Şimdi Ara

TUMER YINE KONUSTU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Kardeş çünkü Nobre, Türkiye Liginde FBden başkasında oynamam demedi. Ama Tümer sadece BJK dedi. Ayrıca hadi Tümer sattı bizi gitti ona bişey demiyoruz fazla, sadece kırgınız ama ya topic'in başındaki açıklamasına ne demeli! Orda durucak işte bizde insanız hem bir dediği diğerini tutmuyo satıyor hem de arkasından laf ediyor Bjk taraftarına.. Gerçi bu konuyu bu kadar uzatmanın manası yok bende öyle bişey dediğine inanmıyorum. Ama senin FB taraftarını bu anlamda savunmam haksız bişey, çünkü şartlar eşit değil..

Baliç de "Kefen giyerim GS forması giymem" demişti... ne oldu, 1 sene sonra GS forması ile sahadaydı.. ne farkı var Tümer'den... Kimse Baliç'e bu kadar yüklenmemişti....

Bence sorun şurada; (ama lütfen BJK li arkadaşlar kızmasın..)
    BJK taraftarı kendisini ve futbolcularını çok duygusal ve sadece renklerine ve takımına bağlı sanıyor... olayın gerçekçiliğinden uzak, gözü kör olmuş şekilde hiç parayla işi yokmuş gibi, sadece BJK sevgisi ile işlerin yürüdüğünü sanıyor...
    Tümer'i de BJK taraftarı böyle bir futbolcu olarak gördü, ve Tümer'de BJK de oynadığı dönemde bunu çok iyi kullandı... ama gerçeklerle karşılaşınca da tepkisi büyük oldu...

Bu konudaki benim görüşüm budur, bu verilen tepkiler bunu gösteriyor...

• Eğer bilze BJK liysek ve bu adam gelip İnönü de rahat rahat futbol oynarsa bize yazıklar olsun derim.O adamın bırak İnönüyü gezmeye bile gelmemeli bizim oralara...sen kimsinde BJK sehircisini satıcılık ve karaktersizlikle itham ediyorsun. Biz adamız adam Pasacal Nouma gibi adamız hemde bizler senin gibi takımımızı para için satmayız imamın fikri neyse zikride odur. Arkadaşlar bu adama tepkimiz en ama en ağır bir şekilde göstermeliyiz.Lütfen birlik olalım ve bu adamı yatığına pişman edelim.Bjk nin adam etttiği fakat derğerlerimizi görmeden aramızdan bir şerefsiz olarak büyüdüğünü ona hatırlatalım.Ben olsam böyle karakterde bir insanı askere bile almam olum tümer askerde çok dayak yiyeceksin hazırol.Para = tümer ver parayı oynat kuklayı. Karakterden yoksun insan.Tek kelime yaa inanın içimdekileri kelimelere dökemiyorum çünkü forumun seviyesini düşürmek bize yakışma lütfen cezasını verelim yaa...

• Aerobero baba sen varya acayip bir açıklaman varya bir kere biz adam gibi gitse bişiy demezdik ama Sehat uluerenin programında sordular Trükiyede başka klüpte oynarmısın... Dediği aynen şu benim hayatta giymem diy oo yurtdışında oynarım ama fbde yada gss falan oynamam ya arkadaşım bişiy demesin ya bide Pascal a laf atıyooo Pascalı kovdular o ağladı biz bu yüzden Pascalı seviyoruz.Ya sana sadece şunu diyim para herşey değildir ama parasızda olmaz ama insanların karakteri olmalı şimdi Pascal açmı karnımı doymuyooo Tümerde zengin ama aldığı bedduaların haddi hesabı yok bu yüzden nce adam olsun gitsin yaa gidebilir biz sergeni 4 büyük klüpte oynattık ama çıkıpta bunu demedi profesyoneldi adam ggitti oynadı. işini yapsın gelsin ama demesin yaa ben başka yerde oynamam yok ben bjk liyim doğuştan ya sanki zorla söylettik. Ama işte karakter Aerobero bu yüzden Bülent korkmaz hagi Pascal Nouma hakan şüfür bu admları Tümerden Baliçten ayırmak gerekiyooorrr ama sen böyle yaparsan olmaz onlara en sert tepkiyi vermeliyiz.Bence tabi.

• inönüden önce bu adamın en az 10 koruma tutması lazım... holigan fenerliler bu adamı canlı bırakmaz
  • P A L A V R A
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurshun

inönüden önce bu adamın en az 10 koruma tutması lazım... holigan fenerliler bu adamı canlı bırakmaz

1 bjk lı 100 korumaa esıttır

• Tümer böyle birşey söylediyse nasıl bir bunalımda olduğunun göstergesidir. Yazık etmiş kendine.

Profesyonel olsa böyle konuşmazdı, profesyonel olsa gitme ihtimali milyonda bir bile olsa sadece BJK'de oynayacağım da demezdi, FB için de zamanında bu kadar gereksiz konuşmazdı.

