Turcenneti Sitesi Güvenilir Mi?

-
-
Evet güvenebilirsiniz. Her sene turceneti.com tercih ediyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bg.17 -- 31 Mart 2025; 16:12:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgili siteye girmedim kontrol etmedim ancak bir sitenin güvenilir olur olmadığını Tursab aracılığıyla kontrol edebilirsiniz. Türsab sitesinden acente numarası gidererek websitesi bilgilerine ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ChatGpt'ye sordum:
Turcenneti.com, çeşitli tatil ve tur paketleri sunan bir web sitesidir. Sitenin iletişim bilgileri arasında 0850 371 96 90 numaralı çağrı merkezi ve 0545 404 94 75 numaralı WhatsApp hattı bulunmaktadır. Sikayetvar+3DonanımHaber Forum+3Turcenneti+3Turcenneti+2Turcenneti+2Instagram+2
Sitenin güvenilirliği konusunda çevrimiçi platformlarda sınırlı bilgi mevcuttur. DonanımHaber forumunda yaklaşık 1,8 yıl önce açılmış bir başlıkta, bir kullanıcı Turcenneti.com'dan tatil satın almayı düşündüğünü belirtmiş, ancak diğer kullanıcıların deneyimlerine dair bir yanıt alınmamıştır. DonanımHaber Forum+1DonanımHaber Forum+1
Şikayet platformlarında da site hakkında belirgin bir şikayet veya yorum bulunmamaktadır. Sikayetvar
Turcenneti.com'un Instagram hesabında TÜRSAB belge numarası 11458 olarak belirtilmiştir. Ancak, bu bilginin doğruluğunu teyit etmek için TÜRSAB'ın resmi web sitesinden veya doğrudan TÜRSAB ile iletişime geçerek bu belge numarasının geçerliliğini kontrol etmeniz önerilir.DonanımHaber Forum+4Instagram+4Instagram+4
Sonuç olarak, Turcenneti.com hakkında çevrimiçi platformlarda sınırlı bilgi ve kullanıcı geri bildirimi bulunmaktadır. Bu nedenle, site üzerinden bir rezervasyon yapmadan önce dikkatli olmanız ve ek araştırmalar yapmanız tavsiye edilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X