Şimdi Ara

TÜMER METİN: 'FENERBAHÇE SAHİDEN CUMHURİYET!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ASKERLİK YAPMAYACAKSA fenerbahçe cumhuriyetçiğinde YAPSIN.

BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BAĞLIYIM NÜFUS CÜZDANIM KİMLİĞİM VAR.FENERLİLERİNDE KENDİNE HAS KİMLİKLERİ VAR GALİBA?

PEKİ fenerbahçe cumhuriyetçiğinin MİLLİ TAKIMI VARMI?

BIRAKIN BU İŞLERİ BUNLAR BOŞ İŞLER

uA

G.Saraylı arkadaşlar Fenerbahçe konularına neden daha çok ilgi gösteriyorlar?

ezeli rakip ebedi dost oldukları için.

• quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

quote:

TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ASKERLİK YAPMAYACAKSA fenerbahçe cumhuriyetçiğinde YAPSIN.

BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BAĞLIYIM NÜFUS CÜZDANIM KİMLİĞİM VAR.FENERLİLERİNDE KENDİNE HAS KİMLİKLERİ VAR GALİBA?

uA

ulan yemın ederım ayrı bir türsünüz siz. sizinle aynı havayı soluyoruz. ozon tabakasının deliğinin hızlı buyumesının ana nedenlerındensınız
    aziz yıldırıma söyleyelim uzayda arsa alsın hani çok paranız varya ordada
    uzay cumhuriyeti kurun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

quote:

uA

ezeli rakip ebedi dost oldukları için.

çalışmadı galiba

• Mantıklı gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam İmparator Sinan Engin neci oluyor.

Bir eşyaya güneş gibi parlak diyince o eşya ikinci güneş mi oluyor.
    Yada fıstık gibi kızlar gerçekten fıstık mı oluyor. Acaba yediğim yer yada antep fıstıklarının içinde evrim geçirmiş gerçek kız var mıdır. Bu durumda ben yamyam mı oluyorum

Fenerbahçe Cumhuriyeti bir benzetmedir. Gerçek Cumhuriyet değildir. FB'lilerin Yurtta isyan çıkartıp cumhuriyet kuracaklarını da düşünüyor olamazsınız.

Bunu herkes biliyor. Ama nedense herkes çamura yatmayı seçiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Aşgar

boşuna laflar, nafile sözler. ismi lazım değil orta saha oyuncusu yaptığı onursuzluğu örtbas etmeye devam ediyor.

biz hiçbir zaman cumhuriyet olmadık omayacağızda çünkü tek bir cumhuriyet vardır oda TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR.

bizim cumhuriyet tabirimizi arkadaşım gayet net bir şekilde açıklamış. sulandırmanın alemi yok.

• quote:

quote:

uA

bak bakalım galatasaray bölümüne
  • Ben lafım sadece G.S li arkadaşlara değil, düzeltme yapayım her takımın taraftarı kendi forumunda yazsa daha güzel olur. Keşke her takımın taraftarı her foruma seviyeli yazılar yazsa...
  • komik oluyosunuz ama

Atamızın da dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır

kimsenin Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kurmaya çalıştıı yok

saçmalamayın

rakiplerinizin tansferlerini ,oyuncularını,yönetimini,taraftarını herşeyini eleştirin ama Cumhuriyet üzerinden Fenerbahçe ye saldırmanız aip bişi

hem de mantıksız,komik oluyosunuz,milleti kendinize güldüryosunuz ...
  • My_ karizma, şu topicte ettiğin küfüre yakınların ve akrabaların dahil mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_15044107/tm.htm
  • küfür nerde göster bana
  • bjk lılar bjk cumhuriyeti deselerdi yaratıcı bjk taraftarı ne süper şey buldu gene denirdi.

biz yapınca anlama kapasitesi yetersiz, kompleks abidesi haline gelmiş, kendi takımından çok başka takımlarla ve işlerle uğraşan artık zavallı mı desek ne desek bilemediğimiz taraftar adını almış kişilerce abuk subuk yerelere çekiliyo.

@cdemir harika yazmış

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam İmparator Sinan Engin neci oluyor.

Bir eşyaya güneş gibi parlak diyince o eşya ikinci güneş mi oluyor.
    Yada fıstık gibi kızlar gerçekten fıstık mı oluyor. Acaba yediğim yer yada antep fıstıklarının içinde evrim geçirmiş gerçek kız var mıdır. Bu durumda ben yamyam mı oluyorum

Fenerbahçe Cumhuriyeti bir benzetmedir. Gerçek Cumhuriyet değildir. FB'lilerin Yurtta isyan çıkartıp cumhuriyet kuracaklarını da düşünüyor olamazsınız.

