tüplü tv yi yenimi aldın yazılar çok zor okunuyor tüplüde bence bi monitör al tüplüde oynayacaksan almaaa
ben 107 ekran sony tüplüde oynuyorum, sırf büyük ekran diye ama alıştım görmekte zorlanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior
Arkadaşlar bu yaz ps3 alıyorum evde 72 ekran arçelik tüplü tv var. Forumda biraz araştırma yaptım ve tüplü tvde en iyi görüntü kalitesi RGB kablo ile alınıyormuş. Asıl sorum şu ben oyun olarak battlefield 3 alacağım ama yazılar okunur mu ? ya da uzaktaki oyuncuları görebilir miyim? tüplü tvde battlefield 3 deneyimini yaşayan varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum. Bir de ben şimdiye kadar fps yi hep pc de oynadım konsolda fps oyunlarına alışmak ne kadar zamanımı alır ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Sana söyliyim Frosbite grafikli oyunlarda olmuyor zor görüyorsun yanındakini yani Ben Medal of Honor da denemiştim ama LED aldım BF3 'ü orda oynuyorum şu an Durumun varsa bi monitor alSana söyliyim Frosbite grafikli oyunlarda olmuyor zor görüyorsun yanındakini yani Ben Medal of Honor da denemiştim ama LED aldım BF3 'ü orda oynuyorum şu an Durumun varsa bi monitor al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme