Şimdi Ara

turbofsi.net'te açılan 'Donanımhaber Otomobil Genel'deki Çok Bilmiş tipler :)' konusu hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Polemik

Google'da DH ile ilgili bir arama yaparken linkini verdiğim konu ile karşılaştım:

http://www.turbofsi.net/forum/sohbet/25997-donanimhaber-otomobil-geneldeki-cok-bilmis-tipler.html

Bu forum hakkında en ufak bir bilgim dahi yok. Kim yazar, içeriği nedir, kalitesi nasıldır hiçbir şey bilmiyorum.

Ama bu konu ile forumun, yani forumu oluşturan üyeler ve kişilerin kaliteleri hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakaladığımızı düşünüyorum.

Konuyu okuyunca işbu foruma üye bazı kişilerin DH üyesi olduğunu ve bu DH üyelerinin çeşitli gerekçelerle forumdan uzaklaştırıldığını görüyoruz. Özellikle malik güzel rumuzlu üye DH'nin feyk rekorunu (bazı iddialara göre aldığı feyk sayısı 3 haneli sayılarda) elinde bulundurmakta olup, istenmediği bu forumda kapıdan bacadan kovulmasına karşın hala çeşitli deliklerden foruma sızmaya çalışmakla kalmayıp, bir de diğer forumlarda haddine olmayan yorumlar yapmaktadır.

turbofsi.net'te açılan konuda bazı üyeler de sağduyulu yaklaşıp konuyu kınamış olmalarına karşın, sanırım konuyu şikayet etmemişler ya da konu şikayet edildiyse dahi forum yöneticileri konuyu kilitleme ya da silme yoluna gitmemişlerdir. Bu kalitesizliğin altına imzasını atan turbofsi.net'in ardından DH Otomobil Genel'in kalitesiz olduğunu iddia etmesi ise Aziz Nesin romanlarını aratmayan bir ironi içermektedir.

turbofsi.net'in bu davranışını ben de ayrıca kınıyorum.

Öncelikle şimdi arama yaparken gördüm bu konuyu hemen ardından üye olup cevap yazmak istedim

Polemik nickli arkadas ben 2006 yılında üye olmuştum 2009 yılında dh yi unutmuştum, suanda yasım 23-24 de gelicek,belli bir is sahibi nişanlı ve sorumluluk sahibi olan birisiyim, kalkipta aradan 3-4 yıl geçmesine karsın ismimin geçmesi senin adına üzücü birşey, turbofsi dediğin site dh den 10 kat daha kaliteli ve seviyelidir, b.sehirde oturuyorum burda 7-8 turbofsi den üye arkadaşlarımızla devamlı görüşüyoruz ve selamlamıyoruz yolda , yani bunu anlatmamın nedeni kaliteli seviyeli ortamı göstermektir, her ay buluşmalarımız oluyor 30-40 Arac toplandığımızda oluyor, biz turbofsi ailesi olarak seviyeli arkadaşları her zaman görmek isteriz. Audi aracınız olmasıda gerekmiyor. Bende BMW olmasına rağmen her gün girdiğim bir sitedir. Bir nevi bağımlılık. Senden istediğim lütfen ismimi gereksiz yere katma ve gecmiste sana dediğim gibi ismin gibi polemik yaratma,bahsettigin konu zaten turbofsi sitesinde kilitlenmistir Buda bizim sitenin seviyesini göstermektedir

Sana pm den telefon numaramı mesaj cektim, eğer kalkipta bana karsı bir garezın varsa burdan değil telefondan dile getirmen cok daha yakışıklı olur, burda benim ismim geçiyorsa senin haddine dusmuycegini bilmelisin

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RALF888 -- 24 Ocak 2012; 1:15:30 >

• Ben istisnai durumlar dışında öyle düşünmüyorum.Ben bu işin okulunda okuyorum ve çalışmışlığım var. Bildiğim konularda yorum yazıp, hatalıysam da peşinen özür diliyorum yorum yazdığım her konuyu takip ederim yanılıyorsam araştırır kendimi düzeltirim. Bilmediğim konuyu inceleyip öğreniyorum. Çok fazla bu forumdan bilgi edindim kimsenin hakkını yiyemem,her paylaşılan bilgi için teşekkürler, iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

yahu tamam bu kadarda kötü değil bu forum.. Adam klasik Halk zihniyetiyle biraz haklı birazda saçmakayarak birşey yazmış.

Superb ne kadar zamandır tavsiye edil miyor? ediliyorda ben mi görmedim son zamanlarda? Fiyatı zamlandığından beri tavsiye edilmiyor mesela.

Bir diğer husus Saçmalama konusu. Bazı arkadaşlar bazen saçmalıyor evet. marka fanatikliği bunun en belirgin örneği. Başkada bir nedeni yok.

