Orjinalden alıntı: slyn Neden İngilizce yazma ihtiyacı hissediyorsun anladık yabancı dil biliyorsun da türkçe bi forumda türkçe yazarsan daha iyi olur.
Adam 2Pac'ın sözünü ağzından çıktığı gibi buraya yazmış. Kafasından İngilizce birşey söylememiş.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
quote:
Orjinalden alıntı: slyn Neden İngilizce yazma ihtiyacı hissediyorsun anladık yabancı dil biliyorsun da türkçe bi forumda türkçe yazarsan daha iyi olur.
Adam 2Pac'ın sözünü ağzından çıktığı gibi buraya yazmış. Kafasından İngilizce birşey söylememiş.
Bende Hattori Hanzonun Japonca söyledigi yani Azından çıktıgı şeyi yazayım olur mu sence ?
quote:
Orjinalden alıntı: slyn
quote:
Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa
"My young niggaz stay away from the dumb niggaz put down your guns and have some fun nigga" Tupac Amaru Shakur
Neden İngilizce yazma ihtiyacı hissediyorsun anladık yabancı dil biliyorsun da türkçe bi forumda türkçe yazarsan daha iyi olur.
''Benim Genc zencilerim aptal zencilerden uzak durun silahlari birakip eglencinize bakin zencilerim'' dio orda
ya ammada abartmissin 2pac'i utanmassaniz adama peyamber diceniz Hem sarkilari o kadar da ii degil nese tartismak istemiyorum. 2pac bir efsaneydi ve o efsane oldu daha cok abartmassaniz ii olur. Hem cogu zenciler beyazlari sewmez 2pac'da sewmezdi yani 2pac hicbrinizi sewmiyor
Pac Efsanedir RAP dediğimiz zaman heleki Gangster ilk aklımıza gelicek kişi Tupac tabi ondan sonra RAP bittimi? Kesinlikle Hayır Bence Tupactan sonra efsane olcak olan gangster'lar ve adayları vardır. Ice Cube Oda yaşayan efsanedir G-unitten Bence herkezin şaşıracağı bir isim vericem inan bana geliceğin en iyi rapperi olucak kişidir oda Llyod Banks tir dinlemeyemler için kesinlikle tavsiye ederim lil jon da arada dinlenebiliceklerdendir gansgter olarak :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme