Şimdi Ara

tunersiz tv ve tivibu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar kipa da gördügüm axen marka 19 inç tunersiz tv yi almayı düşünüyorum fakat tunersiz olan bu tv ile tivibu iptv izleyebilir miyim

• kettoplazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Tv de hdmı çıkış varsa neden olmasın.
    Bazı monitörler var mesela full hd işte onlarda hdmi çıkış olur.Tivibu kutuyu bu çıkıştan bağlar izlersiniz..sıkıntı olmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kettoplazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Tunersiz TV olmaz. O monitördür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler çok saolun
  • Monitördür o TV değildir.
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    hocam murat abatlı sen misin ? niye beni banlayıp duruyorsun forumda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: brick in the wall

hocam murat abatlı sen misin ? niye beni banlayıp duruyorsun forumda :(

Ben değilim dediğin kişi. Nerden çıkarttın böyle birşey anlamış değilim.
    pardon hocam törkey forumda cins bir adam varda beni banlayıp duruyor saçma sapan nedenlerle o sandım.
  • quote:

pardon hocam törkey forumda cins bir adam varda beni banlayıp duruyor saçma sapan nedenlerle o sandım.

Beni de banlamıştı ordaki arkadaş cins kendisi bakma. Dh daha iyi boşver orayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen bir sürü kompleksli adam var, niye teşekür etmiyorsunuz diye ağlıyordu biri abi çocuk gibi takdir mi bekliyorsun dedim banladılar beni
  • quote:

aynen bir sürü kompleksli adam var, niye teşekür etmiyorsunuz diye ağlıyordu biri abi çocuk gibi takdir mi bekliyorsun dedim banladılar beni

Bende dh daha iyi sizin forumunuzdan dedim forum sisteminiz düzgün çalışmıyor dedim banladı. Kale alınmaması gereken kafası çalışmayan adamın işi boşver takmıyorum bile kullanmıyorum o forumu oluyor bitiyor.

benim anlamadığım ip mi gizlememe rağmen nasıl ben olduğumu anlayıp banlıyor yine ?

bura tabi daha iyide uydu konuları boş biraz buranın.
  • quote:

benim anlamadığım ip mi gizlememe rağmen nasıl ben olduğumu anlayıp banlıyor yine ?

bura tabi daha iyide uydu konuları boş biraz buranın.

Bilemiyorum ben o şekilde anlayacağını sanmıyorum senin yazdıklarına takılıyordur büyük ihtimal boşver takılma orda takılsan bile yazma mesaj olsun bitsin.

aynen uğraşamam trip atan adamlarla, artis artis şeyler yazmış birde banlarken hazır cevap da veremiyoruz ya. neyse salladım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Tunersiz TV olmaz. O monitördür.

tüner ne demek ?
  • brick in the wall B kullanıcısına yanıt
    Anten kablosunu soktuğun yerde cihazın içinde metal kutu şeklinde bir parça olur. Antene gelen sinyalleri demodule ve decode edip işlemciye verir. Tüner budur. Cihazın tv sayılabilmesi için bunun olması şart. Misal, tuner olmazsa yasal olarak monitor sayılır ve yasal destek ömrü 5 yıldır, ve trt bandrolu zorunluluğu yoktur. Tuner olduğunda tv sınıfına girer, ve yasal destek omru 10 yıl ve trt bandrolü gerektirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.