Profesyonel olmadığı belli. E para için yaptım, profesyonelim de diyemiyor haliyle. Şimdi ona buna saldırıp kendini haklı göstermeye çalışıyor

Şimdi BJK taraftarına böyle bir laf etmesi de nasıl da kendini yanlız hissettiğinin göstergesidir. FB taraftarı onu hiçbir zaman BJK gibi kucaklamıyacak. BJK ise asla affetmeyecek. Çok sığ bir kişiliği varmış. Bakın buraya yazıyorum bu adam yurtdışına gitmek için çabalayacak sonra da 2 sınıf bir takıma gidip ismi anılmaz olacak...

Askere gitsin de biraz adam olmayı öğrensin bari...

Civcivken çıktığı kabuğu beğenmeyen derler bunun gibilerine...

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

quote:

inönüden önce bu adamın en az 10 koruma tutması lazım... holigan fenerliler bu adamı canlı bırakmaz

Arkadaşım imzana bakılırsa ne yapmak istediğin anlaşılıyor

quote:

PENTEGONA UÇAKLA SEN GIRDIN
    SEN HEP BESIKTASLILARI SEVDIN
    LADIN AMCA BIZLERE KIYAK YAPSANA
    KADIKOYE BOMBA ATSANA oooO

• quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_ok

quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

quote:

Arkadaşım imzana bakılırsa ne yapmak istediğin anlaşılıyor

quote:

PENTEGONA UÇAKLA SEN GIRDIN
    SEN HEP BESIKTASLILARI SEVDIN
    LADIN AMCA BIZLERE KIYAK YAPSANA
    KADIKOYE BOMBA ATSANA oooO

yassah mı degıl o zaman hem en sevdıgım tezahurat da bu var mı dıcegın bısey?

• Tümer giBi bir sürü Oyuncu Takımı Bırakabilir...Ama Taraftarlar Asla BIRAKmazlar....Şampiyonda olsalar Çok kötüde Oynasalar...Hep Beşiktaşlıdır...Bu değişmez...Bunun İçin ...Takımı tümer gibi para ile bırakmayız...
  • ya bu OGLANı inşallah almazlar devre arası askere,onu inönüde görmek isteriz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat23 -- 14 Temmuz 2006; 11:57:39 >
  • http://img209.imageshack.us/img209/338/gerek7dr.jpg

http://img92.imageshack.us/...92/6391/yalan2sz7xb.jpg

Türk gazeteciliği bu durumdayken ben inanmam arkadaş adam fb tvdeyken yutkunarak konuştu. Bu lafı edemez. Ayrıca Nasıl gelecek laflarınada

• burdaki çocukların uydurmasından ibaret..neymiş nası gelecekmiş takım otobüsü ile gelicek
  • Sizler hala birşeyleri anlamıyorsunuz galiba, bütün bunların sebepleri paradır para para para , yok tümer oraya gitti bunu dedi, a.yıldırım şunu yaptı yok y.demirören bunu yaptı tabiki medya bunları kullanarak, daha çok gazete satacak reklam alacak, tv kanalları bunları kullanacak reyting artırarak daha çok reklam alacak, bizler sayesinde para kazanacaklar, hiç bir futbolcu takım, taraftar, veya forma için oynamaz ne için oynar para için oynar, takım iyi oynacak ki taraftar stada gelsin, yıldız transfer edilecek taraftar stada gelsin klüp para kazansın , işadamları yönetici veya başkan olacak ne için kendi reklamlarını tanınmışlığını veya emeklilik dönemlerinde vakit geçirme, bunlar gerçekten boş işler arkadaşlar yazık günah bir birinize döverim söverim diyorsunuz bir tümer için değermi acaba taraftarı olduğunuz klübünüz veya futbolcusu sizin onları düşündüğünüz veya koruduğunuz gibi onlarda sizi aynı duygularda düşünüyormu. Bir klüp veya futbolcu için bir birinizi kırmanıza hiç gerek yok. Ne gereği var yaaa. Belki çoğunuz cevap olarak yazacak sanane diye ama bu ülkenin klüp takımlarından ve futbolcularından daha önemli sorunları varken bu konularda kavga edeceğimize daha önemli hayati önem taşıyan konularda tartışsanız veya birlik olsanız. Saygılarımla

• Ben GS li olarak Tümer i doğma büyüme Beşiktaşlı sanardım! Yaptığı büyük .... Bence o İnönü ye gelemez gelse de Çarşı ona dalar! Abi ya anlamıyorum bukadar satış olur mu ya?????

Transferden 1 önce dediğini herkes biliyor!

Ayrıca şunu da hatırlatayım 1-2 Beş - Gs maçı nda Tümer değil miydi atakları kesen!!!!

Ehe GS ın şampiyon olmasına katkıda bulundu Şimdi kendisi FB de!!!! Bukadar eziq bi takım olmaz kardeşim ya <FB> .....

FB li doğmadığım için sana şükrediyorum Allahım :)
  • siz burda konuşun tümer sahada konuşuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

siz burda konuşun tümer sahada konuşuyo

evet gördünüz mü alex le nasıl paslaşıyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Oynadığınız Takıma Bakın Önce

• quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Oynadığınız Takıma Bakın Önce

takım kötü olabilir ama tümer amatör küme takımlarıyla oynadığınız hazırlık maçlarında bile bu kadar iyi oynamıyodu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.