Şimdi Ara

Turbo 3GB Paketi Saçmalığı ne birisi açıklasın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şartları sağlamam nedeniyle GNÇ Fırsat Pro yıllık paketini 8 aydır kullanmaktayım. Hatlarımı hiç bir zaman sözleşme sonuna kadar bekleyerek kullanmış değilim. Çıkarsa aynı paketi varsa daha iyisi sözleşme yaparak 6 ay daha uzatırım. GNÇ+ Avantaj 16GB paketini görerek sözleşme yenileme umuduyla müşteri hizmetlerini aradım fakat paket geçişiniz sağlanır fakat sözleşmeniz kaldığı yerden devam eder dedi. Bende başka pakette sözleşme yenileyerek GNÇ+ Avantaj 16GB paketine tekrar geçme düşüncesiyle kriterleri okuyarak başka paketler aradım.

Alabileceğim paketler arasında başlıkta belirttiğim paketin aylık ve yıllık olarak alabileceğim açıktı. Formu doldurarak bir çok paket aldım fakat aylık paketi alırsak ne olur merak ediyorum. kullanmış olduğum 8 ayın iptal bedelini mi yansıtır yoksa sözleşmeyi tamamen sıfırlar mı

Turbo 3GB Paketi Saçmalığı ne birisi açıklasın lütfen

• Onu yaparsan şu olur, bunu yaparsan şu olur diyen biri yoktur herhalde.

Tek bir gerçek var, eski tarifenden 8 aylık bir cayma ücreti peşine takılır. Turkcell gibi bir firmaya böyle katakulli işleri sökmez. Öttüre öttüre alır vallahi.

Ha taahhütsüz bir tarifeye geçmişsin ha faturasıza, ikiside aynı hesap. O tarifeye taahhütsüz olarak geçtiğinde ilk faturanda eski kampanyanı bozduğun için 8 aylık cayma bedeli de eklenmesi kuvvetle muhtemel.

Ayrıca bu tarz miladını doldurmuş tarifelere de taahhüt basmadan geçemiyorsun diye biliyorum.

Son olarak başlıkta belirttiğin saçmalık ney onuda ayıkamadım. Saat 4 olmuş, sorun bende de olabilir.

Selam ve dua ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Haziran 2020; 3:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık paketim varken aylık paketin açık olması saçma olan. Hadi bilmeden alsak

• Bir diger saçmalık bu paketin bu fiyattan nasıl sunulduğu? Yani mevcut aboneliği devam edene bile alimi acik olan pek cok daha yüksek gbli ve daha uygun fiyatli tarifeler varken bu tarifenin saçma fiyatina anlam veremiyorum ben.

Benzer olay turbo 8 gb paketi icinde geçerli. Geçebileceğim tarifeler kısmında 3 farklı tarife zamanla değişip degisip sunuluyor. 15 gb 69 18 gb 79 tlye sunulurken 8 gb turbo paketi 89 tlye teklif ediliyor. Nasıl mantıktır çözemedim:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Tek bir gerçeği yanlış açıklamışsınız.

Taahhüt sürecinde Kullanılan ay / Kalan ay ikilisinden hangisi tüketici lehine ise onun cayma bedeli alınır. Dolayısı ile 8 ay kullanılmış ise kalan 4 ayın cayma bedeli alınır.

Kaynak:

3-b)
    Taahhütlü tarife aboneliğimi istediğim zaman sonlandırabilir miyim?
    Taahhüdünüzü istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Ancak süresinden önce taahhütlü sözleşmenizden caymanız halinde işletmeciler; taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya sağlanan diğer faydaların bedelleri ile kampanya taahhütnamesi kapsamında belirlenen aylık tarife bedelinin taahhüt süresi bitimine kadar kalan aylara ilişkin ücretlerin toplam bedelini karşılaştırarak, abone açısından daha avantajlı olan tutarı, cayma bedeli olarak faturanıza yansıtabilmektedir.

• Eger cayma bedeli ödemeniz gerekirse 8 ay değilde, kalan 4 ayın cayma bedeli yansır tarafınıza.

Ancak aylık bedel olarak mevcut kullandığınız paketten daha üst bir pakete geçiyorsanız, cayma bedeli hiç yansımadan yeni bir taahhüt dönemine de girebilirsiniz. Turkcell'de bu işler karışık gerçekten. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Bu yuzden musteri hizmetlerinden destek almanız daha doğru olacaktır.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Valla birkaç ay önce tarife değişikliği yapmıştım. Tarife değişikliğinden sonra "xxx tarihinden önce cayarsanız 35x gibi bir bedel yansıtılacaktır" şeklinde bir sms gelmişti. Hani lehime mehime gibi birşey demedi.

Dediğin gibi bu işler Turkcell de epey karışık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu paketler sözleşmesi biterek rastgele atılan tarifler olsa gerek. Vodafone nasıl Tahaddüt 1 aydan terk edilen hatlara 20 30 TL iptal bedeli çıkıyor.
    Ayrıca yeni türkcell hattımda bir hafta içinde Tahaddüt bozarak aylık aboneliğe çevirmiştim 25 TL iptal bedeli yansıdı. Dediğinize göre 11x25 TL geçirmeleri gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.