fusa plugin sayesinde tüplü tv de psone oyunları dışında diğer oyunlarıda oynayabilirsiniz kablosu olanlar denesin bende ki tv de ntsc yok siyah beyaz oynamıştım bir ara :)
Deneyeceğim bakalım ne kadar işe yarar
Fusa plugini denedim. Ancak tam randımanlı çalışmıyor. Çoğu oyunda sorun çıkarıyor ve oyunlar yavaş çalışıyor kimi yerlerde. Yani PSPdeki kadar akışkan değil. Görüntü kalitesi fazla iyi değil. Tam ekran yapınca çok kırıklar oluşuyor 16:4 modunda yani tv ekranının ortasında ufak oynarsanız daha net oluyor. Ama yine de sağlıklı değil. Tavsiye etmiyorum. PSOne oyunları bile daha kaliteli oluyor normal bağlantı yapıldığında. Plugin ile kaçak bağlantı yapıyoruz ama iyi olmuyor. Bilginize
aLIYORUZ
quote:
Orjinalden alıntı: IspanyoL
aLIYORUZ
Kalın kaçmasın
arkadaşlar bu kabloyu teknosa veya bimeks te bulabilirmiyiz?
quote:
Orjinalden alıntı: AlperenAkb
arkadaşlar bu kabloyu teknosa veya bimeks te bulabilirmiyiz?
Pek sanmıyorum ama bulsan bile çok pahalı olur Bu ürünler orjinal değil yan sanayi çin malı. O yüzden köşe başındaki elektronikçilerde daha rahat bulursun
yarın çıkıp bi bakıyim meşhur elektronikçilere o zamanbirde film izlerken fotoğraf çekip koysaydın çok güzel olurdu(böylede güzel de yani bir görmek istedim)
quote:
yarın çıkıp bi bakıyim meşhur elektronikçilere o zamanbirde film izlerken fotoğraf çekip koysaydın çok güzel olurdu(böylede güzel de yani bir görmek istedim)
normal bir dvx kalitesinde oluyor yani gayet güzel Şu an elimde çevrili film yok o yüzden koyamıyorum.
çok sağol bugün gidip aldım kabloyu baya güzel şu an tek derdim psone oyunlarını nerden yükleyebileceğim
quote:
çok sağol bugün gidip aldım kabloyu baya güzel şu an tek derdim psone oyunlarını nerden yükleyebileceğim
Açtığın konuyu incele
psp nin tvye bağlandıgını duymuştum ama ilk kez görüyorum.Güzelmiş
Dün 20 tl ye 5 uçlu composite kablo aldım.Şimdilik film izliyorum.İleride lcd tv aldığımda oyunda oynanabilir.Güzel bir özellik.
composite kablonun görüntüsü lcd de nasıl arkadaşlar bilen varmı biryerlerde görmüştüm çok kötü filan diyorlardı öylemi gerçekten?
quote:
Orjinalden alıntı: NymphadoraTonks
composite kablonun görüntüsü lcd de nasıl arkadaşlar bilen varmı biryerlerde görmüştüm çok kötü filan diyorlardı öylemi gerçekten?
Normal tv outla composite kablonun görüntüsü aynı hiçbir fark yok.
lcd tv'de component kablo ile görüntü hiç iç açıcı değil 32'de denedim beğenmedim ancak tüplü tv'de görntü daha iyiydi çözünürlükten dolayı al composit kablo tüplü tv'de oyna bak keyfine
gayet 3 uçlu kabloyu aldım.. tv ye bağladım... müzik video fotoda problem yok.. ancak psx oyunlareını açınca direk psp ekranına dönüor tv den görüntü..
yardım edin lütfen.. tüm seçenekleri denedim.. psp 2000 v3anakartlı 5.00 m33 versiyon.. :(:(
kimse yokmu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme