Şimdi Ara

Turisterle nasıl tanışılır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben: selam yavrum!!yat bi zorlim

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

boy unsuru önemli tabii boy iyise ikinizinde ingilizce bilmenize gerek yok evrensel dil devreye giriyo çünkü

boy hiçte önemli değil tatilde amele kılıklı şahin k tipli bi adamın fıstık gibi bi yavru turistle görünce yuh dedim boyu uzun değildi ama kız uzundu ağzınız işlesin dil bilin para olsun mekan olsun

Boydan kastı o değil

evet ya doğru o boyda çok önemli genç arkadaşlarım yanlış anladım affedin beni

• quote:

Orjinalden alıntı: Real_Time

Turist garı: hello!what is your name!!

ben: selam yavrum!!yat bi zorlim

işte sende onun ingilizcesini öğrenseydin bari

• hiç gitmedim ama alanyaya doğudan gelen yağız delikanlılarımız 2-3 kelime ingilizceyle fıstık gibi kızları götrüyormuş doğru mu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ønur

hiç gitmedim ama alanyaya doğudan gelen yağız delikanlılarımız 2-3 kelime ingilizceyle fıstık gibi kızları götrüyormuş doğru mu bu

bence sen yaşamıyorsun
  • Barda kız mız tavlayamazsınız, kürtler istila etmiş alanyadaki tüm barları. zaten damsız girmek çok zor tanıdığınız yoksa. ama onlar girebiliyor tanıdık ayağıyla. kızları zorla kollarından çekişleyip çekişleyip dansediyorlar. kıyafetler de sabit. küpe joleli saç güya tank top beyaz atlet yırtık / dizaltı jeans. Anca otelde bulabilirsin istediğini.
  • Buradaki yorumları okudum da, Türkiyeden burdaki yorumlara dayanarak bunları yapacak arkadaşların İbizada kız kaldırma olasılıkları KOCA BİR SIFIR

Kalkıp kıza "Heyy bebek nasıl eğleniyor muyuz dersen, ya tip tip bakıp kafa sallayıp loser gibi bakarak oyununa devam eder, veya sempatiktir, yes der, bi iki cümle daha söylersin , gene konşur sonra oyununa devam eder
  • Ben geçen yaz Otelin hamamında tavlamıştım. Yalnız ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali kızlar ikiz çıktılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben geçen yaz Otelin hamamında tavlamıştım. Yalnız ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali kızlar ikiz çıktılar.

ee sonrası ?
  • quote:

Ben geçen yaz Otelin hamamında tavlamıştım. Yalnız ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali kızlar ikiz çıktılar.

senin rusya işi yalan oldu galiba hacı.
  • quote:

Zuhaahaaaa süper
  • -hi girl
    -hi
    -do you like sex?
    -yes
    -ok. now go to bed

gerisi inleme sesleri şeklinde devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 25 Mayıs 2008; 2:47:10 >
  • ülkeye her gele turiste bu gözle bakan bir ülke, turistlere taciz ve tecavüz haberlerini bu yaz cok duyacaz gibime geliyor.
  • bu yaz bakalım neler olcak alanyada şimdiden heyecan bastı beni
  • ulan hepiniz mastürbasyon yapın bea!

Sizin gibi kırolar yüzünden adımız cıkmıs 10 a inmez 9 a yurt dışında!
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

ulan hepiniz mastürbasyon yapın bea!

sıkıldık be abisi ya :D

tuvnera kardes ukrayna odessa da bi bar buldum ismi kleoptra ,sahabı bigollu mehmet abi bu yaz bı haftasonu ugrasak ? hergun sarayburununda UKRFERRY kalkio be dostum ha ne dersin =)
  • başka yöntemler
  • yuh bide ukraynaya mı gidiyosunuz bu iş için.

Ukraynadan arkadas gurubum var 3 kız 2 erkek falan comeniustan tanıyorum.

yazın gelin türkiyeye madem tatile geliceksiniz güneye neriz diyorum erkek olan bana yok dostum orda bize kayarlar diyo sırıtıyo o kadar vahim durum şaşırmamamk lazım
  • benimde alanyada yazlik var karsisida otel,bu sene bisiler yapacaz artik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.