dün gece arabamla dukkana birşey almaya gıdıyom saat 2 2.30 civarı gece bom boş ara sokaklar ağır ağır gidiyom bayırı çıktım tam köşede bırakmışlar çektim kenara kontak kapadım etrafı gözetliyom varmı biri gören rezil olmayak neyse ortalık sankin kimse yok aldım attım bagaja gazladımvın beyaz phlıps monitör 19 inch hayır çok iyi oldu tam elimdeki parçalardan dukkanın ust katına bilgisayar topladım monitör yok iyide oldu aslında neyse eve geldim bi tozunu aldım korka korka siper alıp fişe taktım tek seferde çalıştı aha dedim monitörden yırttık neyse yarın oldu kasayı toplayıp formatı drıveri filan derken hepsini halletim goturdum kurdum kasayı dukkana ust kata sistem açıldı solt köşe sağ köşelerde renkler soluk sanki siyah bu düzelirmi hani neden hangi parçadan yapıyor olabilir hayı duzelmese bıle okadarda kotu değil kulanılabılır ufak masrafılı fılan olursa yaptırabilirim daha once başına gelmış olan varmı
Demek bizim monitörü sen aldın. Polis peşinde haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: berkay_53
çalıntı değilki hocam şaka bi yana ne yapmam gerekli duzeltme amaçlı
quote:
Orijinalden alıntı: berke_21
quote:
Başka kasa da dene belki ekran kartında sorun vardır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berke_21
quote:
Başka kasa da dene belki ekran kartında sorun vardır.
oda olabilir çünki elimde ekran kart olatak 32 mb nivida geforce ekran kart vardı anakarta onboard olayınca mecbur taktım oacaba ondanmı