Şimdi Ara

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani hocam tam bilmiyorum ama cemaatimsi dedim zaten cemaat değil. zorunlu sohbet olayı olabilir diye bir şey duydum pek gelemem öyle şeylere rahat takılma istiyor insan artık 😊 giriş çıkış sıkıymış falan ama fiyat olarak uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam muhafazar bir cemiyettir açıkca söylemek gerekirse. Evet fiyatları uygundur dediğim gibi kamu yararına çalışan bir cemiyet zaten tüzüğünde de mallarının %60ının kamu yararına harcanması zorunlu o yüzden yurtları da ticari işletme mantığından uzak.

Giriş çıkış saatlerini pek bilmiyorum ama yurtların genelinde saatler sınırlı olur zaten eve çıkmak kadar özgürü olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HedeffHukuk

quote:

Orijinalden alıntı: dnzmsl

Girmissiniz bile hocam hayirli olsun

İnşallah hocam da DHda birisi bu sene 7 8 k lardan alabilir yazdı da içime kurt düştü.. Çünkü okul cidden iyi ve bu sene olmasa da 2 3 seneye o seviyelerden alır, potansiyeli var yani.. umarım bu sene patlama yapmaz

Geçen sene 14100,önceki sene 13800,yükselmeyi geç düşmüş bile.O sıralamalardan alması çok zor bu sene.Eksiklikler tamamlanmaya başlandıkça İstanbul,Marmara İÖyü zorlar ileriki yıllarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Hocam muhafazar bir cemiyettir açıkca söylemek gerekirse. Evet fiyatları uygundur dediğim gibi kamu yararına çalışan bir cemiyet zaten tüzüğünde de mallarının %60ının kamu yararına harcanması zorunlu o yüzden yurtları da ticari işletme mantığından uzak.

Giriş çıkış saatlerini pek bilmiyorum ama yurtların genelinde saatler sınırlı olur zaten eve çıkmak kadar özgürü olmaz.

Aynem ben zaten 1 yıl yurtta sırf hazırlığa odaklanayım diye kalcam sonra inşallah eve çıkmayı planlıyorum ev her türlü en iyisi

• Yurdun rahatlığı vs öğrenci evinin özgürlüğü.

Büyük kapışma.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Yurdun rahatlığı vs öğrenci evinin özgürlüğü.

Büyük kapışma.

Kafa adamlar ile eve çıkarsan gece diye bir şey olmaz hocam yaa 😀 ama yurt öyle değil ben hazırlıkta hard kasıcağım için o geceler falan uyurum zaten o yüzden 1 sene yurt 😀

• En mantıklısı ilk sene yurt o zaman.

• UP

gelmez diyen var mıdır acabaa 😀

• Hocam dalga mı geçiyorsun cidden

gelmeme ihtimali yok manipülasyonlara gelmeyin hiçbir okul 14k iken bianda 7k olamaz. Bir de Türk almanı bu sene duyuldu falan diyenlere de kanmayın her sene 3-5 kişi forumda konusunu açıyor üzerine tartışıyor diye duyuldu diyorlar. Marmara hukukta okuyan arkadaşlarım var. Taü ne ya niye orayı yazdın diye tepki verdiler. Bilen var tamam ama bilmeyen çok daha fazla rahat olun

• H.o hocam girmissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukistiyorumm

Hocam dalga mı geçiyorsun cidden

gelmeme ihtimali yok manipülasyonlara gelmeyin hiçbir okul 14k iken bianda 7k olamaz. Bir de Türk almanı bu sene duyuldu falan diyenlere de kanmayın her sene 3-5 kişi forumda konusunu açıyor üzerine tartışıyor diye duyuldu diyorlar. Marmara hukukta okuyan arkadaşlarım var. Taü ne ya niye orayı yazdın diye tepki verdiler. Bilen var tamam ama bilmeyen çok daha fazla rahat olun

Eyvallah hocam saol artık geleceğine emin gibiyim zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.