Şimdi Ara

Tuncay Şanlı geri dönsün mü?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalsa efsane olur, Alex'in yanında bugün onun da heykeli dikiliyor olurdu. Kendi istedi, Avrupayı gözünde çok büyüttü. Bu saatten sonra Fenerbahçeye gelmesinin iki tarafa da bir yararı olmaz. Oynadığı her maçta, yaptığı her deparda eski haliyle kıyaslanır, kendini rezil eder.
  • Avrupa avrupa al sana avrupa,kendine yazık etti..Efsane olmak varken, yazık
  • Tuncay Fenerbahçe Kulübünü istediği zaman gidip istediği zaman gelebileceği bir yer mi sanıyor
    Hayatının en büyük hatasıdır heralde Fenerden gitmek.Çok beğenirdim bizdeyken ama şimdi ne durumdadır bilinmez.Sol açık için alternatiflerden biri olur en fazla...1 m -1.250 ye gelip oynasın(son durumu iyiyse)yada Bjk veya Gs ye gitsin görelim birkez daha Fenerliliğini
  • Başka takıma giderde from tutarsa gerisini düşünemiyorum.Bedava gelecekmiş makul bir ücret ile kadro genişliği için alınabilir.
  • Tuncaya kizginim gelmesini istemiyordum fakat Dia gittigi icin gelmesi hayirli olur. Hem yerli oyuncu hem de kulübe kalitesi artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır gelmesin.
  • Tuncay her zaman faydalı olur. Ne kadar unutkan insanlarsınız, adamın yüreğini ciğerini parçaladığı maçları ne çabuk unuttunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Tuncay her zaman faydalı olur. Ne kadar unutkan insanlarsınız, adamın yüreğini ciğerini parçaladığı maçları ne çabuk unuttunuz?

Katılıyorum ya ayrıca yaşı o kadar geç değil 3 sezon daha kaldırır o adam.Her maç ilk 11 olup,her zaman düzenli antrenman yaptı diyemeyiz ama bu adam futbolcu ve çocukluğundan beri futbol oynuyor.Tekrar antrenman yediği zaman eskisi gibi olacaktır,biliyoruz da konuşuyoruz.
  • Sırf askerlik yuzunden gittiği kanaatindeyim.Her zaman gelmesinden yanayım. Yüüreğiyle oynayan her oyuncuya ihtiyacımız var...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.