valla çok özledik seni tuncay!keşke dönebilsen takıma oyununa her geçen gün bişeyer katıyorsun milli maçta mükemmel oynuyorsun şu anda,gol vuruşların bile değişmiş ustalık kokuyor ama hırsın değişmedi seni seviyoruz TUNCAY ŞANLI..
Tuncay kendini çok geliştirmiş. Toplara kaval kemiğiyle vuran bir futbolcuydu bugün vuruş tekniğini görünce dondum kaldım.
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Tuncay kendini çok geliştirmiş. Toplara kaval kemiğiyle vuran bir futbolcuydu bugün vuruş tekniğini görünce dondum kaldım.
bizden giden tuncay olduğuna inanmak zor gol vuruşlarına bakıldıgında:)
ne yapdıgını bılmeden bişeyler yapan cocuk gitmiş herşeyi bilincli olarak yapıyor.
1 maçta değerlendirme yapmak yanlış olur .
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
1 maçta değerlendirme yapmak yanlış olur .
Aç Premier Ligi izle Tuncayı...
Tam teknik adam bravo,süper oynadı bugün.Vuruşlarını çok güzel şekilde geliştirmiş.Kısaca kendini aşmış ve süper yetenekli bir oyuncu olmuş denebilir.
iyiki türkiyede kalmamış ... İşte yurtdışıyla içinin farkı bu ....
Ne top oynadı be, son golden önceki vuruşta dedim direk gitti
her zaman takımımda görmek istediğim bir oyuncudur. kalitesine kalite katmış. inşallah ileride çok daha iyi takımlarda oynar.
quote:
Orjinalden alıntı: emreee85
her zaman takımımda görmek istediğim bir oyuncudur. kalitesine kalite katmış. inşallah ileride çok daha iyi takımlarda oynar.
oynar buna yürekten inanıyorum.... buda aziz yıldırıma iyi bir kapak olsun olmaya da devam edecek...saygılarımla
Hakikaten İngiltere Tuncay'a yaramış, son vuruşları neydi öyle, bizim pasaklı hırslı çocuk Tuncay, şimdi hem hırslı hem klasını konuşturan bir oyuncu olmuş. Bravo Tuncay, böyle oynamaya devam et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme