Şimdi Ara

Tur Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir haftalik filan degil de bir veya iki gece konaklamali sekilde yapilan gezileri bulabilecegim site biliyor musunuz ? Universitede gezi duzenleyenler oluyor ama daha cok cesitle karsilastirip bir seyler yapmak istiyorum ya da sadece marmara bolgesindeki gezileri de ogrenebilsem yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 24 Kasım 2013; 18:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bizlerde yardımcı olabiliriz tam olarak beklentiniz nedir ? Nasıl bir seyahat planlıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hocam bizlerde yardımcı olabiliriz tam olarak beklentiniz nedir ? Nasıl bir seyahat planlıyorsunuz ?

Hocam 1 veya maksimum 2 gece konaklamali ogrenci dostu marmara bolgesine yakin sehirler tercihimiz. Luks oteller olsun, sabahtan aksama kadar yiyelim icelim gibi bir derdimiz de yok. Temuz olsun, guvenilir olsun yeterlidir. Gezilen yerlere gore kiz erkek karisik sekilde gelmek isteriz.

• Ben bu sezonda özellikle Uludağı ya da Abantı öneriyorum, zira aktivite ve eğlence bakımından biraz daha modern bir alt yapısı mevcuttur saydığımız iki lokasyonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Ben bu sezonda özellikle Uludağı ya da Abantı öneriyorum, zira aktivite ve eğlence bakımından biraz daha modern bir alt yapısı mevcuttur saydığımız iki lokasyonun.

Ben kayak biliyorum bunun icin uludag da guzel olabilir ama gelen grup ya da yanimdaki 1-2 kisi bilmedigi icin onlar eglenemeyebilirler. Bir de sezon acilinca pahali olabilir biz 150 civarlarinda dusunuyoruz 30 civarinda asagi veya yukarisi

• tur şirketlerinin paket fiyatını ucuz tutup, sonra 60 lira rehberlik ve müze giriş ücreti altında çakallık yapmalarına uyuz oluyorum.bunu yapmayan bir tur şirketi buldum, tin tin tur... ismi biraz garip geldi genede bana uygun bir tur'u denemek istiyorum vaktim müsait olduğunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

tur şirketlerinin paket fiyatını ucuz tutup, sonra 60 lira rehberlik ve müze giriş ücreti altında çakallık yapmalarına uyuz oluyorum.bunu yapmayan bir tur şirketi buldum, tin tin tur... ismi biraz garip geldi genede bana uygun bir tur'u denemek istiyorum vaktim müsait olduğunda.

sitesinden belli gibi merdiven altı bir tur şirketi olduğu bence bulaşılmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

tur şirketlerinin paket fiyatını ucuz tutup, sonra 60 lira rehberlik ve müze giriş ücreti altında çakallık yapmalarına uyuz oluyorum.bunu yapmayan bir tur şirketi buldum, tin tin tur... ismi biraz garip geldi genede bana uygun bir tur'u denemek istiyorum vaktim müsait olduğunda.

Evet dostum o tarz bir ucret alinca turun fiyati artiyor.

Biz universitede Kartepeye topluluk olarak gezi duzenledik. 80 kisiyi goturduk yalniz ben cok pahali olduguna kanaat getirdim. Kayak kiralama ucretleri 20-30 lira arasi kisi sayisina ve gunune gore degisiyor. Haftaici 20 iken haftasonu 30 lira. Telesiyej veya teleferik icin alinan kart ise gunluk sinirsiz kullanim veriyor 80 lira kart ucreti depozito ucreti de 30 lira. Kizaklarla kaymak icin bir alan var orayi da kullanmak isterseniz 10 lira daha veriyorsunuz. Ayrica otopark parasi da vermeniz gerekiyor. Kisacasi benim icin pahali geldi kartepe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 16 Aralık 2013; 6:21:13 >

• Üniversitelerde bu işleri düzenleyen amatör oluşumlar her zaman vardır. Ticari kazanç asıl amaç olmadığı için fiyatları da makuldür. Eğer üniversite öğrencisi iseniz okulunuzun panosunu takip ediniz.