Bunu herkes biliyor. Ama nedense herkes çamura yatmayı seçiyor.

başka bişey demeye gerek yok.

artık bunları gayet normal karşılıyorum allah yollarını açık etsin bide mümkünse akıl fikir versin....

• quote:

Orjinalden alıntı: Nnevermind

My_ karizma, şu topicte ettiğin küfüre yakınların ve akrabaların dahil mi?

artık çekemeyince karalama kampanyasına giriyosun.nerde küfür?
    durup durmadan konuyla ne alakası varsa bu linki buraya koymuşsun şaşırdım valla.
    böyle bi iddian var küfürü gösterde hepsi beni dışlasın ama yoksa sen küçülürsün gözlerde
    suçum her topic de dobra dobra yazmak ise ben idamlıgım uA
  • quote:

küfür nerde göster bana

Görürsün biraz sonra, bir de komikmiş gibi gülüyorsun.. Birisi senin yakınlarına, akrabalarına küfür etse hala gülebilir misin? Ne oldu Fbliere onu dedin de eline ne geçti şimdi? Ama suç sende değil, küfüre 4 gün ceza verenlerde,senin gibi sadece ortalığı karıştırmaya çalışanlara müsade edenlerde..
  • quote:

quote:

durup durmadan konuyla ne alakası varsa bu linki buraya koymuşsun şaşırdım valla.
    böyle bi iddian var küfürü gösterde hepsi beni dışlasın ama yoksa sen küçülürsün gözlerde

Bir de yalan söyleme bari, yüzün varsa..

• quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

hocam bunlarda nerede o zeka Allah aşkına! Aslında onlar da biliyor yapılan benzetmenin ne anlama geldiğini ama..
    Ayrıca aşgarmısın nesin.. Sen kimsin ki benim futbolcuma onursuz diyorsun? Ağzini topla yoksa toplatırlar bilesin, haydi kendi forumuna yürü anca gidersin

Haddini aşma istersen
  • quote:

quote:

quote:

Bir de yalan söyleme bari, yüzün varsa..

lan küfür varsa göster her topicde benle ilgili bişey yazıyosun tahrik ediyon sonra küfür etti diyosun.küfür etmedim ama senin gibi adama küfür az bile.ben 4 gün ceza alırsam senin 1 hafta alman gerekiyo.unutmaki küfür eden kadarda ettirende suçlu

bu arada klavye başında delikanlılık yapıyosun sıkıysa mekanını bildir pm den böyle bu ortamlarda konuşmakla olmaz

• ban yersemde yerin lan delikanlı gibi başka hesap almak bedava ama senin yakanı bırakmıcam olm.
  • quote:

ban yersemde yerin lan delikanlı gibi başka hesap almak bedava ama senin yakanı bırakmıcam olm.

yavaş biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

Askerlik yaparsan adam olursun
    Yapmassan Fenere topçu olursun.

Sen askerlik yaptın mı?
  • yaa siz anlamak istemiyorsunuz heralde Tümer asker kaçağı değil yasal süresi devam ediyor ve oda askerliğini er yada geç yapacaktır,konserden sanatçı alıp askere götüren genelkurmay sizce böyle göz önündeki bir ismi götüremez mi sanıyorsunuz?

bir tek tümer mi yapmayan takımlarımızdaki diğer yapmayan futbolcular ne olacak?
    onlara neden laf söylemiyorsunuz kendi takımlarınızda oynuyor diye mi?
    varsa yoksa tümer...

tümer sizdeyken peki neden sesiniz çıkmıyordu?
    bize transfer olduğu için mi bunca çabanız bunca lafınız?
    hasan vezir de avrupaya gidiyorum diye gs gitmişti ne olmuş yani?
    sergende bize transfer olduğunda FB bayrağını öpmedimi ona niye birşey söylemiyorsunuz peki?

sırf kendi çıkarlarınız yüzünden adama asker kaçağı vatan haini muamelesi yapmayın ayıptır yahu...

cumhuriyet olayına girmiyorum bile...zaten o lafı anlamayıp,o sözün neden söylendiğini nereden çıktığını anlamayıp başka yöne çekenin aklından şüphe ederim....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.