell de en uygun olarak Bungee nin dediği 5 Dk 2 Kontör kampanyası görünüyordu. Kampanya katılımı için Mesaj atığımda ise " Zaten 5 dk si 1 knt konuştuğum ve bu kampanyaya katılmama gerek olmadığı mesajı gelıyor" Ama hala diğer operatörlerle 1 dk 1 knt olarak konusuyorum... Müşteri hzimetlerini telefonla ulaşmak imkansız zatennn Mail attım cevap bekliyorm...u
Diğer cep kampanyası 31 Ağustos'a kadar uzatıldı. 1 ay 1 ay ne kadar gidecek bakalım.