Şimdi Ara

195000 km de Ford Focus Dizel alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    22000 liraya 2006 Ford Focus Style paket Otomatik Sw araba buldum.. Aracın km si 195 000 de .. 10000 km önce motor yapılmış.. İşçilik hariç 2000 lira lık malzeme takılmış Otokoçta. Bunun dışında kafama takılan noktası yok.. Konuştugum bir kaç yer bu arabaların motoru için 200 000 kmini pek birşey ifade etmediğini söyledi.. Uzun yolda kullanıldıysa daha çok km yapara deniyor..Siz ne dersiniz..Bu arabayı almak istiyorum..

• walla biz de 180.000'de concorde alıp 270.000'de satmıştık araba tık dememişti, ama şimdi alır mıyım, almam ayrıca dizel olacak hiç almam, baş ağrıtabilir, 195.000 az değil, nasıl yapıldığına bağlı, düzgün efendi birisi yapsaydı, 10.000 önce motor yapılmazdı diyorum
  • Ben de almadan önce yetkili-özel çoğu servislerle / ustalarla bu motorlar hakkında bilgi almıştım,piyasada oldukca güvenilen bir makina ancak kullanım ve bakım hassasiyeti çok önemli,bu aracın değişik şartlarda bakımsız kullanılmış olduğunu düşünüyorum çünkü 185.000km günümüz teknolojisiyle üretilen motorların rektifiye görmesi için erken bir rakam.

Ayrıca bir aracın motorunda istediğiniz parçayı değişebilirsiniz ancak bu araç özenli kullanılmamışsa karoseri,aktarma organları fren sistemleri ve plastik aksamları yorgunluk belirtileri göstemeye başlamıştır,bu yüzden pek tavsiye etmiyorum.
  • Engel durumumdan dolayı çok fazla seçeneğim olmadığı için bu arabayı almak istiyorum.. Max 2 sene kullanıp satıcam.. Çünkü beklediğim arabaların sw dizel ve otomatik versiyon seçenekleri henüz Türkiyede yok.Geldiği zama n zaten sıfır almayı düşünüyorum... . Yeni motor yapılmış hali ile.. Bir süre idare etsem..Probem çıkarırsa bu fiyata yakın satabilirmiyim acaba.. ? Örneğin 20000 liraya felan. Normalde bu kadar km yapmış bir araba hiç alımda yoktu..Arada bir kaç otokoç yetkilisi tanıdıkta önerdiği için arabaya ısındım.. Problemli olsa mutlaka söyleyecek kişiler.. Bakalım şans diyorum artık..
  • 2 sene sona satmak isteyince zorlanırsınız. 195 bin kesin kmsi mi 180 bine kadar enjeksiyon yada turbo arızası vermeden gelmişse helal olsun
  • o 180 bin e kadar iyi dayanmış o zaman bence olmuşturda söylemiyor da olabilir

bence başka araçlar a bakın 195 bin çok km arkadaşım da 190 binlerde benzinli / lpg li 2004 focus var aracın durumu pek iyi değil zaten bir kere sürünce anlıyorsunuz ne kadar yorulduğunu
  • Dizel ve otomatik vites, arıza vermişmi hiç ?
    Vermediyse verdirip servis ücretsiz yapıyorken yaptırın, Ford vazgeçerse bir Focus parasını şanzımana vermek zorunda kalabilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam km takıntınızyoksaalıp kullanabilirsiniz fakat 1 yada2 sene sonra satarken zorlanırsınız
  • Motor yapılmış da acaba iyi yapılmış mı? Motor sıfırlanmış olsa bile turbo halen 195.000 km boyunca kullanılan turbo olarak duruyor, onu ne yapacaksın?

Şanzıman,amortisör ve diğer aksamlar da 195.000 km yapmış ve yorgun durumdalar.

Ben olsam kesinlikle almazdım.
  • annaaaa hemde cvt miş o aracın detaylı servis kaydını çok merak ediyorum. geçen gün 105 binde servisd bakımlı hb tdci düz vites 23 e gitti.bence 195 binde hende cvt bi araca bulaşmayın.

ama helal olsun dile kolay 195 bin.
  • http://www.sahibinden.com/birmot_beylikduzu_nden_sw_dizel_triptronik_5106_-03WQQaXQQ17123857WQQpXQQdisplayitem

koca sahibindencom da sadece 3 tane olduğu için hemen buldum

otomobil genel kısmında bir arkadaş 2008 model toyota corollayı 23.500 e aldığını söylüyor.hatasız 20 binde.....özellikleri farklı fakat çok daha yeni araç

şu daha mantıklı bence
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_1_4_terra-01WQQaXQQ16335748WQQpXQQdisplayitem

• esp de varmış
  • Saolun arkadaşlar.. Süper soğuttunuz arabadan beni..:) İşin şakası sizlerin fikirlerine güvendiğim için sordum zaten.. Arkadaşın verdiği linkteki araba bu Birmotun sattıgı. 21 e bırakıyorlar. Diğer Toyota içinde görüşmüştük o ilandaki kişiyle fiyat indirimi yapmadıgı için anlaşamadık maalesef.. Bütcemi 21 bile zorluyor zaten.. Çünkü bunu alınca 500 lira civarında el tertibatı, 900 lira kasko, 300 lira plaka, alım satımda 500 lira desek.. 23000 i geçiyor.. Valla kararsız kaldım.. Arabada bugün yarın Tırla Ankaraya gelicek.. Napayım bilemiyorum..

• Verdiğiniz linkteki Megane aslında çok iyiymiş.. Kilometresi doğruysa.. Bir görüşeyim.. Teşekkürler..Benim için zahmet etmişsiniz..
  • Arkadaşım, beni bi dinle.
    Bende 4 ay önce yine Otokoç'tan yine 2006 model yine SW tdci araç aldım, aynen senin araç gibi. Kmsi 105 bin idi., düz vites
    Bak şimdi şöyle düşün, 2006 model bir araç o kmyi şehiriçinde mümkün değil yapamaz. Bunlar büyük şirketlere leasing ile 3 yıllığına kiralanmış araçlar, tıpkı benim şirketimin toyota kiraladığı gibi, kesinlikle yakıtı herzaman opetten eurodizel şeklinde almıştır, bu avantaj. Ayrıca tüm bakımlarını ve onarımlarını yetkili servis yapıyordu 3 yıl boyunca, en ufak masraftan kaçınmayarak, bu da bir avantaj. Arabanın seceresini hangi bakımda neler yapılmış sana bir bir okurlar ve bu bilgi tam doğrusur, buda bir avantaj. 3-4 yaşında araba hiç yaşlanmıyor, emin ol benimkini görenler Sıfır mı aldın diyorlar, boşver km yi falan takma kafana, gerekli bakım ve onarımda zaten yapılmış, gözün kapalı al o arabayı.
    Son bir uyarı, otokoç satıcılarının focuslarda 1000 liraya kadar indirme yetkisi var, pazarlıkta diret, 1000 lira daha fiyatı indirtebilirsin.
    Sorun olursa çekinme sor, ben buradayım.

• Cvt şanzımanlarda cidiid anlamda sorun var ve Ford otosan 4 yıl garanti vermekte ama yarın bir gün ne olur bilinmez bence hiç bulaşmayınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.