Şimdi Ara

Tümer Metın vs Gökhan Gönül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tümer metın fenerbahceye geldıgınde besıktaslılar tumere sovup fenerlıler tumere hosgeldın dıyorlardı

simdi gokhan besıktasa gıttı fenerlıler soverken besıktaslılar hosgeldın dıyor..

Yanı bosu bosuna kapısmayın her zaman olur bole seler.. Yormayın kendınızı

İyi FOrumlar

• İyi forumlar.
  • İyi forumlar.
  • Bilgilendirme için teşeke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi Forumlar.
  • rica ederim...

İyi Forumlar
  • Ah ah Tümer'in gidişi ne koymuştu be.

Ama Gökhan'ın gidişi fenerlilerin canını daha fazla yakmıştır eminim.

Son şampiyonluk yarışındaki rakibi, hocası Şenol Güneş,9 yıllık FB kariyeri.faydalı olmayacak olsa bile şuan zevkten dört köşeyim.Gökhan'ın gittiğine sevindim diyenlere inanmayın içten içe çıldırıyorlar şuan.

Bu arada konu niye Bursaspor bölümünde.Biri futbolu bırakmış diğeride BEŞİKTAŞLI GÖKHAN GÖNÜL. BJK forumuna açman lazımdı

• Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    Gökhanın fenerbaçe ile sözleşme uzaltacağı konulara bak kaç kişi istemiş kaç kişi istememiş ben şahsen istrmeyenlerdendim forumu düştü yaşı ilerledi diye kendi kendine gelin güvey olmuşsun resmen 36 yaşına kadar sizde artık nasıl kullanırsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Gökhanın fenerbaçe ile sözleşme uzaltacağı konulara bak kaç kişi istemiş kaç kişi istememiş ben şahsen istrmeyenlerdendim forumu düştü yaşı ilerledi diye kendi kendine gelin güvey olmuşsun resmen 36 yaşına kadar sizde artık nasıl kullanırsanız

Bu sitede küfür, hakaret serbest değil insanlar bu konu hakkında fikirlerini yansıtamıyor çünkü

Kendi kendime gelin güvey olmadım senin takımının forum sitelerine gir bak FBliler nasıl çıldırıyor yada sosyal medya'ya bir göz at.
    gökhan gittiği için değil karaktersizliği yüzünden tepki koyuyor insanlar. biz bilgisayar, telefon başından yakıştıramıyoruz ona beşiktaş formasını o kendine nasıl böyle bir şeyi yakıştırıyor acaba. ahmet cakar bosuna dememis futbolcunun cenaze namazı kılınmaz diye.
    Futboldan anlamayanların gereksiz yorumları weil gelebilir yerine 32 yaşında birine 4 yıllık sözleşme imzalanmasını asla istememki eğri oturup doğru konuşalım tamam tr deki en iyi bek ona laf yok ama bu trde iyi bek olmamasının nedeni örnek ga gibi bir kulüp sağ bek için milyonları döktü sabri oynuyo hala gökhanın düşen performansıda var 4 yıllık sözleşme fener için gereksiz masraftı şener var yedekte birde.

• Bence herhangı buyukte yıllarca oynamı olupta sonra bır baska buyuge gıtmek kadar sacmalık yok.. Bakınız Tumer Metın adamı ne fenerlıler ne bjk'liler sever..
    alı gunes
    ceyhun eriş
    nobre
    aulerıo
    baliç
    emre
    ve daha nıcelerı .. sadece gokhan gonul ozelınde degıl bence hepsı ıcın gecerlı bır
  • Senol Gunes ve GG ayni takimda, acaba troll bi gazeteci cikip 2011 sampiyonu kim diye sorar mi bunlara

Ya abicim birakin herkesin kendi hayati, kim nerde istiyorda orda calisir yahu, is hayati bu sonucta. Yani Avrupa sampiyonasinda yasananlardan sonra hala futbola anlam yuklemeye calisiyorsaniz allah akil fikir versin. Futbol bir meslek, bu adamlarda isci, bu kadar basit..Adamlar sizin milli deger olarak baktiginiza dahi oara kapisi olarak goruyor.

• ben şahsen fenerbahçeden bir oyuncunun beşiktaşa gitmesini yadırgadım. yoksa performans olarak fener seviyesinde değildi
  • Tümer Fbye gittiğinde bize Nobre gelmişti. Mustafa Pektemek?
  • Aradan bunca sene geçti.Tümer'in gidişi epey koymuştur yalan yok.O dönem takımda en sevdiğim oyuncuydu.Tabi iyi bir Beşiktaşlı zannediyorduk kendisini.Devamında para için ruhunu sattı

• Negatiwe kullanıcısına yanıt
    İsmail köybaşı xddddddd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.