Şimdi Ara

turbolinea kimdir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimdir necidir forumdaki öyküsünü bi ben bilmiyorum galiba anlatsanıza çok merak ettim neden öyle yorumlar yapıldığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herseyi yapacak zekada ve kabiliyettedir kendisi ama sansi bir turlu yaver gitmez ya aile icinden yada cevresinden ihanet görur bu yuzden hirs yapmistir artik en guclu olmaya calisir ozel hayatinda yalnizdir cunku secicidir herkese eyvallah etmez kriterleri yuksekdir guzel bir kizinda parayla mutlu edilebilecegini bilir bu mesele onu dahada kamcilar ozetle sonunu iyi gormuyorum kisa zamanda ya koseyi donecek yada akil hastanesinde gorebiliriz kendisini her iki durumda bizi sasirtmaz.
  • forumumuzun saygıdeğer eczacı abisidir.kendi açtığı konulardanda meseleleri görebilirsin aslında.
  • Baba,para,eczane üçgeninin tam ortasındaki şahıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Baba,para,eczane üçgeninin tam ortasındaki şahıs.

Edit: eksilemeyin lütfen arkadaşlar!
    Edit2: eksilemeyin dedikçe daha çok eksi basıyorsunuz.İlginçsiniz yani kırıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 22 Aralık 2014; 21:45:39 >
  • Para için herşeyi yapmak demektir turbolinea

• Herseyi yapacak zekada ve kabiliyettedir kendisi ama sansi bir turlu yaver gitmez ya aile icinden yada cevresinden ihanet görur bu yuzden hirs yapmistir artik en guclu olmaya calisir ozel hayatinda yalnizdir cunku secicidir herkese eyvallah etmez kriterleri yuksekdir guzel bir kizinda parayla mutlu edilebilecegini bilir bu mesele onu dahada kamcilar ozetle sonunu iyi gormuyorum kisa zamanda ya koseyi donecek yada akil hastanesinde gorebiliriz kendisini her iki durumda bizi sasirtmaz.

• Turbolinea Jan Valjéan'dır victor hugo sefiller romaninin Anadolunun bağrından kopup yetişmiş bir yigido üzerindeki tezahürüdür turbo reis.. Turbo abim Allahuekber dağları nın meçhul kahramanıdır delikanlıdır kadınlardan çok çekmiştir ama karınca dahi incitmemistir..

Turbolinea bu halkın onurudur 😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citizen (Burak Yavuzalp) Kimdir ?
    12 yıl önce açıldı
    Turbolinea kim?
    11 yıl önce açıldı
    Turbolinea İfşa
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Turbolinea Jan Valjéan'dır victor hugo sefiller romaninin Anadolunun bağrından kopup yetişmiş bir yigido üzerindeki tezahürüdür turbo reis.. Turbo abim Allahuekber dağları nın meçhul kahramanıdır delikanlıdır kadınlardan çok çekmiştir ama karınca dahi incitmemistir..

Bunu sizden duymak ne kadar güzel
  • kısa zamanda batmak üzere olan eczane'nin civosunu 10'a katlamıştır, babasından gizlice para kaçırıyordur, babasıda milyoner ama 1 kuruş koklatmıyordur, aşık olduğu kızlardan friendzone cevabı almıştır, çok cimri bir şahıstır, para ile ne yaptırmak isterseniz yaptırırsınız, para onun herşeyidir..
  • Turbolinea iktidarın imtiyazlı ve genellikle soya bağlı bir toplum sınıfının elinde bulunduğu siyasi hükümet şeklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Turbolinea Jan Valjéan'dır victor hugo sefiller romaninin Anadolunun bağrından kopup yetişmiş bir yigido üzerindeki tezahürüdür turbo reis.. Turbo abim Allahuekber dağları nın meçhul kahramanıdır delikanlıdır kadınlardan çok çekmiştir ama karınca dahi incitmemistir..

Bunu sizden duymak ne kadar güzel

Seni seviyoruz reis.. Insan sevdiğine karşı böyle yapar kızdırır 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumlar çok iyi ya ben neden tanışmamaış daha önce merhaba turboline yaş isim nedir ?
  • Gereksiz trollün biri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlük mü la bura

• Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    forumla la bura konu dışı özel la
  • İsviçreli bilim adamlarının işini gücünü bırakıp arastırması gereken bir arkadastır..

• Turbolinea demek hiç bir zaman mutlu olamamak demek

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbesLang -- 22 Aralık 2014; 22:05:35 >

• doğrumu duyduklarım ??
  • halkın kendi kendini yönetmesidir turbolinea
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.