Şimdi Ara

Tuncay Şanlı geri dönsün mü?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuncay bundan sonra bu kulübe top toplayıcı olarak gelsin. Caner var çok sıkışırsan özgür var dia var neye gerek tuncay
  • Gelmesin. Çok istediği Avrupa'da yedek kulübesinde oturuyor işte. Almanya İngiltere dolanıp duruyor. Avrupa hayali değilmiydi. Al sana Avrupa.
  • Eski halinide sevmezdim o yüzden yeni hali Allaha yakın bize uzak olsun.
  • Tuncaya haksızlık ediyorsunuz olaylar sizin bildiğiniz gibi gelişmedi Denizlide şampiyonluğu kaybettiğimiz sene Tuncayın ciddi ciddi talipleri vardı ama Aziz Başkan onu takımda kalması konusunda ikna etti 100. yılında şampiyon olmalı bu takım sende bu takımın bir parçası olacaksın diye ikna edip takımda tuttu.O sene Tuncayında baya emeği ile şampiyon olduk.Sözleşmesi biten Tuncay manejerininde gazı ile son fırsat diyerek ertesi sene İngiltereye gitti.Tuncayın yaşı geçmiş değil coşkusu ile başarı olan bir oyuncu yabancı sınırlamasının olduğu bir ortamda kesinlikle geri gelmeli.Ben inanıyorum 3 ay içerisinde eski Tuncayı bize gösterecektir.
  • Eski Tuncay yok. Gelmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç gerek yokkk
  • Gelmesin!! 4 yıldır futbol oynamıyor

• Biz onu 10 numara eski Tuncay olarak hatırlayalım,
    bu yeterli.
    ( biraz önce havuzdan çıktım, 10-Tuncay, yazan havlu ile kurulandım, o denli severdim keratayı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuncat anca top toplar gelirse.Avrupa avrupa dedi gördü..
  • ucuz bir maaş alacaksa gelebilir
  • serhat akın geri gelsin o ne hareketlerdi yaw havada topuk pasları felan

• Tuncay takımdan ayrıldığında sanki ailemden biri gitmiş kadar üzülmüştüm. tuncaya hepimiz çok kızmıştık . tuncay çok üst düzey futbolcu değildi ama seyircinin sahadaki ruhu kalbi ciğeri gibiydi . tuncayın eski performansını sahaya yansıtmasının ne kadar zor olduğunu bilsemde tuncaya eski günler hatırına bir şans daha verilmesi gerek diye düşünüyorum.
  • Gelmesin.
  • Gelsin cok isterim.

• Öyle biri vardı değilmi?
  • Oynama şansı yoksa gelmesin, bence oynama şansı da fazla yok ama performansı ne olmuştur diye bir fikrim yok.
  • 5 kuruş kazandırmadan çekti gitti diyenler allah aşkına şunun idirakına varın;

o sezon devre arasında tuncay beni yollayın takım para kazansın dedi, aziz başkan göndermek istemedi ve sezon sonu gelince de tuncay serbest kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

5 kuruş kazandırmadan çekti gitti diyenler allah aşkına şunun idirakına varın;

o sezon devre arasında tuncay beni yollayın takım para kazansın dedi, aziz başkan göndermek istemedi ve sezon sonu gelince de tuncay serbest kaldı...

bir oyuncu sözleşmesinin son 6ayına girdiyse takımlar ona bonservis ödemez, oyuncu herhangi bir klüple anlaşıp sezon sonu imza atabilir o takıma. yani devre arasında para kazandırması imkansızdı nerdeyse hangi klüp boş yere bonservis ödesin hadi ödedi diyelim değerinden çok çok düşük bir fiyat olur o da.

tuncaya hain diyemiyorum ama o gidişini yediremiyorum. çok üzülmüştüm gittiğinde

• hırsı zartı zurtu ayrı mesele ama tuncay a iyi futbolcu diyen bıraksın futbol izlemeyi başka sporlara merak salsın, fenerbahçe nin en rezil avrupa döneminin baş sorumlusudur tuncay, bir futbolcu o konuma geldiğinde hala arkasında kimse yokken kendi ceza sahasının önünde çalıma giriyorsa ondan bir şey olmaz zaten olmadığını da gördük, tuncay ve avrupa maçlarında yenen gollerin diğer sorumlusu ümit özat yüzünden rezil rüsva olduk, ne zaman bu ikisi gitti sol kanat düzeldi o uğur boral bile yıldız oldu çıktı, fenerbahçe artık böyle boş adamları kadrosuna kabul etmemeli, dönsün sakaryaspor da falan oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Söverim onun Fenerbahçeliliğine. Aziz Yıldırım kal diye başka hiçbir oyuncuya o kadar ısrar etmemiştir. 6-7 sene formasını giydiği takımına 5 kuruş kazandırmadan çekip giden adama Fenerbahçeli felan demem ben. Hayır isteyen takım kalburüstü bir takım olsa eyvallah da Middlesbrough nedir? Bi de twitterden boş şovlar yapıyor oh başkanımız çıktı diye. Senin desteğin eksik kalsın Tuncay. Ayrıca gelse kulübeyi zorlar ancak şu takımda.

+1

caner şu anda tuncaydan kat kat daha iyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.