Şimdi Ara

Tümkamu & Öğretmen Hatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimse bişey bilmiyormuş.
  • Yaw delircem bu fatura düşmüyor acaba fatura dönemi içerisinde tüm kamu hattında sınırı aşıp aşmadığımızı öğrenmenin bir yolu yokmu? Ayağımızı yorganımıza göre uzatırız en azından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Yaw delircem bu fatura düşmüyor acaba fatura dönemi içerisinde tüm kamu hattında sınırı aşıp aşmadığımızı öğrenmenin bir yolu yokmu? Ayağımızı yorganımıza göre uzatırız en azından.

http://www.avea.com.tr/sta/bireysel/servisler/mesaj/dakika_sorgulama.shtml?pagemenu=servisler.bilgi.dakikasorgulama
  • quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Yaw delircem bu fatura düşmüyor acaba fatura dönemi içerisinde tüm kamu hattında sınırı aşıp aşmadığımızı öğrenmenin bir yolu yokmu? Ayağımızı yorganımıza göre uzatırız en azından.

http://www.avea.com.tr/sta/bireysel/servisler/mesaj/dakika_sorgulama.shtml?pagemenu=servisler.bilgi.dakikasorgulama

Dostum teşekkür ederim.Çok içerlere saklamışlar napıyım bulamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kUrT_oGlU_ -- 20 Eylül 2007; 16:56:05 >

• Bende Tarım Bakanlığı hattı var..son faturam 150 geldi..ben bundan hiç bir şey anlamadım arkadaş..3 yıldır kullanıyorum.. Kız arkadaşımla beleş konuşmak için almıştım 2 tane..O zamanlar işimize yaradı..Şimdi evlendik.. konuşmuyoruz.. Sanırım miadını doldurdu bu kurum hattı.. Kurumdaki arkadaşlarla az-biraz konuşuyorum ama 9 milyonluk sabit ücrete değmiyor..eşimde de var etti 18 milyon zaten..açıkçası kontörlüye geçmeyi düşünüyorum ancak numaramın değişmemesi lazım..bu mümkün mü?
  • - TÜM KAMU TARİFESİNİN 600 VEYA 1000 DAKİKALIK SINIRLARI BULUNUYOR.
    - 600 DAKİKALIK OLANIN SABİT ÜCRETİ 12 YTL 1000 DAKİKALIK OLANIN 15 YTL (%25 ÖİV HARİÇ)
    - TÜM KAMU İLE SABİT TELEFON,TURKCELL,VODAFONE,555 Lİ AVEALAR VE KAMUYA AİT OLMAYAN 505 LER
    DAKİKASI 250 YKR.DEN ARANIYOR (%25 ÖİV HARİÇ-ÖİV İLE 312.5 YKR.)
    -MESELA DAHA ÖNCE ÖĞRETMEN TARİFESİNDE OLUP DAHA SONRA TÜM KAMUYA GEÇEN BİR KİŞİYİ ESKİ TARİFESİNDEKİ ÖĞRETMENLER YİNE BEDAVA ARAYABİLİYOR.
  • avea da öğretmen hattı olayı amaç 24 saat bedava konuşmaktır,tüm kamuda böyle değil polis hattıda bedava zaten türkiyede artık polislerin telsiz kullanma alışkanlığı kalmadı avea sayesinde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.