Şimdi Ara

Tüplü tvde battlefield 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz ps3 alıyorum evde 72 ekran arçelik tüplü tv var. Forumda biraz araştırma yaptım ve tüplü tvde en iyi görüntü kalitesi RGB kablo ile alınıyormuş. Asıl sorum şu ben oyun olarak battlefield 3 alacağım ama yazılar okunur mu ? ya da uzaktaki oyuncuları görebilir miyim? tüplü tvde battlefield 3 deneyimini yaşayan varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum. Bir de ben şimdiye kadar fps yi hep pc de oynadım konsolda fps oyunlarına alışmak ne kadar zamanımı alır ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• misafirim gelmişti mecburen tüplü ye bağlamıştım uncharted 3 oynayacaktım en fazla 10dk dayanabildim, hiç sarmıyor
  • tüplü tvde pek zevk alamassın gibi geliyor ama oynamadığım için fazla bir şey diyemem.Ama oynaya oynaya alışacağına emin ol, tabii bir anda alışamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

misafirim gelmişti mecburen tüplü ye bağlamıştım uncharted 3 oynayacaktım en fazla 10dk dayanabildim, hiç sarmıyor

Peki futbol ve araba yarışı oyunları nasıl ? Onlar nasıl görüntü olarak. Yazılar falan okunabiliyor mu RGB kablo ile. Görüntü full hd olmasa da olur benim için bazıları yazılar okunmuyor tüplü tvde falan diyor internette.
  • cod türü bir oyunsa online oynayabilirsin ama bf3 de alanlar büyük olduğundan 10m deki adamı bile görmekte zorlanacaksın.
    bence hiç oynama oyun oynama isteğinden soğursun onun yerine 16.9 formatta küçük bi hd tv alırsan veya bulabilirsen 15 inç olsa bile olur ama tüplü kurtarmaz
    sallıyor diyecekler varsada 1 hafta tülüde bc2 oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

misafirim gelmişti mecburen tüplü ye bağlamıştım uncharted 3 oynayacaktım en fazla 10dk dayanabildim, hiç sarmıyor

Peki futbol ve araba yarışı oyunları nasıl ? Onlar nasıl görüntü olarak. Yazılar falan okunabiliyor mu RGB kablo ile. Görüntü full hd olmasa da olur benim için bazıları yazılar okunmuyor tüplü tvde falan diyor internette.

futbol oyununda yazılar nerdeyse okunmuyor hele oyuncu adları hiç okunmuyor
  • PS3 den önce 400TL HDMI girişli bir monitor almanı tavsiye ederim.

Biraz daha bekle sonra gidip PS3 alırsın.

Ben geçen sene öyle yaptım. Evde LED TV olmasına rahmen, annem tutturmuş odanda dursun salona karışma bilmem ne falan.

EE sonra ne oldu salonda duruyor PS3 Buda benim ufak bir hikayem işte

Çoğu zaman odama aldığım oluyor misafir geliyor, salonda dizi izleniyor, film izleniyor vs kafam rahat kısaca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakkkkkın tüplü tv de bf3 oynama oyundan soğursun tüplüde oynayacaksan boşuna alma ps3ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreorucc

sakkkkkın tüplü tv de bf3 oynama oyundan soğursun tüplüde oynayacaksan boşuna alma ps3ü

hocam pes 2011 ve nfs hot pursuit alacam bir de. Bunlardan bari keyif alayım. o kadar mı kötü ya. Yeni tv de alamam tüplü tvyi yeni aldık sayılır
  • Tamam bf3 almıyacam bu kesinleşti zaten çok pahalı. Diğer iki oyun için ne düşünüyorsunuz. pes 2011 ve nfs hot pursuit
  • Ben 655 tl ye full hd led monitör aldım,her şey çok net ve çok büyük geliyo alışamadım.Küçük tüplü tv ye alışmışım monitörde oynayamıyorum bf3 de ortalama kill oranım 35-50 arasıydı şimdi 15-20 arasına kadar düştü.Ciddi söylüyorum büyük ekranda oynayamıyorum kaç yıldır küçük tv ye bağlanmışım haberim yok.Silah oyunları dışındaki oyunlarda hep monitör kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 16 Mart 2012; 18:26:43 >
  • Tüplü TV'de yazılar çok küçülüyor.Ayrıca oyun hiç zevk vermiyor.Ne oynadıgını anlamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Long Island Iced Z

Tüplü TV'de yazılar çok küçülüyor.Ayrıca oyun hiç zevk vermiyor.Ne oynadıgını anlamıyorsun.

RGB kablo da mı kurtarmaz
    tv 72 ekran bir de input lag 0 mış galiba tüplülerde tek olumlu yönü bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution -- 16 Mart 2012; 18:36:15 >
  • Hayır o kadar kötü değil oynarsın zevkte alırsın fakat bf gibi geniş mekanlarda geçen fps lerde uzaktan gelen düşmanı görmekte zorluk çekeceğin için oynamak işkenceye dönüşebilir. Diğer oyunlarda pek bir problem yaşamazsın sadece yazılar küçük olacağından okumakta güçlük çekersin. Görüntü kaliteside söylendiği gibi kötü olmaz sadece hd yerine sd olarak oynarsın.
  • RGB kablo ile birşey değişmiyor.Ivır zıvır şeyler yani gözle görülür fark olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Hayır o kadar kötü değil oynarsın zevkte alırsın fakat bf gibi geniş mekanlarda geçen fps lerde uzaktan gelen düşmanı görmekte zorluk çekeceğin için oynamak işkenceye dönüşebilir. Diğer oyunlarda pek bir problem yaşamazsın sadece yazılar küçük olacağından okumakta güçlük çekersin. Görüntü kaliteside söylendiği gibi kötü olmaz sadece hd yerine sd olarak oynarsın.

FPS den umudu kestim zaten hocam. Diğerlerinden zevk alayım yeter
  • altın uçlu scart kablosu ile 1,5 yıl oynadım öyle denildiği gibi berbat bi kalitesi yok zevk ala ala oynarsın merak etme...ps aparatları satan bir yere git hama'nın yada slink'in varsa al bir tane. Yanlız fiyatları 25-30 tl civarında ama verdiğin paraya değiyor.
  • 9 aydır 50 ekran 25 senelik tüplüde oynuyorum.Babamlar ben doğmadan önce almış ki lanet olsun ki uzaktaki adam küçük olduğu için göremiyorum.Yazıları okuyamıyorum.Daha oyunu hiç LCD yada LED Tv de oynayamadığım için zevkle oynuyorum
  • internet videolarindan gaza gelip ps3 yi ilk aldigimda tuplu tv ye baglamak zorunda kalmistim.grafikleri gorunce sok oldum.bu mu lan dedim ps3? ps2 gibi grafikler. arkadas dedi hd tv al farki gorursun.harbiden de cok fark etti.gorsel beklentin fazla yoksa al bagla varsa deneme elindekinden de sogursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ‬1‬

internet videolarindan gaza gelip ps3 yi ilk aldigimda tuplu tv ye baglamak zorunda kalmistim.grafikleri gorunce sok oldum.bu mu lan dedim ps3? ps2 gibi grafikler. arkadas dedi hd tv al farki gorursun.harbiden de cok fark etti.gorsel beklentin fazla yoksa al bagla varsa deneme elindekinden de sogursun.

Görselden bi beklentim yok şuan tek derdim yazıların okunup okunmaması. onu merak ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.