< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TURAN APP [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Turanapp sahibi de gelmiş hoşgelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne bu böyle internet servis sağlayıcı gibi bunlar da türedi iyice. Bunlar türedikçe kalite de düşüyor.
-
Valla keşke hocam herkes cüzdan açtığına göre bu işte iyi para var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimpara'ya attım. Gelen iadeyi de Mpay'e attım.
-
Düşünsenize heyecanla bir girişim başlatıyorsun, reklam bütçesi falan ayırıyorsun. Daha halka yayılmadan sıcakfırsatlara düşüyor ve ölücü tim uygulamaya bir şey kazandırmadan reklam bütçesinin içinden geçiyorlar Girişimcinin başına gelebilecen en kötü şeylerden biri olabilir
-
kafadan yemez dersen yemez 😊 yiyen yer var fakat burda aciklayipda fixletmenin anlami yok. o detaylarda belirtildigi halde yiyen cok kampanyalar gelip geciyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Ocak 2023; 21:51:1 > -
Tam tersi siz olayı anlamadınız
Hocam pm attım bi bakar mısın
Kampanya devam ediyormuş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
-
Tıkla gelsin olumlu ben orada harcıyorum güzel oluyor 👍quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugKampanya devam ediyormuş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Ben işin siyasetinde değilim.
KURDAPP ve UMMADAPP diye bir uygulama olsa onu da kurar alacağım cashback'e bakarım:)
Konuları insanlar fırsatlardan haberdar olsun diye açıyoruz.
Niyetimiz herhangi bir grubu ön plana çıkarmak değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 4 Şubat 2023; 18:27:12 > -
teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam fırsat fırsattır.
-
Kampanyada açık arayanlar özel mesajla bilgi istiyorlar.
Ben herhangi bir yer denemedim ve normal harcama yaptım yukarıda belirttiğim gibi arkadaşlar.
Sorularınızın cevabı bende değil.
-
Merhaba. Acaba her ay 20 TL iade mi yoksa bir kerelik mi her üye için?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X