Hariçden bu tur sitelerinde ise durum biraz farklıdır ve risklidir. Yeterli katılımcı bulunamadığı durumlarda ise tam fiyasko olabılır.

O nedenle 5 fazla verip en iyi tura katılın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Üniversitelerde bu işleri düzenleyen amatör oluşumlar her zaman vardır. Ticari kazanç asıl amaç olmadığı için fiyatları da makuldür. Eğer üniversite öğrencisi iseniz okulunuzun panosunu takip ediniz.

Hariçden bu tur sitelerinde ise durum biraz farklıdır ve risklidir. Yeterli katılımcı bulunamadığı durumlarda ise tam fiyasko olabılır.

O nedenle 5 fazla verip en iyi tura katılın derim.

Evet universite ogrencisiyim. Sevgilim ile turlara katilmak istiyordum ama bir ayrilik yasayinca tur durumlarinda simdilik iptal soz konusu

• buraya bir göz at istersen farklı tur operatörlerinin fiyatlarını listeliyor, ayrıca siteden rezervasyon yapıp ödemesini otelde yapabiliyorsunuz.http://www.otelkupon.com/
  • o üniversitede gezi düzenleyenlerden biri de benim. diğerlerini bilmiyorum nasıl yapıyorlar ama tarafımca hissettiklerimi söyleyeyim, çoğuyla aynı okulda hatta bölümde olduğum için onlara karşı olan sorumluluğum ayrı oluyor ve tur kötü olursa rezil olma korkusuyla turu daha kaliteli yapmaya çalışıyorum. eminim sizin okullarınızdaki arkadaşlar da böyledir. o yüzden güvenin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: intuitioner

o üniversitede gezi düzenleyenlerden biri de benim. diğerlerini bilmiyorum nasıl yapıyorlar ama tarafımca hissettiklerimi söyleyeyim, çoğuyla aynı okulda hatta bölümde olduğum için onlara karşı olan sorumluluğum ayrı oluyor ve tur kötü olursa rezil olma korkusuyla turu daha kaliteli yapmaya çalışıyorum. eminim sizin okullarınızdaki arkadaşlar da böyledir. o yüzden güvenin derim

Doğru diyorsun dostum konu sahibi benim. Aslında birkaç kez bende gezi ve konsere götür getir işi yaptım. Daha iyi yapmaya çalıştım. Sen nerelere gezi yaptın ? Gezileri nasıl organize ediyorsun az çok anlatır mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: intuitioner

o üniversitede gezi düzenleyenlerden biri de benim. diğerlerini bilmiyorum nasıl yapıyorlar ama tarafımca hissettiklerimi söyleyeyim, çoğuyla aynı okulda hatta bölümde olduğum için onlara karşı olan sorumluluğum ayrı oluyor ve tur kötü olursa rezil olma korkusuyla turu daha kaliteli yapmaya çalışıyorum. eminim sizin okullarınızdaki arkadaşlar da böyledir. o yüzden güvenin derim

Doğru diyorsun dostum konu sahibi benim. Aslında birkaç kez bende gezi ve konsere götür getir işi yaptım. Daha iyi yapmaya çalıştım. Sen nerelere gezi yaptın ? Gezileri nasıl organize ediyorsun az çok anlatır mısın ?

ilk işimde 750 tl dolandırıldım:( turizm şirketleri rent a car şirketleri eğer bunlardan tanıdığınız çevreniz yoksa bu işlere hiç mi hiç bulaşmayın yani. illaki bir tanıdıkla halledin bu işi. bizim okulun servisçiliğini otobüsçülüğünü yapan bir turizm şirketi var onunla konuştum ve anlaştım. zaten daha önce de gitmiş olduğum yerler uludağ kartepe. insanlara oralarda rehberlik yapabiliyorum bu sayede. kışın başından beri yapıyorum oralara. şimdi sömestr kimse istanbulda değil haliyle gezi de olmuyor :)

tanıtım işiyse okulda herkes beni tanır kardeşim o yüzden a4 e bir yazı yazdırıyorum ve sınıfların panolarına asıyorum sıraların üzerine koyuyorum, oluyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.