Şimdi Ara

tüpçüden şüpheleniyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
27.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

tüpçüden şüpheleniyorum...

(En Son Oy Tarihi: 24.3.2020)
Giriş
  • tam ben de tüpçüyü bırak sütçüden şüphelen diyecektim.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

tam ben de tüpçüyü bırak sütçüden şüphelen diyecektim.....

FİT

(fesat insanlar topluluğu)
  • Ben öğrencilik yıllarımda, evimizdeki 2 li aygaz ocağı yakmak için kullandığımız büyük tüpler, bize 3 ay kadar giderdi, ciddi söylüyorum, ev arkımla betaber ulan bu tüp hiç bitmezmi be diyede bir psikolojiye girmiştik,
    Hatta arkadaşım bana bir ara şüphelenip senmi değiştiriyosun olm bu tüpü, değiştiriyıosan söle bak vereyim hesabıma düşen parayı diye bunalıma girmiştik beraber, :) ama bizim yaptığımız Çay(günde 2 ila 5 demlik arası), bazen makarna, bu kadatr başka bieşey yok, bittiği zamanda bir ohh be çekerdik, sonunda bitti diye,
    yani anlatmak istediğim tüpün bitmemeside bir sorun galiba
  • bende olayı yanlış anlıyanlardanım..aman boşfer tüpten çalsınlar düşündüğüm değil ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

Hey allahım şüpeleniyorum diyince bende işin içinde bi zamparalık var zannettim..........

bende ilk okuduumda sütçü sandım zuahahahahhaha
  • İçiniz ne kadar fesat sizin bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

İçiniz ne kadar fesat sizin bea

abi başlıga baksana gelde fesatlaşma
  • Benim de ilk aklıma o gelmişti ama belli etmedim
  • gaz tupun dibine cokmus olabilir soguktan dolayi. tupu once biraz salla ve yan yatir, yada bir legene sıcak su koy ve tupu legene suyun icine koy.
  • bence bu adam sırf makara olsun diye açmış bu başlıgı
  • Zannetmem
  • belki biliyosunuzdur biten tüpü,şöle kaldırıp iki sallayınca biraz daha gidiyo,ziyan olmasın o bakımdan
  • amacım konuyu hortlatmak degıl ama

benımde aklımda bi sorun var tupun üstünde 12 kg yazıyor bu tupun bos halı ıle mı yoksa dolu halı ılemı 12 kg?
  • topall.ashack kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Bu durumda bir terslik var. LPG daha ucuz olduğu için tüpleri kaçak olarak LPG istasyonlarında dolduruyorlar.
    Araç LPG'si daha sıvı ve basıncı düşük olduğu için tüpün dışına çıkamıyor. Sizin tüpünüz kısa sürede bitmiş gibi davranıyor.
    Boş tüp te aslında BOŞALAMADIĞI için ağır geliyor.. Yani tüpünüz kaçak dolum...

Ben Sivas Hafik' liyim. Hafikten aldığımız tüp 1 ayda boşalırken Sivas bayiden aldığımız tüp 3 ayda bitmiyordu.
    https://www.haberler.com/lpg-li-aractan-mutfak-tupu-dolduranlar-kendini-haberi/

quote:

amacım konuyu hortlatmak degıl ama

benımde aklımda bi sorun var tupun üstünde 12 kg yazıyor bu tupun bos halı ıle mı yoksa dolu halı ılemı 12 kg?

Tüpün darası 12 kg imiş. İçindeki gaz da 12 kg.. yani brüt 24 kg gelmeli dolu tüp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 9 Kasım 2018; 11:44:54 >

• arkadaşlar bu tüp işinde bir ali cengiz oyunu var kasım 2018 de aldığım tüp ev tartısında tarttım 26.1 kg geldi şimdi aynı markanın tüpünü aldım 23.7 kg geldi dürüst firma bulmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.