|
Bildirim
|
Yav kardeşim bu adam görevi bitince bu şatoyu cebine koyup gitmeyecek ya, sıradakine geçecek sanki zimmetli malı, gibi boş argümanlar üretmeyecektir sanıyorum kimse, valla İzmirliler gidip hesap sorsun.
Edit: konuya gelen cevaplardan da görüyoruz ki sağı neyse solu da aynı. |
Hocam burada yapılan yolsuzluğu savunmuyoruz. Gelmişsiniz ona bakın buna bakın eee baktık çalıyorlar onlar çok çalıyor diye az çalanı savunmamız mı gerekiyor?
Böyle olmayalım siyasilerin almış oldukları kararlar bizim geleceğimizi ve refahımızı etkiliyor. Saraya karşı nasıl tepki gösteriyorsak bunlara da tepki göstermeliyiz. Yitip giden hepsi bizim milli servetimiz |
1969 dan beri izmir büyük şehir belediyesinin mülkü olan bir yerden bahsediyorsunuz.Sanki seçimlerin ardından Tunç Bey için temeli atılan bir yerden bahsediyorsunuz.
Tabi suç Tunç Beyde adam gidip sahilevelerinden ultra lüks villa tutacaktı aylık kirası 20 bin dolardan, faturasını da belediye ödeyecekti. Adam elindeki mülkü kullanmış işte.Bahsedilen başkanlık konutu kararıda 2010 yılında çıkmış, baya geç takip ediorsunuz. |
Birileri gibi binlerce odalik sarayi Ataturk Orman Ciftligi gibi ATA'nin halka hediyesi olan bir yere sirf ego tatmini icin yaptirmadi, degil mi? 26 odali yermis ayrica.
Sahsi fikrim gereksiz bir harcama, ama hesap sormasi gereken merci ben degilim. Bunun Sayistay'i var, savcisi var, hakimi var, mahkemesi var, vs vs AKP'nin atadigi kayyumlarin harcamalarina da bir bakin. |
1000 odalı saray için "itibar" diyen akplileri kudurtmuş olsa gerek
Ben israfı doğru bulmam ama akplilerin eleştiri yeteneklerinin ölmediğinin göstergesi oluyor bu konular.Korkuyorum yakında akpyi de eleştirecekler diye. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 29 Mayıs 2019; 15:35:27 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|