Şimdi Ara

tüplü mazda 323 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb tüplü bir mazda 323 var 196 bim kmde otomatik vites 11500 tl civarında alınırmı bu araba çok sıkıntı çıkarırmı ayrıca mazdada tüp motora zarar veriyormuş diye duydum hatırlıyorum sizin görüşleriniz nedir

• Motorundan yana sıkıntı çıkaracağını pek sanmam tabii ki nasıl kullanıldığı önemli sonuçta kul yapısı. Ancak eski model araçlarda otomatik sıkıntı çıkarabilir. Motor konusundan ziyade manuel tercih etmeniz bence daha iyi olur.
  • Otomatik olması soru işareti, iyi bir ustaya veya gösterin veya expertiz yaptırın, sonuca göre kararınızı verin.
  • Otomatiği aslında dayanıklıdır ancak bir ustaya göstermekte yarar var. Aracın fiyatına oranla çok az bir parayla kendinizi garantiye almış olursunuz. Onun haricinde o aralıklarda alınabilecek en iyi araç bana göre
  • ben mazdanın otomatiği diğer japonlar gibi az sorunlu biliyorum bakalım artık HAYIRLISI
  • birimin B kullanıcısına yanıt
    Öyledir zaten klasik 4 ileri tam otomatik şanzıman vardır, sağlamdır, ama aracın yaşından ötürü sorun çıkma olasılığı yok denemez, siz en iyisi bir yere gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birimin

ben mazdanın otomatiği diğer japonlar gibi az sorunlu biliyorum bakalım artık HAYIRLISI

Japonların otomatiği iyidir ama arkadaş da cevap vermiş zaten yaştan ötürü bakım ve parça isteyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.