Çok seviyesiz bnir forum olduğu için sınırsız FAKE almış sanırım arakdaş.Kıskançlıktan başka birşey değil bence.

Bu forumda bir konu hakkında bilgi arayıpta bulamayacağınız bir konu yok. Güncel otomobil testlerindne tutun satış rakamlarına, objektif kullanıcı yorumlarına, araç bakımı,teknik terimler,otomobil hakkında birsürü genel bilgi, kişisel konularımız, sohbet ortamı.

Kusura bakmasınlar bu ortamın 10'da 1' inin o forumda olduğuna inanmıyorum

Evet bazı saçma sapan yroumlar yazan arkadaşlar oluyor. benim gördüğüm bu sadece azınlık.

Buyursunlar herhangi bir konuda kendileriyle 'Forum'da 'Münazara' yapalım.

Hangi Forum seviyesizmiş öğrenmiş olurum

Bursadan sevgilerle.
    Turbofsi.net e burada sallamanızdaki amaç nedir? Foruma seviyesiz vs. diye yazmanıza rağmen oradan silinen konu burada hala açık bir şekilde duruyor. Kimse kusura bakmasın ama o forumla bu forumu kıyaslamak en büyük saçmalıktır. Seviye olarak inanılmaz üstlerde olan ama buranın çeyreğinin çeyreği kadar üyeye sahip olan bir forum orası.
    Burada insanların adını, soyadını vererek birşeyler yazılıyor ve kimse orada dur! demiyor üstüne birde yönetici birşeyler yazıyor. Arkadaşlar lütfen nedir bu yaptığınız ya alt tarafı forum sitesindesiniz bu kadar büyütmeyin. Milletin işi gücü yok 100 tane fake profil açacak sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk_ua

Turbofsi.net e burada sallamanızdaki amaç nedir? Foruma seviyesiz vs. diye yazmanıza rağmen oradan silinen konu burada hala açık bir şekilde duruyor. Kimse kusura bakmasın ama o forumla bu forumu kıyaslamak en büyük saçmalıktır. Seviye olarak inanılmaz üstlerde olan ama buranın çeyreğinin çeyreği kadar üyeye sahip olan bir forum orası.
    Burada insanların adını, soyadını vererek birşeyler yazılıyor ve kimse orada dur! demiyor üstüne birde yönetici birşeyler yazıyor. Arkadaşlar lütfen nedir bu yaptığınız ya alt tarafı forum sitesindesiniz bu kadar büyütmeyin. Milletin işi gücü yok 100 tane fake profil açacak sanki.

tarih öncesinden kalan topicigi uplayip aklinca bisiler yapmaya calisiyosun amacin ne birde 100 tane fake diyorsun senin fake olmadigin ne malum

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

tarih öncesinden kalan topicigi uplayip aklinca bisiler yapmaya calisiyosun amacin ne birde 100 tane fake diyorsun senin fake olmadigin ne malum

Ne alaka onu anlamadım? Sanırım algılamada güçlük çekiyorsunuz. :) Benim fake olup olmamamı mı tartışıyoruz burada? Tarih öncesinden kalsa bile aktif olarak yazdığım forumu ciddi bir şekilde kötülüyor burası. Ayrıca çok sevdiğim bir abiminde adı soyadı burada yazıyor. Oldu olacak açık adresinide yazalım tam olsun? Seviyeden bahsetmişsiniz ama sizde bunun s si bile yok.
    Kendimce bir şeyler yapıyormuşum işim gücüm yok burada "kendimce bir şeyler" yapmaya çalışacam. Kusura bakmayın ama siz fazla büyütmüşsünüz bu forum işini.

• quote:

quote:

quote:

Ne alaka onu anlamadım? Sanırım algılamada güçlük çekiyorsunuz. :) Benim fake olup olmamamı mı tartışıyoruz burada? Tarih öncesinden kalsa bile aktif olarak yazdığım forumu ciddi bir şekilde kötülüyor burası. Ayrıca çok sevdiğim bir abiminde adı soyadı burada yazıyor. Oldu olacak açık adresinide yazalım tam olsun? Seviyeden bahsetmişsiniz ama sizde bunun s si bile yok.
    Kendimce bir şeyler yapıyormuşum işim gücüm yok burada "kendimce bir şeyler" yapmaya çalışacam. Kusura bakmayın ama siz fazla büyütmüşsünüz bu forum işini.

madem siz fazla büyütmeden kullaniyorsunuz buradaki uyeliginizi kapatip bir daha ugramayin buralara.....

• TurboFsi.net genelde audi hayranlarının takıldığı bir sitedir.

Hatta bazen çok saçma konularda, çok saçma mesajlar dahi görebilirsiniz.Sırf audi diye daha iyidir diyen yüzlerce insan var.

