Şimdi Ara

Tupac Amaru Shakur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
58.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: freeman90

niye vurdularki bunu?¿

cekemiolardi .. en iyi oydu ..
  • 2pac mı?
    Onu burda anlatamayız once şarkılarını dınlıceksınız daha sonra sozzlerını turkceye cevırıp hergece yatmadan once 1 dk lık saygı durusu durcaksınız
  • şu hareket çeken posteri bir harika
  • 2 PAC'in Ruhuna EL-Fatiha

• şarkıları fena olmayabilir.. ama 2pac tam bi sokak serserisiydi..ve bir sokak serserisi gibi öldü..
  • senin saydillarin underground dedigimiz yane cok taninmayan rapcilerdir.. tupac populer di ama ayrica onun sarkilarina laf soylemen cok sacma.. bana o zaman o bos dedigin sarkilara karsilik dolu bi sarki solesene ? ayrica bu kelime-i saddet olaylari ne alaka anlamadim simdi din e sokmican isalla konuyu !
  • bu adam ölme bile meydan okuyan süper bir kahramandır
  • abi harbiden ne alaka şahadet mahadet karıştırmışın ortalığı,o boş beleş dediğin şarkılar gelmiş geçmiş en iyi şarkılardandır.

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

şarkıları fena olmayabilir.. ama 2pac tam bi sokak serserisiydi..ve bir sokak serserisi gibi öldü..

ben de bundan seviom ztn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

senin saydillarin underground dedigimiz yane cok taninmayan rapcilerdir.. tupac populer di ama ayrica onun sarkilarina laf soylemen cok sacma.. bana o zaman o bos dedigin sarkilara karsilik dolu bi sarki solesene ? ayrica bu kelime-i saddet olaylari ne alaka anlamadim simdi din e sokmican isalla konuyu !

+11
  • Ya beyLer nedir Bu cekemmezLik anLamıom Tupac gibi bi rapper geLmedi geLmezde saten.. bELki

Cogunuz sadece sarkıLArını görmüştür ama bewn oLmeden once katıLdıgı son grammy i izLemiştim :)))

CanLı canLı görme şerefini eLde ettim muahuahuah :)))

her neyse...

Pac ın her zaqman söyLediği gibi...

"My young niggaz stay away from the dumb niggaz put down your guns and have some fun nigga" Tupac Amaru Shakur
  • kral ölmedi hala yaşıyor.öldüyse bile kalbimizde yaşıyor.
    'PAC
  • 2 pac sen bzm kalbimizdesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

Ya beyLer nedir Bu cekemmezLik anLamıom Tupac gibi bi rapper geLmedi geLmezde saten.. bELki

Cogunuz sadece sarkıLArını görmüştür ama bewn oLmeden once katıLdıgı son grammy i izLemiştim :)))

CanLı canLı görme şerefini eLde ettim muahuahuah :)))

her neyse...

Pac ın her zaqman söyLediği gibi...

"My young niggaz stay away from the dumb niggaz put down your guns and have some fun nigga" Tupac Amaru Shakur

evet bende izlememiştim ama bazı yerlerini görmüştüm. beyaz bir elbisesi vardı belki grammyde olmayabilir. ama bende görmüştüm
  • Yeni üye oldum forumu gezerken gördüm. Biraz geç kalmışım ama yinede söyliyeyim

2PAC gibi bir rapper bir kere dünyaya geldi öncesinde veya sonrasında bir benzeri yok

R.I.P
  • Tupac Amaru shakur..

Eski topiclerimden biri... NEde kisme devam ettirmemiş hiç mi seven yok bu devi :(
  • hey tupac cılar bu topiğe iyi bakın
    biraz bir şeyler yazın
    bilgi verin
    gördüm kü hala bazı şeyleri anlamayan kişiler var
    işte bu yüzden bu topiğe ve diğer topiğe sahip çıkın
    ve tupac ğın büyüklüne uygun bir topic yapalım
  • al bak burda sana destek verdik işte.
    yenisin galiba yanlış anlamalar oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: thugtupac

hey tupac cılar bu topiğe iyi bakın
    biraz bir şeyler yazın
    bilgi verin
    gördüm kü hala bazı şeyleri anlamayan kişiler var
    işte bu yüzden bu topiğe ve diğer topiğe sahip çıkın
    ve tupac ğın büyüklüne uygun bir topic yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 13 Şubat 2007; 18:38:48 >
  • bana dear mama ve my bLock türkçe sözLEri LAzım iLginize maıL adresim shaqur_tupac@hotmail.com
  • yettim adam yettim

off tupac diince aklıma birsürü şey gelio ama hangisini diim bilemdm şimdi ..

benm için çok şey ifade ediyo kelimeler yetmes eşsiz bi efsane ben öldüne inanmıorm söledii sösler olsn röpörtajları olsn hep bi geri gelcem izlenimi ferdi bana ama içimde hiç bi zaman ölmicek bu kesin sonuna kadar dinlemeye devam eticem bence gangsta rapin kralı Tupac o benm askosum ya daha ne diim
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

Neden İngilizce yazma ihtiyacı hissediyorsun anladık yabancı dil biliyorsun da türkçe bi forumda türkçe yazarsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 13 Şubat 2007; 17:18:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.