Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
843
Cevap
52
Favori
109.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1544 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne adamlar var yer yüzünde böyle kişileri karşı karşıya tanımak isterdim doğrusu

babası çok zengindi güya bunun hesapta eczaneleri vardı bilmem ne

konu dışına saçma saçma başlıklar açıyordu

• bu elemanla en çok donanım haber adminleri ilgilenmeli her başlığını silip mahkeme yada avukatlar ip istediğinde müvekkiliniz kim diye sorarak kendi avukatları ile bu adamın iyi bir dolandırıcı olduğunu söyleyerek itiraz etmeleri gerek

anlaatamam acayip kıl oldum varya

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

İlk başta bende böyle düşünmüştüm. Avukatıyla konuştum ama avukatı bile bıkmış. Adam utanıyorum artık dedi ve avukatlığını yapmayı bıraktı. Başka bir avukatı var şuan. Ayrıca bir forumunda şöyle yazmış;

Ardahanda küçük bir şehir olduğu için savcı sayısıda az. Savcılar artık beni tanıyor ve şikayetlerimi dikkate almıyor. Hatta beni azarlıyorlar. Bende şikayetlerimi İstanbul gibi savcıların çok olduğu şehirlerde vereceğim yazmış..

Yani adamdan savcılar bile bıkmış...

Son mahkememde mahkemeye biraz erken gitmiştim. O sırada boşluk vardı ve bende hakime hanıma bir yere yetişmem gerekiyor ifademi erken versem olurmu diye ricada bulunmuştum. Hakime hanımda; bu arkadaşın sayısız davası var, şimdi gelir melir belli olmaz, ben olmadan mahkemeye başladınız diye bizide dava eder, o yüzden davaya saatinde başlayalım dedi.

Düşünün İstanbul gibi mahkemenin ve hakimin çoook olduğu bir şehirde bir hakime hanım bu arkadaşın namını biliyor ve bu şahısı tanıyordu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

Amaç o zaten hocam? Sayısızca saçma konuları peş peşe açıp insanları bıktırmak..

"SEVGİLİM YOK" "HİÇ SEVGİLİM OLMADI" "EVDE KALDIM" konuları bu adamın klasik konularındandır. Bilenler ve tanıyanlar bilir..

Bu siteden bi üye kendisiyle sohbet etmiş. Saatlerce dertleşmişler konuşmuşlar güzel güzel. Bu kadar kafana takma kardeşim herşey hallolur, su akar yolunu bulur falan nasihat vermiş turboya. Oturduk dertleştik baya bi sohbet ettik diyor. Hatta konuşma sonunda numaramı aldı telefondan da konuştuk falan diyor. Her neyse bu arkadaş bir kaç gün sonra ne görsün?

Yine turbo ve yine aynı konu..

Bu arkadaşta geçen ki muhabbetlerinin samimiyetine güvenerek "Kanka geçen seninle konuşmadık mı bunları ne takıyosun bu kadar yaa? Çok kafaya takıyosun kestir gitsin" demiş sonunada gülücük emojisi atmış. Bu gitmiş o adamı bile mahkemeye vermiş :Ddd

• Beyler zebani varmi bosuna okumayalim?

Edit: konu temiz beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar paşa -- 6 Mart 2021; 21:55:25 >
  • Komple okudum, bu konu her türlü up'da ben şunu anlamadım, adam şizofreni belgesi almış, ona dava açamıyorsun ama şizofreni bir adam seni kışkırtarak sana dava açıyor, bu saçmalık değil mi ya, birde böyle işlerde arabulucu senden para talep edip işi bitirmeye mi çalışıyor, bu ne saçmalık ya
  • O hukuğun açığını buldu ise sende bulacaksın. Suç işgal etmeyecek cümleler kuracaksın. Misal annesini bir tanısan çok seversin.
    Ama gerek yok küfüre küfür tahrike tahrik yapmaya o yüzden engelleyin geçin hocam. Bunun gibilerle uğraşılmaz 6-7 yıllık üyeyim arada bende görürdüm açtığı konuları iş ilanlarını eczaneye vs. Hep tepki çekecek konular ve tahrik edici mesaj atmaya müsait cümleler kullanırdı demek bu yüzdenmiş vay anasını buda güzel iş :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 6 Mart 2021; 22:3:43 >
  • Hocam o kadar ss falan almış adamla 3 sene uğraşmış epey ilerleme kaydetmişsiniz. Bence işin peşini bırakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 27 Mart 2021; 15:37:5 >
  • CSB olduğu çok belli. Sahibinden de iş ilanı ara, sen adama mesaj at, adam atarlı yazsın, sen küfür et, seni dava etsin, bu işi meslek haline getirip tazminat koparmaya çalışsın, üstüne üstelik adam hukuk fakültesini bırakmış ve şizofreni ehliyetli olsun. Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 6 Mart 2021; 22:8:26 >
  • Okudum çok enteresandı boş kalınca demek ne fikirler gelmiş adamın aklına.
  • hocam simdi cartcurt demissiniz ona da dava acmasin benim soyadimla dalga geciyo diye
  • Şimdi bu konuyu didik didik nasıl inceliyordur :) ekmek çıkarmak için. Şimdi bana da dava açar "yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi lanse etti" diye ahahahaha
  • snomask kullanıcısına yanıt

İnanmadığınız nokta nedir? İnanmayanlar için tüm mahkeme süreçlerini, dava dosyalarını, yaşanılan diyalogları ve mesajları isteyenlerle özelden paylaşabilirim. Bu şahsı, forumlarını, açtığı konuları bilmediğiniz ve tanımadığınız belli ama forumdaki bir çok insan tanıyor. Kaldı ki burada neden niçin yalan söyliyeyim?

Maddi veya manevi bir kazancım yok.

Sadece insanlar bilgilensin bu tezgaha düşmesin daha dikkatli olsun diye paylaşıyorum. 

• Keşke arkamda biri dursa, bi grup olsak bu konuyla uğraşsak veya bir televizyon kanalında haberleştirebilsek ne güzel olurdu. İnsanlar bilgilenir ve bu adamın tuzağına düşmezlerdi.

• geleyle G kullanıcısına yanıt

Arabulucu sadece karşı tarafın isteklerini davalıya aktarıyor. Arabulucuk bir durum yok yani. İlk konuya gelecek olursak normalde dava açamaması gerekiyor fakat nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Ama adamın bir kaç forumda cezai ehliyeti yoktur raporum var askere gitmek istemiyorum. Şizofreni tanım var, bipolar bozukluk tanım var diye forumlarını okudum

• İsim yooook soyisim yok hocam neyini dava edecek? Adamı araştıra araştıra artık bende hangi cümle hukuken suç sayılıyor sayılmıyor öğrenir olduk  

• HektorCupes H kullanıcısına yanıt
    Bu konuda ya star ya show TV de en son izlediğimde dolandırıcı gelinler olayını çözen hanımefendi yardımcı olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.