Merak ettim aranızda turizmci varmı? varsa tanışalım...belki adam benim ofisin yanında DH ye takılıyor haberim yok..dimi yani belkide komşu tesiste. ha diyeceksin; hadiki buldun ne olacak? Bizde kendi aramızda bir barda DH toplantısı yaparız
2 sene evvel yaptım , toplam 5 yıl .. bide beni Antalya bölge sorumlusu yaptılar.. ama sonu hazin bitti.. ah eşşek kafa ah...ahhh..
Ben varım Trakya Üni Turizm ve Otel mezunuyum ama şuan meşgul değilim bu meslekle direkt gerçi bu yaz Fethiye'ye gitme durum var kampçılık yapmak için
Turzim nankör bir meslek.....bitişlerin %80 i hazin oluyor malesef..
Okuyup işe girmedin mi sektöre herşey çok zor oluyor sonra.
BEN STAJYERİM VALASEYAHAT ACENTASINDA STAJ YAPIYORUM SERVİSDEN KIYAK MESLEK BÜTÜN GÜN OTURUYORUM OTURMAKTAN KOLTUĞUN MARKASI Bİ TARAFIMA YAPI$TITÜM GÜN BİLET KESİYORUMBU ARADA İSTANBUL MEHMET İHSAN MERMERCİ A.O.T.M.L DE OKUYORUM BELKİ BİLEN VARDIR ARANISDA
yazları turizm acentası-bar-ev üçgeninde geçiyor ama güzel meslek 3 ayda baya para kırıyorum fakat hemen hemen hepsi barlara gidiyor
Bizim buralardada Adile İhsan MERMERCİ İlk öğretim okulları var demekki bunlar sağolsun heryere okul yapmış.
lise ve yüksek lisans turizm okudum , ama şu an sigortacıyım
quote:
Orjinalden alıntı: burgman
Merak ettim aranızda turizmci varmı? varsa tanışalım...belki adam benim ofisin yanında DH ye takılıyor haberim yok..dimi yani belkide komşu tesiste. ha diyeceksin; hadiki buldun ne olacak? Bizde kendi aramızda bir barda DH toplantısı yaparız
dh lilere indirim apariz. bir diğer işimde turizmcilik.
ben turizmciyim hatta 2 sertifikam bile var
quote:
Orjinalden alıntı: masajah_rataj
ben turizmciyim hatta 2 sertifikam bile var
maa$allah
Bu arada ben Muğla/ Sarıgerme Magic Life dayım..
Ben turistleri çok severim.Turizmci sayılırım.
Bende M. İHSAN MERMERCİ mezunuyum.. Okulumu çok seviyordum
quote:
Orjinalden alıntı: berdush
Ben turistleri çok severim.Turizmci sayılırım.
oğlanları sevip oğlancı olmak gibi olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme