Şimdi Ara

Tümsek Terörü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tumsekten cok guzel ulkemin mazgal ve cukurlari beni benden aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Tümsek olmayan yerlerde bildiğiniz krater...

Hız kesici tümsekleri de hız kesmeye değil direk arabanın alt takımı bıraktırmaya yapıyorlar...Hele arabanız alçaksa.

Suv şart ülkemizde.

Hocam otomobil FD6 zaten alçak birde 3 kişi nereden baksan 200 kilo varız.Belediye başkanımız gibi Toureg'imiz olmadığından arabamızın alt takımlarını parçalamak zorundayız galiba.Anladığım kadarıyla da bu ''bant'' dedikleri gerizekalı tümsek uygulaması standartlar dahilindeymiş.Tamam yavaş gidelim şehiriçi sonuçta ama taksicileri ne yapacağız? Adam hem beni sollamayı beceremiyor hemde tamponuma giriyor,takip mesafesinden haberi olmadığı için benim ani fren şansımıda yok ediyor.Tümseği 10-15 metre kala farkedip yavaşlamaya çalıştım ama vurdum altını ne yazıkki.
    Gerçekten bunu standart kabul eden İBB yöneticilerinin akıl sağlığından şüphe ederim,sürekli arkamdaki taksiciyi kontrol etmeden kullanmış olsam sert bir fren yapıp arkamdaki taksicinin bana vurmasına neden olabilirdim ve dün gece başım çok ağrıyabilirdi bu tümsekler yüzünden,keşke taksinin plakasını alsaydım bir duğrağına uğrayıp takip mesafesinin ne olduğunu öğretirdim.

Tümsek Terörü

Şu tarz bir şey yapmak varken beton kasis yapan belediyeye

edit:resim

O tarz birşey bırak yavaşlatmayı daha da hızla geçmelerine neden oluyor.
    Efsana Avcıları programında tümseklerden hızlı geçmenin arabanın amortisörlerinde ki dalgalanma üzerinde etkisinin olmadığı ispatlandığından veri bu tarz tümseklerde kimse hız kesmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Efsana Avcıları programında tümseklerden hızlı geçmenin arabanın amortisörlerinde ki dalgalanma üzerinde etkisinin olmadığı ispatlandığından veri bu tarz tümseklerde kimse hız kesmiyor.

Hocam kasis ufak dahi olsa ben yavaş geçmeye çalışıyorum,o kadar paralar verip araç alıyoruz niçin zarar vermek isteyeyim ki?
    Madem plastik kasisler işe yaramıyor ortalama boyutta bir kasis yapılması gerekir,kasisin fotoğrafını çekeceğim bir daha geçişimde saçma sapan kocaman bir kasis.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Hocam kasis ufak dahi olsa ben yavaş geçmeye çalışıyorum,o kadar paralar verip araç alıyoruz niçin zarar vermek isteyeyim ki?
    Madem plastik kasisler işe yaramıyor ortalama boyutta bir kasis yapılması gerekir,kasisin fotoğrafını çekeceğim bir daha geçişimde saçma sapan kocaman bir kasis.

Alıntıları Göster
    kasis üyük küçük farketmez, önemli olan beton da olsa sarı şerit halinde kasislerin boyanması...farketmeden 4 tekeri yerden kestiğimi hatırlarım

• Arnavutköy hadımköy civarında aynı sorunu yaşadım..
    Tümseklerde boya olmadığı için görünmüyorlar.. Kaç kere son anda panik fren yaptım, kaç kere amortisörler TAK! diye dibe vurdu, lanet olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Arnavutköy hadımköy civarında aynı sorunu yaşadım..
    Tümseklerde boya olmadığı için görünmüyorlar.. Kaç kere son anda panik fren yaptım, kaç kere amortisörler TAK! diye dibe vurdu, lanet olsun..

Burda da şöyle birşey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Oyşş en çok sevdiklerimden, bunların sayesinde böbrek taşı falan çıkmaz bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 2 Temmuz 2012; 15:41:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

siz esenyurt'a gelmediniz hiç heralde

Birde yeni bi adet çıktı, önce asfaltı döküyorlar ardından rogar kapaklarının kenarlarınıda asfaltlamak için kapak yeri belli olsun diye derince ama iki avuç büyüklüğünde bi rçukur bırakıyorlar ki geceleri hiç belli olmuyor. Aman Allah'ım oraya düşünce jantın çemberinin sesi içime öyle bi oturuyoki en alttaki kazmacısından en üstteki mühendisine kadar ve varsa saydırarak çıkartıyorum içimdeki acıyı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntticaret -- 2 Temmuz 2012; 16:23:00 >

• Tek sevdiğim tümsekler durmanızı gerektirmeyen, ama yavaşlamazsanız neredeyse 4 tekeri yerden kesecek kadar zıplatan uzun tümsekler. Araba boyundan daha uzun olanlar.
    Usturuplu geçtiğinizde alt takıma ve araç içindekilere sert bir darbe yapmıyorlar.
    Diğerlerinde (kısa olanlarda) mutlaka durma hızına inmeniz lazım, onda bile hoplatıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bunlar gene iyi halinize şükredin ,arabanın altı alçak olup 1600 KG olan C180 ne kadar yavaşlarsan yavaşla altı sürtüyorsun birde dimdik yapmıyorlarmı o bitiriyor işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

quote:

bunlar gene iyi halinize şükredin ,arabanın altı alçak olup 1600 KG olan C180 ne kadar yavaşlarsan yavaşla altı sürtüyorsun birde dimdik yapmıyorlarmı o bitiriyor işi.

