Askerlik yaparsan adam olursun Yapmassan Fenere topçu olursun.
Sen askerlik yaptın mı?
Adres ver teskere mi ve hizmet belgemin kopyasını göndereyim.
quote:
"-Beşiktaş tribünleri “Kardan adam olur. Senden adam olmaz” diye pankartlar astılar.
-Güzel bir yaklaşım, saygı duyuyorum. Beşiktaş taraftarının inanılmaz bir yaratıcılığı var. Kupa maçında bir beste yaptılar. O beste kupa maçından sonra bizim takımın içinde herkesin diline takıldı. Tuncay, Serdar, Kerim, Olcan, Volkan, Selçuk biraraya gelip o besteyi söylediler bana. Şampiyon olduk, Trabzon maçında uçağa binerken telefon geldi. En son ben bindim uçağa. Tuncay takımı organize etmiş. Uçağa bindiğimde o beste söyleniyordu."
Ne adam yav şu fbliler. O besteyi bile söylemişler. Acaba Türkçeleri mi zayıf, yok ii olsa kesin bestenin sonundaki "Beşiktaş Çarşı sı erkeğe küfreder, işte sen bu kadar zavallısın Tümer" sözlerini ve ellerle yapılan g.t işaretini anlarlardı. Ama olsun en azından Beşiktaş taraftarı için doğru bi şeyler söylemiş
Ne cumhuriyeti fb den anca kasaba olur tümer dediyse doğrudur gittiği her takımda değişik şeyler söylüyor bundan sonra başka takıma gider derki haa bu takım harbiden ulus- tarikat-ittifak sömürge -gibi benzetmelerde bulunabilinir yaa bu tümer böle adam işte
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ASKERLİK YAPMAYACAKSA fenerbahçe cumhuriyetçiğinde YAPSIN.
BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BAĞLIYIM NÜFUS CÜZDANIM KİMLİĞİM VAR.FENERLİLERİNDE KENDİNE HAS KİMLİKLERİ VAR GALİBA?
PEKİ fenerbahçe cumhuriyetçiğinin MİLLİ TAKIMI VARMI?
BIRAKIN BU İŞLERİ BUNLAR BOŞ İŞLER
uA
Burası cehennem diye benzetmeler nedir peki. Buda dinimiz acısından sakıncalıdırkı bu cumhuriyet benzetmesinden daha beter birşey. Cünkü allahın cehhenemini orada gösteriyorsun. Ama bu sizin işinize gelmez cunku cehennemi sizde kullanıyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: cihat123
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ASKERLİK YAPMAYACAKSA fenerbahçe cumhuriyetçiğinde YAPSIN.
BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BAĞLIYIM NÜFUS CÜZDANIM KİMLİĞİM VAR.FENERLİLERİNDE KENDİNE HAS KİMLİKLERİ VAR GALİBA?
PEKİ fenerbahçe cumhuriyetçiğinin MİLLİ TAKIMI VARMI?
BIRAKIN BU İŞLERİ BUNLAR BOŞ İŞLER
uA
Burası cehennem diye benzetmeler nedir peki. Buda dinimiz acısından sakıncalıdırkı bu cumhuriyet benzetmesinden daha beter birşey. Cünkü allahın cehhenemini orada gösteriyorsun. Ama bu sizin işinize gelmez cunku cehennemi sizde kullanıyorsunuz.
Cehennem' de kimler yanar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme