Şimdi Ara

TUNÇ SOYER'İN BAŞKANLIK KONUTU OLARAK ESKİ ŞATO RESTORANI KULLANMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şimdi sizin kafanıza kafanıza vurmak lazım bu mantığı.
    Buna göre erdoğan da emekli olunca beştepeyi mezara götürmeyecek. Hatta ekrem seçilirse o olacak orada. O zaman da böyle iki yüzlüce birden beştepe savunmaya başlayacaksınız işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komik lan kaçak saraya, marmariste inşaatı devam eden saraya, ahlat sarayına tek kelime laf etmeyen yandaş medya, etmediği lafı bırakmamış
    Tunç Soyer, zaten 9 yıldır başkanlık konutu olarak kullanılan tarihi bir yapıyı restore ettirip yine önceden olduğu gibi başkanlık konutu olarak kullanacak. Tepki gösterecek bir durum göremiyorum. Akpli biri gelse muhtemelen orayı yıkıp 200 odalı saray falan yaptırırlardı.

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle o koltuğu asla bırakmayacağını biliyoruz. Eğer başka biri seçilirse yine seçimi tekrarlama kararı aldırtırlar. Emekli olunca da yerine bir akrabası falan oturur.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Olm adam ölmeyecek mi :D E sonraki de seçimle geldiğine göre?

• Geçenlerde bi konuda bende söylemiştim. Sadece şatoya taşınmış dedim. Bana konuk evine taşınmışlar diye cevap yazdı çok bilenler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun ben onun yerinde olsam, yıkıp yerine 400+2 villa yapardım.
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Geldi gene IQ yoksunu akraba iliskisi meyvesi. Seni blokladim diye biliyordum ama nasilsa geldi gene bildirim

• Ülkenin sağcısından solcusuna hepsinde bir lüks merakı var, utanmadan sıkılmadan su gibi para harcıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.