|
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (3. sayfa)
-
-
niye küfür ediyorsun ki engelle geç
E devlet mahkeme tutanak falan atarsan inandırıcı olur
-
Valla bi ara Müge Anlıya ve Show tv ile Star TV'deki mudail sabah kuşağı programlara başvurmayı düşündüm ama okuldan sınavlardan işlerden ve mahkemelerde uğraşamadım. Şuan boştayım aslında biri aracı olsa tüm dosyaları ekran görüntüleri paylaşır, tezgahın ve çarkın nasıl döndüğünü delilleriyle paylaşırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracıya gerek yok dostum bence, iletişim bilgileri mutlaka vardır programın kanal Web sitesinde, hiç gitmeden uğraşmadan bi wp görüşmesi yapılır, hatta show TV haber çok sever böyle haberleri, wp ihbar hattından bir ulaş -
Ya hocam ilk konuda tamamen ben hatalıyım. Tezgahına düştüm. Ama ister istemez bu tarz şeylerde sinirleniyor insanlar. Birisi sizin aile bireylerinizin namusuna dil uzatsa ithamlarda bulunsa sinirlenmezmisiniz? Elbette sinirlenirsiniz. Biz Türk toplumu olarak bu konuda çok hassasız. Bende o anki sinirim ve öfkemle öyle bi çıkıştım. Pişmanmıyım? Evet pişmanım. Ne olursa olsun yazmamalı muhattap olmamalıydım. Bu bana büyük bi ders oldu.
küfür hakaret etmeyin arkadaşım tutun kendinizi forumda da engelleyin geçin böyle insan müsveddelerine fırsat vermeyin elbet Allah tan belasını bulacaktır..küfür etmeden duramıyorsanız küfür gibi gelecek ama küfür olmayan "al eline bir top sektirip git" tarzı şeyler yazın
-
Bir laf var. 1 kişiye 100 keriz düşüyor istanbulda. Sen nasıl aç kalıyorsun.
Böyle bir ilan görüp sizin de tabir ettiğiniz gibi sazan gibi atlanırsa sonuç bu olabilir. Kendi düşen ağlamaz. Böyle bir lan gördün mü oku geç bir yazışmamı oldu engelle geç. Eşeleyip başa bela alırsın bu devirde.
Ne hukuk var, ne de adalet. Sensin abicim de geç. -
Ben sinirlenmem Ekran görüntüsü alıp savcılığa dilekçemi veririm. Keşke sizde öyle yapsaydınız.
Adam size hakaret ettiyse siz de dilekçe verdiniz mi ?
Karşılıklı olmuş sanırım
-
Sıkıldım artık ben ya, ne kadar saçma sapan iş varsa bizim ülkede dönüyor.
-
Çok geçmiş olsun ya -
Valla çok sevinirim. Biri veya birileri iletişime geçsin elimden ne geliyorsa yardımcı olurum.
Hocam mesele şurada, bu şahıs hukuka uygun ve ceza almayacak şekilde insanları kışkırtıyor. Bilmediği şeyleride hukuk sitelerinde hukukçulara soruyor. Şunu demek suçmudur, bunu desem suç işlermiyim diye. Misal benim olayın yaşandığı gün hukuk sitesinde soru sormuş "Anana sor demek hakaretmidir" diye. Onu gördüm kanım dondu resmen. Ben yinede karşı dava açtım fakat sonuç ne çıktı dersiniz??
''Anana sor" demek hakaret değildir...
Savcılığa gittim bu adam 1600 TL Asgari ücret olan ülkede 1000 TL maaş teklif ediyor, günde 12 saat haftalık izin olmayacak şekilde iş teklifinde bulunuyor bu yasalmı peki dedim. Teklifte bulunmak suç teşkil etmiyor dedi..
Yani adam karşısındaki insanları hukuka uygun bir şekilde kışkırtıp kendisine tehdit ve hakaret etmesine zemin hazırlıyor..
Ha ne olursa olsun karşılık vermelimiydim? Hayır.. Buda bana ders oldu..
Sağ olun. Kurtuldum çok şükür bu beladan..
Yarın yazacağım bakalım
Ekşi sözlüğe taşınması lazım hocam konunun.
Hocam çok geçmiş olsun. Beraatinize sevindim. Anlamadığım nokta şizofreni raporu olan bir adama dava açılamazken neden o dava açma hakkına sahip olabiliyor? Bunun suistimal edilebilirliği belli zaten.
Aklıma düğün dernek filminde 46 raporu olan tüpçü fikretin "fbi'dan çok yetkim var ulan benim" dediği sahne aklıma geldi -
Bu hafta kitap okumadığıma değdi (: -
bu arkadaş hala forumda mı acaba? nicki ne tam olarak merak ettim.
-
Öne çıkardım
Gecmis olsun
Sosyal medyayı bazen çok hafife alıyoruz
Asla yazıya hakaret kabul edilen şeyler yazilmamali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X