Şimdi Ara

Tümkamu & Öğretmen Hatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tümkamu tarifesi var iken öğretmen hattı ne mantık? Tümkamu'yu kullananlar öğretmen hattıyla ücretsiz konuşuyor,Öğretmen hattı'da tüm kamu ile burada avea'nın amacı ne tam olarak anlayamadım

• Öğretmen hattı tümkamu tarifesi ile birleşti diye biliyorum.Yani birkaç tarifeyi bir çatı altında topladılar.Bilgi yanlışım olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Dawson..

Arkadaşlar tümkamu tarifesi var iken öğretmen hattı ne mantık? Tümkamu'yu kullananlar öğretmen hattıyla ücretsiz konuşuyor,Öğretmen hattı'da tüm kamu ile burada avea'nın amacı ne tam olarak anlayamadım

Bu tarifaler belli bir sabit ücret karşılığında tamamen sınırsız mı ?
    Yoksa 500 dakika falan sınırı var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

Arkadaşlar tümkamu tarifesi var iken öğretmen hattı ne mantık? Tümkamu'yu kullananlar öğretmen hattıyla ücretsiz konuşuyor,Öğretmen hattı'da tüm kamu ile burada avea'nın amacı ne tam olarak anlayamadım

Bu tarifaler belli bir sabit ücret karşılığında tamamen sınırsız mı ?
    Yoksa 500 dakika falan sınırı var mı ?

bende polis hattı tarıfesını yaklasık 3yıldır kullanıyorum....evet bızlere tum polısler arası konusmak sınırsız ve bedeva... ama bız eskı oldugumuz ıcın sınırsız....bıldıgım kadarıyla suan bu hattı alsan ayda 9 saat bedeva konusabılıyorsun....sonrası ucrete tabıı dıye bılıyorum....

• CADDY ABLA SİZE HER ŞEY BEDAVA ZATEN
  • Tarife sınırlı tabi öğretmen hattı & tüm kamu için benim anlamadığım tümkamu varsa öğretmen hattı veya caddy'nin dediği polis hattı neden var bence saçma biraz
  • İYİDE ÖĞRETMEN HATLARI SINIRSIZKİ KENDİ ARALARINDA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Milas Öğretmen Evi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hatırlıyorsanız avea eskiden dağıttığı tüm bakanlık hatlarına sınırlama getirmeye karar vermişti...büyük tepki görmüştü...ancak sınırlama olayı mahkemeden döndü ve avea tüm kamu tarifesini çıkardı.. böylece isteyen sınırlı olarak tüm kamu tarifelerinden aylık 600 ve 1000 dk lık olanlardan birine geçebileceklerdi...istemeyen de eski bakanlık hatlarını kullanmaya devam edecekler...ben de tüm kamuya geçmiştim ancak fatura eskisinden daha çok gelmeye başlayınca eski tarifeme yani MEB döndüm...yani tamammen öğretmenler içinde sınırsız olana...
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben tümkamu hattı aldım sabit ücreti 15ytl olandan 3 aydır 35 ytl den aşağı gelmiyor hadi ilk ay vergi falan diğer aylar neyin nesidir?
    Özellikle dikkat ediyorum konuşmamaya hatta diğer hatları diğer telefonumdan arıyorum.
    Acaba vergiyi bir kaç ayamı yayıyorlar?Bilgisi olan varmıdır bu konuda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben tümkamu hattı aldım sabit ücreti 15ytl olandan 3 aydır 35 ytl den aşağı gelmiyor hadi ilk ay vergi falan diğer aylar neyin nesidir?
    Özellikle dikkat ediyorum konuşmamaya hatta diğer hatları diğer telefonumdan arıyorum.

En uygunu tümkamu aslında diğer operatörleri,evi,işi vs arama 25 yeni kurus.Konusmuyorum diyorsan vergileri yayıyorlar galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLeoX

İYİDE ÖĞRETMEN HATLARI SINIRSIZKİ KENDİ ARALARINDA

tüm kamu'nun tek dezavantajı o zaman belli bir sınırı olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIG -- 25 Ağustos 2007; 2:00:53 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CLeoX

İYİDE ÖĞRETMEN HATLARI SINIRSIZKİ KENDİ ARALARINDA

tüm kamu'nun tek dezavantajı o zaman belli bir sınırı olması

• Personel Plus hepsinin üstünde
  • Ben hala net cevap alamadım, konuşma tamamen sınırsız olan tarife var mı.

Öğretmen hattında hiçbir sınırlama yokmu?
  • Ben faturalı hattı, grup dışı kullanmayı hiç ve hiç önermiyorum. Pahalı olsa bile başka telefondan arıyorum. Fatura da süprizler olmuyor böylece.
  • personell plus'ta hem bütün kamu hatlarını arayabiliyorsunuz (sağlık+polis+meb vsvs.) hem de sınırsız dakika sınırlaması yok 600 tane de bedava sms var kamu hatlarına doğru gönderilen sms lerde. diğer operatör ve sabit hatlar da 30 ykr /dk en avantajlısı personell plus ama şu anda yeni kamu hattı alanlar personell plus a geçemiyor veya zamanında personell plus a geçmeyen eski kamu hattı sahipleri geçemiyor avea personell plus a üye alımını kapatmış herkese tümkamu veriyorlar
  • Tüm aile bireyleri hatta sülale olarak plus konumdayiz.
    Umarim tekrar plus olayini acarlar herkes üye olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben tümkamu hattı aldım sabit ücreti 15ytl olandan 3 aydır 35 ytl den aşağı gelmiyor hadi ilk ay vergi falan diğer aylar neyin nesidir?

Kardes bu aveanın wergi die taktıgı baska bısıler ya bende de faturalı hepsıbır war 3 aydır 50 nin altında gelmedı delırcem konu actım ztn bu konularda!!!
  • Keşke bu ay alsaydın bu ay alınan faturalı hatlardan avea vergi almıyor 36 ytl lik vergi yok ama 1 yl hiç bir tarifeye geçmeyeceksin taahütname imzalatılıyorlar
  • arkadaşlar şimdi tümkamuda biz öğretmen hattını ücretsiz arayabiliyoruz,peki öğretmen hatları tümkamuyu ücretsiz arayabiliyorlar mı_?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.