Alıntıları Göster
    Sizin bahsettiğiniz nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Çevrede en az 6-7 kişi bulup bu link üzerinden şikayet oluşturun. Tümseğin birkaç fotoğrafını çekin ve ayrı ayrı şikayetlerde gönderin. Bazılarını inanılır gibi değil ama kaldırıyorlar...

http://www.beylikduzu.bel.tr/beyaz/basvuru/basvuru_form.php

bence yanlis.3-5 kisi bulup kazma kurek geceyarisi bitirceksiniz o tumsegi

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Çevrede en az 6-7 kişi bulup bu link üzerinden şikayet oluşturun. Tümseğin birkaç fotoğrafını çekin ve ayrı ayrı şikayetlerde gönderin. Bazılarını inanılır gibi değil ama kaldırıyorlar...

Alıntıları Göster
    adamlar çeşmeye düzgün yol düzgün kasis yapmış .çeşmealtına geliosun gitcek yol yok. 0 arabayı 5 senelik hale getirir 5 günde.tüüüüüüüü

• Yakın zamanda tümseklerin kaldırılması mümkün değil hayvanatlar kol geziyor. Hayvanatları engelleyecek tek şey yaptırımdır maddi manevi cezadır, trafik memuru bu ülkede işini yapmaz ise o hayvanatlar birgün gelir sevdiklerinizin hayatını alır. Çünkü hayvanatların aklında kural kalmaz, keseceksin para cezasını bak bakalım yapıyor mu!!!!
    Okul önünden hızlımı geçti çevir bas 500 tl cezayı!!! Alkollümü kullandı vur kelepçeyi hemen at hepse 1 yıl yatsın!!! Tümsek çözüm değil, itin biri gelir sokak aralarında drift yapar birilerinin çoluğunu çocuğunu alır altına sürükler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Alıntıları Göster
    ümraniye de var bir tumsek...tumsek degıl mubarek asfalttan engel...uzerınden gecipte altını vurmayan araba yok...hemde ne vurus hepsı kenara cekıp ınıp bakıyo dagılan yer oldumu dıye...yazdım beledıyeye durum ızah ettım evım tam karsında vatasdasa yazık oluyor arabalarının altını ustunu carpıyolar tumsek ıcın uyarı koyun renklendırın dıye....adamlardan mesaj geldı...soyledıgınız yerde ınceleme yaptık uygunsuz bısı bulamadık dıye...hala vatandas caaattt dıye altını vuruyor...bir gun bi golf uzerınden zıplamıstı benım bıle cıgerım yanmıstı....iki tane cahil elinde kürekle kasis yaparsa olacagı budur...Yollarında kasis vs olan baska ulke varmı acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B9E79BA17

ümraniye de var bir tumsek...tumsek degıl mubarek asfalttan engel...uzerınden gecipte altını vurmayan araba yok...hemde ne vurus hepsı kenara cekıp ınıp bakıyo dagılan yer oldumu dıye...yazdım beledıyeye durum ızah ettım evım tam karsında vatasdasa yazık oluyor arabalarının altını ustunu carpıyolar tumsek ıcın uyarı koyun renklendırın dıye....adamlardan mesaj geldı...soyledıgınız yerde ınceleme yaptık uygunsuz bısı bulamadık dıye...hala vatandas caaattt dıye altını vuruyor...bir gun bi golf uzerınden zıplamıstı benım bıle cıgerım yanmıstı....iki tane cahil elinde kürekle kasis yaparsa olacagı budur...Yollarında kasis vs olan baska ulke varmı acaba...

Alıntıları Göster
    Bu da çukur kapatma:

Yer: Tabi ki Büyükçekmece

• quote:

Bu da çukur kapatma:

Yer: Tabi ki Büyükçekmece

Alıntıları Göster
    Tümsek diyince aklıma Malatya geldi. Nerede biri ölse oraya tümsek yaparlardı

• Suspansiyonları degistirmekten helak olduk guzel ulkemde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Tümsek olmayan yerlerde bildiğiniz krater...

Hız kesici tümsekleri de hız kesmeye değil direk arabanın alt takımı bıraktırmaya yapıyorlar...Hele arabanız alçaksa.

Suv şart ülkemizde.

Hocam otomobil FD6 zaten alçak birde 3 kişi nereden baksan 200 kilo varız.Belediye başkanımız gibi Toureg'imiz olmadığından arabamızın alt takımlarını parçalamak zorundayız galiba.Anladığım kadarıyla da bu ''bant'' dedikleri gerizekalı tümsek uygulaması standartlar dahilindeymiş.Tamam yavaş gidelim şehiriçi sonuçta ama taksicileri ne yapacağız? Adam hem beni sollamayı beceremiyor hemde tamponuma giriyor,takip mesafesinden haberi olmadığı için benim ani fren şansımıda yok ediyor.Tümseği 10-15 metre kala farkedip yavaşlamaya çalıştım ama vurdum altını ne yazıkki.
    Gerçekten bunu standart kabul eden İBB yöneticilerinin akıl sağlığından şüphe ederim,sürekli arkamdaki taksiciyi kontrol etmeden kullanmış olsam sert bir fren yapıp arkamdaki taksicinin bana vurmasına neden olabilirdim ve dün gece başım çok ağrıyabilirdi bu tümsekler yüzünden,keşke taksinin plakasını alsaydım bir duğrağına uğrayıp takip mesafesinin ne olduğunu öğretirdim.

Tümsek Terörü

Şu tarz bir şey yapmak varken beton kasis yapan belediyeye

edit:resim

buda kötü sanki böbrek taşı dökücez hadi 0kul önü neyi anladıkta her 200mde bir ne anlamı var izmir

• Tumsekler bazen can yakabiliyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.