Hatta bi konuda A3 yola yapışıyorken,scirocco uçacakmış gibi kağıtmış gibi his veriyormuş diye bir tabir okuduktan sonra forumun kalitesi belli oldu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

madem siz fazla büyütmeden kullaniyorsunuz buradaki uyeliginizi kapatip bir daha ugramayin buralara.....

Pardonda sana mı soracağım ne yapacağımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

TurboFsi.net genelde audi hayranlarının takıldığı bir sitedir.

Hatta bazen çok saçma konularda, çok saçma mesajlar dahi görebilirsiniz.Sırf audi diye daha iyidir diyen yüzlerce insan var.

Hatta bi konuda A3 yola yapışıyorken,scirocco uçacakmış gibi kağıtmış gibi his veriyormuş diye bir tabir okuduktan sonra forumun kalitesi belli oldu.

Audi fanboyu heryerde vardır. Turbofsi da şu anda genelde BMW fanı daha çok var. Orada bir kişinin yazdığı yazı yüzünden bütün forumun kalitesini belirleyemezsiniz. Kusura bakmayında bu forumun kalitesi ortada özellikle bu başlığa bakınca anlaşılıyor. Adam kendi yorumunu belirtmiş sonuçta orada yazan herkes bilir scirocco ve a3 çok yakın araçlar yol tutuşu, güvenlik, sürüş olarak çok az bir fark var. Audi fanboyu gider BMW yi kötüler gidipte VW yi kötülemez.
    Ayrıca sanırım sanırım bu forumda genelde "baba ehliyet aldım bana şirokko al" diyen tipler var. :)

• quote:

quote:

Audi fanboyu heryerde vardır. Turbofsi da şu anda genelde BMW fanı daha çok var. Orada bir kişinin yazdığı yazı yüzünden bütün forumun kalitesini belirleyemezsiniz. Kusura bakmayında bu forumun kalitesi ortada özellikle bu başlığa bakınca anlaşılıyor. Adam kendi yorumunu belirtmiş sonuçta orada yazan herkes bilir scirocco ve a3 çok yakın araçlar yol tutuşu, güvenlik, sürüş olarak çok az bir fark var. Audi fanboyu gider BMW yi kötüler gidipte VW yi kötülemez.
    Ayrıca sanırım sanırım bu forumda genelde "baba ehliyet aldım bana şirokko al" diyen tipler var. :)

Adaşım ciddi anlamda önceki mesajımda yazdığım cümleyi birebir kullanan var.

Çoğu kişi dediğin gibi biliyor aralarında bir fark olmadığını fakat kullandığı tabir odur.

Bu forumda dahil olmak üzere çoğu forum gibi burdada her çeşit insan var.Bana scirocco al diyende vardırki bunda ayıp bir durum yok babasının durumu varsa alır.

• Forumda çok fazla deneyimli,ustalaşmış örnek adam var.Maalesef bi o kadarda "Şabalak" var.
  • quote:

quote:

quote:

Adaşım ciddi anlamda önceki mesajımda yazdığım cümleyi birebir kullanan var.

Çoğu kişi dediğin gibi biliyor aralarında bir fark olmadığını fakat kullandığı tabir odur.

Bu forumda dahil olmak üzere çoğu forum gibi burdada her çeşit insan var.Bana scirocco al diyende vardırki bunda ayıp bir durum yok babasının durumu varsa alır.

Kimsenin aldığı arabaya lafım yok zaten. O dediğin yazıyı bende gördüm genç bir arkadaşımızın yazdığı bir yazı. O orada önü aşağıda kaldığı için bir jipe bile arkadan hızlı çarparsan çok ciddi sorunlar olur onu belirtmek istemiş kendi görüşü. Sonuçta kimisine s350 bile güvenli gelmez kimisinede hyundai getz bile güvenli gelir birde adam orada a3 güvenli dememişki sadece rocco güvensiz demiş. Hem senin sadece onu belirterek forumun kalitesini belirlemen doğru mu sence? O başlığın altında Rocco hakkında neler yazıldığını görmüşsündür eminim. O kadar bilgi Rocco forumundan başka bir forumda olmaz yani. O zaman bende şu linkteki başlığı okuyup diyimki donanım haber 11. sınıf çocuklarının takıldığı dünyanın en saçma forumudur. Doğru olur mu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Forumda çok fazla deneyimli,ustalaşmış örnek adam var.Maalesef bi o kadarda "Şabalak" var.

Aynen öyle işte konu bundan ibaret. O "şabalak" ların çoğuda banlandı ve hala banlanmaya devam ediyor. Benim size anlatmak istediğim o tiplerin forumun kalitesini belirlemediğidir sonuçta bugün google a AUDİ hakkında ne yazarsanız TurboFSI.net te kesinlikle bununla ilgili bir bilgi bulursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.